Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

Scudo
@Günay Çetin Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.. gerçekten çok güzel duruyor ayrıca donanımları ve kullanılan malzemeler çok kaliteli..

@skaymaz
hayırlı olsun iyi sürüşler dilerim bende uysal bisiklet antalyadan peloton sl aldım bugün yarın inş. gelir :)

@Hasan Tunalı

sizede hayırlı olsun hocam ne kadara mal oldu sizinki :)

Toplamak epey zaman aldı. Sonunda bitti. İçime sinen bir makine oldu.

Kadro Cube Reaction 19"
Maşa Manitou M30
Jant Seti DT Swiss
Lastikler Racing Ralph
Tüm aktarım sistemi XT
Fren Sistemi XT

@Ferhat Fırat üstündeki aksesuarlar hiç olmamış bisikletin tüm görselliğini bozmuş ve ağırlaştırmış bisikleti bi el atın derim :)

Üzerinde telefon cüzdan, köpek kovucu koymak için bir çanta, bir far ve bir dikiz aynası var. Arka kısmında ise yedek lastik vs için bir çanta ve kilit var sadece. Bisiklet normalde 11.5 kg geliyor. Bunlarla beraber 12.5 ağırlık takıntım yok. Üzerindeki aksesuarların hepsi işime yarıyor. Lazım oluyor.

3 in 1 yer tasarrufu ve ekonomik :ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:

Dosyalar

• DSC_0156.JPG
    DSC_0156.JPG
    86,3 KB · Okunma: 62
  • DSC_0328.JPG
    DSC_0328.JPG
    82,7 KB · Okunma: 58
  • DSC_0330.JPG
    DSC_0330.JPG
    90,2 KB · Okunma: 58
  • Beğen
Tepkiler: Smz16
@Murat Cömez
Merhaba
Xt ve XTR gibi sistemlerde genelde vites kollarında gösterge olmuyor. Gördüğüm kadarıyla sizin bisiklette de yok. Bunun sebebi sizce nedir?

@maviox
Fuzuli agirlik ve önemsiz bir sey oldugu icin. Vitesini kafanda belirliyeceksin, o göstergelere iyi bir bisiklet kulanicisi bakmaz.

NOT: XT'lerde gösterge olani var, mesela esimin bisikletindeki xt kollarda vardi ben cikardim. ve sonradan I-Spece'e dönderdim kollari.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez
Teşekkürler
Bende Xt set aldım ama kollarda Gösterge yoktu ondan sordum.

@maviox
Olmamasi bence daha iyi ama istiyorsan serkanda göstergeler olacakti, bir sor istersen.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez
Serkan kim? Tam ismi nedir? Yada konu başlığı var mı?

Geri