horsepower
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 332
Merhabalar; yakın bir gelecekte Cannondale caad x siyah kadro alıp ultegra kompenentle donatıp ,üzerindeki janta seti de değiştirmek istiyorum.Kafamda 3 tane jant set var Shimano RS 20 /RS 30 veya RS 80 c 24 aranızda kullanmış olan var mı ya da bir bilgisi olan var mıdır veya başka bir altrenatif jant set fikrine de açığım.Sağlamlık,ağırlık ,akıcılık önemli faktörler.
Kullanım alanı: %90 yol kullanımı ama ara yollarda itinayla hızlı bir şekilde kaldırımlara çıkılıp inilmesi zaman zaman kaldırımlardan atlanması da söz konusu olucaktır.Kullanılıcak lastik Schwalbe marathon racer 700x35 c folding(lastik alınmıştır şimdiden).100 + kmlerde mesafelere antrenmanlar ve çeşitli şehirler arası turlara yapılacaktır.
Konuyla ilgili olan herkesin yorumlarını bekliyorum.Kullanım alanı olarak çoğumuzun cyclocross tercih sebebi aynı faktörlerdir diye düşünüyorum.
Shimano RS 20
(link)
Shimano RS 30
(link)
Shimano RS 80 C24
(link)
Kullanım alanı: %90 yol kullanımı ama ara yollarda itinayla hızlı bir şekilde kaldırımlara çıkılıp inilmesi zaman zaman kaldırımlardan atlanması da söz konusu olucaktır.Kullanılıcak lastik Schwalbe marathon racer 700x35 c folding(lastik alınmıştır şimdiden).100 + kmlerde mesafelere antrenmanlar ve çeşitli şehirler arası turlara yapılacaktır.
Konuyla ilgili olan herkesin yorumlarını bekliyorum.Kullanım alanı olarak çoğumuzun cyclocross tercih sebebi aynı faktörlerdir diye düşünüyorum.
Shimano RS 20
(link)
Shimano RS 30
(link)
Shimano RS 80 C24
(link)