Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

Scudo
@samuelbeckett bende araştırıyorum nabız bandı da istediğim için igs10 haricinde bryton 310 ve garmin 520 ve garmin 820 arasında gidip geliyorum.Hız, Kadans ve HRM (Heart Rate Monitör) nabız sensörü alarak ortalama nabzın üzerine çıkmadan yağ yakmak istiyorum.

@The 69 Eyes İgs10 a nabız bandı bağlanabiliyor. 3 adet sensör ekleyebiliyorsunuz. Tek powermetre eklenmiyor.

@samuelbeckett Normal olabilir de, olmayabilir de. Ben ilk yol bisikleti deneyimimde bel ağrısı yaşamadım. Göbek durumunuza bağlı. Belki biraz ileri uzanıyor olabilirsiniz. İlk sürüşten net bilgi söylemek mümkün değil. Bisiklet üzerinde yandan çekilmiş bir fotonuz bize biraz bilgi verebilir.

0

0

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@The 69 EyesHakan fotolari goremedim ben. Selamlar....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
merhaba endurance yol bisikleti düşünüyorum.
2017 Cube Attain GTC Pro Disk Karbon Bisiklet Gri/Yeşil almayı düşündüm bu markalara göre daha uygun geldi cube nin fiyatları. scott solace- cannondale synapse- spezilazed roubaix daha mi iyi daha pahalılar acaba mühendislik çalışmalari daha mı iyi mesela titreşim engelleme sistemleri daha mı iyi ?cube attain i kullananlar varmı burda bilgilerinizi paylaşırmısınız benimle.. teşekkürler

@sonat45
Amatör kullanıcı iseniz cube ve scott işinizi rahatlıkla görecektir gerisi bütçenize kalmıştır.

@flunitraz teşekkürler kardeş ama seni yanlışlıkla alıntılamışım yine de sağol.

@danceros merhaba kardeş lastiklerinin marka model ve ebatlarını öğrenebilir miyim?

@İlker72Muhtemelen Schwalbe Big Apple, Performance, 29x2.15. Big apple serisi ama performans mı, race mi, activ mi kestiremedim.

@ersinnsahin Cevap için teşekkür ederim hocam benim 2015 analog üzerindeki smart sam 29 2.25 lastikler çatladı değiştirmeyi düşünüyorum ama bu sefer sürtünmeyi azaltmak için buna benzer bir set takayım diyorum sizce nasıl olur?

@İlker72Smart sam tecrübem olmadı ama hem görüntü hemde sizin bisikletinize göre arazi şartları için schwalbe big apple a göre şuanki lastikleriniz daha uygun olduğu anlaşılıyor.

Bende schwalbe big apple activ 2.35 var. Arkadaşın big apple lastiğine göre daha kalın olduğundan sürtünmesi fazla ama amortisörsüz bisikletim için kullanım amacına uygun kalıyor. Düşük kondisyonumla düz asfaltta 35 km hız yapabildim.

Sorunuza gelecek olursak arkadaşın lastikleri bence sürtünmenizi azaltacaktır çünkü sizin lastiğe göre çok daha dişsiz bir lastik fakat harttail bir bisikletin kullanım amacına uyar mı bilemedim. Sürekli asfaltta kullanacaksanız güzel ama benimde arazi ve toprak yol tecrübem yok ve denemedim.

Yerinizde olsam Schwalbe Road Cruiser, Active modelini de incelerdim. Big apple a göre daha dişli ve arazidi de big apple a göre daha verimli olur gibi.

Geri