Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cyclocross klipleri

Bora

Forum Bağımlısı
Tepki
1.385
Bisiklet
Focus
Begeni ile izledigim bu nefis klipleri sizlerle paylasmak istedim.
Not:Videolar hd kaliteden oturu bir miktar gec yuklenecektir.
Sabirla bekleyin derim, cunku buna deger:)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Kullandıkları yol bisikleti değil mi?

Harika paylaşım , ellerinize sağlık...

Ben hafta sonu birtanesine katıldım. Yarış parkuru tam anlamıyla Cyclocross parkuru idi. İznik Red Bull Geç kalma yarışından bahsediyorum. Zaten yarışı da yol bisikleti yıldız A milli takımından eleman kazandı. 16 + 16 +3 km olarak 3 parkur bence tam anlamıyla cyclocross idi ama katılım mtb ağırlıklı oldu tabiki.

@Ali Aktürk

Aslinda yol bisikleti gorunumundeler ancak bazi detay farkliliklari var.
Bunlardan en onemlisi, cyclocross bisikletlerine genis ebatli, disli lastiklerin takilabiliyor olmasi.
Yol bisikleti fren kaliperlerinden farkli olarak da, genis lastiklere ve gerektiginde camurda da kullanmaya elverisli cantilever, mini v-break veya disk fren sistemleri var.
Diger farkllilikar ise, arazi kullanimina da uygun daha saglam malzemeler, kadro geometrileri ve disli oranlari.

Görüntülere diyecek hiçbirşey yok çok güzel ama beni müzikler de etkiledi :) çok iyi seçilmiş parçalar.paylaşım için teşekkürler.Hepsini yazdım not defterine defalarca izlenecek ve dinlenecek linkler.

Forumda Cyclocross bölümün açılması mükemmel oldu bu tarz kullanım çoğalır inş.
GOO...

@Selçuk Uygun

Tesekkurler abi, onumuzdeki yil cyclocross yili olacak bizim icin:D

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Bisiklet takımlarının fazla olduğu,yıllık yarış takviminin yoğun olduğu 1970-1975 yıllarında sezon bitiminde, yarışçıların kışın kondüsyon kazanması ve formda kalması amacıyla İstanbul 'da Maçka Parkı,Yıldız Parkı ve Ataköy'de Cyclecross yarışları yapılırdı.

@Bora

Çok zorlu, bir okadar da, zevkli seyirci ilgisinin olduğu bu tip yarışlara, ayrı bir kadro gerekse de ,yapılacak birkaç değişiklik ve eklentiyle (çamurluk,fren,lastik) yol bisikletimizle de katılabiliriz.Önemli olan yol da bisikletine kıyamayan arkadaşların bu tip yarışlara ilgi gösterip göstermeyeceği.Malum yarış sonrası insanın kendini temizlemesi kadar kolay olmayacak ve uzun zaman alacak ince bir bisiklet temizliği.Bence bu zahmete değecek kadar zevkli..

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Jeremy Powers Cyclocross Bunnyhop

Adam yağ gibi akıp gidiyor :in:
:vroam:

bir tanede rapha`dan, zaten onlar bu aralar cikarmasaydi sasardim..
Bu arada rapha videolarini izlemediyseniz mutlaka izleyin (link)
Cx olmasada benim favorilerimden biri (link).
Resmen hava bozsada yagmur camur icinde sureyim diye bekliyorum.

• Beğen

1950'lerde cyclocross yarışlar böyle oluyormuş.

• Beğen
Sonunda (gerci bir sure oluyor) hidrolik disk frenli cx ler gozukmeye basladi. Vidyoda pro bisikletcilerden birinin hidrolik sisteme cevrilmisu shimano di2 su var. Simdilik hidrolik parca, fren kollarinin icinde olmasada gidon bogazinin altina converter bir hazne koyularak yapiliyor. Vidyodaki model trpnin, sanirim hopeunda var. 2013 e sramin hidrolik yol fren kolu sozu var bakalim gorucez.
(link)

Böyle kazalar da olabiliyormuş

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
Görüntüler, yarışçılar , bisikletlerini taşıyamayan küçükler, kıyafetler, katılanların ve izleyenlerin neşesi , çamur ve müzikler çok çok güzel. çok iyi seçilmiş parçalar.Paylaşım için teşekkürler.Bence bu konu başlığında paylaşmaya devam etmeli. :)

Geri