Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycplus M1

Scudo
Cycplus M2 kullanan var midir?
Yaklaşık 1 aydır cycplus hız ve kadans sensörüyle birlikte kullanıyorum gayet memnunum.
Sadece 2 kere kadans değerinde anlık saçma değer gösterdiği oldu 240 rpm gibi onun dışında bir problemle karşılaşmadım.

• Beğen
Tepkiler: Evros Nireas
Ben de resetleme işini beceremedim sağ menüden 7 numaralı ekrana giriyorsun recovery yazıyor sonra hangi tuşla reset atacağımı bulamadım youtube de 1 adet video var ancak açıklayıcı olmamış.

Ben de resetleme işini beceremedim sağ menüden 7 numaralı ekrana giriyorsun recovery yazıyor sonra hangi tuşla reset atacağımı bulamadım youtube de 1 adet video var ancak açıklayıcı olmamış.
7 numaralı ekrana geldiğinde start/stop butonunu 1 kere basıyorsunuz ve recovery yazısı sabit şekilde yanmaya başlıyor.
Sonrasında reset tuşuna basılı tutarak sıfırlamış oluyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
reset tuşu ortadaki tuş mu

7 numaralı ekrana geldiğinde start/stop butonunu 1 kere basıyorsunuz ve recovery yazısı sabit şekilde yanmaya başlıyor.
Sonrasında reset tuşuna basılı tutarak sıfırlamış oluyorsunuz.

Bana kalırsa başka model bakın hocam. Cycpluslarin bazılarında hatta çoğunda gps kopması oluyo. Bende durdu durdu 3-4 ay sonra bozulmalar başladı. Başta memnundum ama şuan pişmanım çünkü gps kopup gidiyor ve ölçüm duruyor, yani çöp oldu. İgs yada coospo,megane falan bakın.
Öyle bir sıkıntı yok, size bozuk cihaz gelmiş muhtemelen

Öyle bir sıkıntı yok, size bozuk cihaz gelmiş muhtemelen
Yurtdışı yabancı bisiklet forum sitelerinde de bu cihazda aynı sıkıntıyı yaşayan birçok insan olmuş. Benim cihaz sağlamdı. 3-4 ay geçtikten sonra gps kopmaları başladı. Bir kere bile düşürmedim etmedim. Parası olan az biraz eklesin kaliteli bir cihaz alsın.

Yurtdışı yabancı bisiklet forum sitelerinde de bu cihazda aynı sıkıntıyı yaşayan birçok insan olmuş. Benim cihaz sağlamdı. 3-4 ay geçtikten sonra gps kopmaları başladı. Bir kere bile düşürmedim etmedim. Parası olan az biraz eklesin kaliteli bir cihaz alsın.
Üretici ile iletişime geçmeyi denediniz mi?

Arkadaşlar MTB jant Ebatım 26.2.25 - c3 Ayarlarında Hangi Veriyi girmem gerek? Yardımcı olursanız sevinirim
@Metekatipoglu abi teker çapını ne için giriyorsun ?
@Metekatipoglu haydaa ben o ayarı yapmamıstım gps otomatik algılayacak hızı km diye :)

ETRTOTire SizeCircum- ference (mm)
20-622700x20C2086
23-622700x23C2096
25-622700x25C2105
28-622700x28C2136
şöyle bir tablo var abi 2096 yı girecem şimdi bende senin ki de 2105 olacak galiba senin ki de
26 Mtb Jant için hangi veriyi girmeliyim?

Arkadaşlar MTB jant Ebatım 26.2.25 - c3 Ayarlarında Hangi Veriyi girmem gerek? Yardımcı olursanız sevinirim

26 Mtb Jant için hangi veriyi girmeliyim?

26x2.25 lastiğin ETRTO değeri 57-559, çevresi de 2114 mm
Çevre genişliği buna dayanarak 2114 mm: (link) ama buna bakarsak 2070 mm: (link)
Diş ya da lastik yapısı nedeniyle üreticiye göre farklı olabildiğinden ve farklı tablolarda ya da hesaplayıcılarda farklı değerler verilebildiğinden ideali lastiğin sitesinden bakmak.
Edit, ek: Değer bulunamazsa ya da farklı sitelerdeki değerlerin hangisinin kullanılacağına karar verilemezse sibop en aşağıdayken hizasında yere bir işaret koyup tekerleği düz bir hatta tam tur ilerletip yine sibop hizasında yere işeret koyup ikisinin arasını ölçme yolu da çevreyi bulmak için kullanılabilir.

Son düzenleme:
26x2.25 lastiğin ETRTO değeri 57-559, çevresi de 2114 mm
Çevre genişliği buna dayanarak 2114 mm: (link) ama buna bakarsak 2070 mm: (link)
Diş ya da lastik yapısı nedeniyle üreticiye göre farklı olabildiğinden ve farklı tablolarda ya da hesaplayıcılarda farklı değerler verilebildiğinden ideali lastiğin sitesinden bakmak.
Çok Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Herkese keyifli forumlar.. Cycplus m1 full set ben de sipariş geçtim.. Umuyorum sorun yaşamam.. Konuyla ilgili pek çok arkadaşımız abimiz içerik vermiş.. Cycplus, fiyat ve performans ile ekran büyülüğü/okunaklılığı konusunda önde.. Ayrıca aksesuarlarının da diğer alternatifler ile kullanılabilir olması güzel..karanlık ortamlarda örn tünellerde ışığının yanmaması doğru mu? Saate entegre ışığı var muhtemelen.. Anlık eğim, nabız, kadans ve okunaklı bilgileri vermesi benim en büyük beklentim.. Büyük ihtimal mahçup etmez 😅

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Merhabalar, ben bir türlü GPS' i çalıştırmayı başaramadım. Cihazı açıyorum dakikalarca bekliyorum ama GPS ışığı yanmıyor.

Arkadaşlar bendede var bisikletim yarış bisikleti lastik ayarını kaç yapmam gerekli

Arkadaşlar bendede var bisikletim yarış bisikleti lastik ayarını kaç yapmam gerekli

Lastik ölçüsüne göre değişiyor 700-25 lastik 2105 di yanlış hatırlamıyorsam kitapçığında yazıyor ölçüler

• Beğen
Tepkiler: gopsil
Selam arkadaşlar bende var ama şöyle bir sorun var 20 km ve sonrasını kaydetse bile telefona aktarmıyor neden acababilen varsa yardımcı ola bilirmi şimdiden teşekkürler

Selam arkadaşlar bende var ama şöyle bir sorun var 20 km ve sonrasını kaydetse bile telefona aktarmıyor neden acababilen varsa yardımcı ola bilirmi şimdiden teşekkürler

Ne yaptığını anlatırsan ona göre yardımcı olalım benim cihaz hem telefona hem stravaya atıyor. Yanlış yaptığın birşey olmalı.

Arkadaşlar bu cihaz apple watch aracılığı ile ölçülen nabız değerini okuyup ekranında gösterebilir mi acaba

Geri