Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çukura girmemek için zıplayan bisikletlinin düşüş anı

Scudo
Dikkatli olalım olmasına da başa gelecek geliyor. 1 hafta kadar önce yaptığım kazayı birinin çekmesini isterdim şahsen :) Kaza demeyelim de ona şöyle oldu. Mekan Eminönü Yeni Camii ben turistler arasında slalom yaparken bir kaç dakika öncesinde caminin etrafını temizleyen o şirin ufak temizlik araçlarının geçtiğini farketmememden dolayı... Tamda sabunlu bir şekilde güzelce yıkadıkları mermer zemin üstünde frene basma cehaletini gösterdim... Ve herkezin şu an gözünün önündedir olay sanırsam :) güzel ve estetik yaklaşık 15-20 metre kaydım ve şanslıyım ki elime yere koyarak olayı toparladım :) Ama estetik açıdan bayağı güzel bi kaza videosu olurdu çekilse idi :)

@Burak_Cakir

Şimdi yalnış anlaşılmasın şu tarz bi yaklaşımda da bulunmadan edemeyeceğim. " Ne kadar sallarsan salla paçana düşer son damla " o yüzden ayakta şey etmemek lazım önemli olan bu :)

@Ogulcandaan
ovvvvvv :(

birbirine bağlı kemik kaldığını düşünmüyorum o adamda. Pelte gibi olmuştur yazıkk... :(

@JamesFord

Benim bildiğim vaka (olay)'dan türemiştir. Vadire.

@JamesFord

Şair olduğum için biraz edebiyat ile ilgilenmişliğim vardır :)

@ÇaNakkaLeRuHu
Güzel doğaçlama yapıyorsunuz ☺ doğrusu badire olacaktı.
Bu gibi durumlarda fren uygulansa düşmekten kurtulma şansı var mıdır acaba?

@Turkug

İşin şakası tabiki " Aniden ortaya çıkmış tehlikeli durumdan kurtulmak - atlatmak = ( Badire ) :)

Ben yukarıda yanlış kullanmışım yani...

Düzeltilmiştir....

Geri