amasseia
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.701
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)Cycplus M1 'e uyumlu Türkiye'de bulabileceğimiz nabız bandı var mı ?
(link)Cycplus M1 'e uyumlu Türkiye'de bulabileceğimiz nabız bandı var mı ?
Yaklaşık 1 aydır cycplus hız ve kadans sensörüyle birlikte kullanıyorum gayet memnunum.Cycplus M2 kullanan var midir?
7 numaralı ekrana geldiğinde start/stop butonunu 1 kere basıyorsunuz ve recovery yazısı sabit şekilde yanmaya başlıyor.Ben de resetleme işini beceremedim sağ menüden 7 numaralı ekrana giriyorsun recovery yazıyor sonra hangi tuşla reset atacağımı bulamadım youtube de 1 adet video var ancak açıklayıcı olmamış.
7 numaralı ekrana geldiğinde start/stop butonunu 1 kere basıyorsunuz ve recovery yazısı sabit şekilde yanmaya başlıyor.
Sonrasında reset tuşuna basılı tutarak sıfırlamış oluyorsunuz.
Evet, ortadaki tuşa basılı tutuyorsunuz.reset tuşu ortadaki tuş mu
Öyle bir sıkıntı yok, size bozuk cihaz gelmiş muhtemelenBana kalırsa başka model bakın hocam. Cycpluslarin bazılarında hatta çoğunda gps kopması oluyo. Bende durdu durdu 3-4 ay sonra bozulmalar başladı. Başta memnundum ama şuan pişmanım çünkü gps kopup gidiyor ve ölçüm duruyor, yani çöp oldu. İgs yada coospo,megane falan bakın.
Yurtdışı yabancı bisiklet forum sitelerinde de bu cihazda aynı sıkıntıyı yaşayan birçok insan olmuş. Benim cihaz sağlamdı. 3-4 ay geçtikten sonra gps kopmaları başladı. Bir kere bile düşürmedim etmedim. Parası olan az biraz eklesin kaliteli bir cihaz alsın.Öyle bir sıkıntı yok, size bozuk cihaz gelmiş muhtemelen
Üretici ile iletişime geçmeyi denediniz mi?Yurtdışı yabancı bisiklet forum sitelerinde de bu cihazda aynı sıkıntıyı yaşayan birçok insan olmuş. Benim cihaz sağlamdı. 3-4 ay geçtikten sonra gps kopmaları başladı. Bir kere bile düşürmedim etmedim. Parası olan az biraz eklesin kaliteli bir cihaz alsın.
Yok hocam geçmedim iletişime. Büyük ihtimalle ya cihazı gönder derler. O da olmaz zaten.Üretici ile iletişime geçmeyi denediniz mi?
26 Mtb Jant için hangi veriyi girmeliyim?@Metekatipoglu abi teker çapını ne için giriyorsun ?
@Metekatipoglu haydaa ben o ayarı yapmamıstım gps otomatik algılayacak hızı km diye
şöyle bir tablo var abi 2096 yı girecem şimdi bende senin ki de 2105 olacak galiba senin ki de
ETRTO Tire Size Circum- ference (mm) 20-622 700x20C 2086 23-622 700x23C 2096 25-622 700x25C 2105 28-622 700x28C 2136
Arkadaşlar MTB jant Ebatım 26.2.25 - c3 Ayarlarında Hangi Veriyi girmem gerek? Yardımcı olursanız sevinirim
26 Mtb Jant için hangi veriyi girmeliyim?
Çok Teşekkür ederim26x2.25 lastiğin ETRTO değeri 57-559, çevresi de 2114 mm
Çevre genişliği buna dayanarak 2114 mm: (link) ama buna bakarsak 2070 mm: (link)
Diş ya da lastik yapısı nedeniyle üreticiye göre farklı olabildiğinden ve farklı tablolarda ya da hesaplayıcılarda farklı değerler verilebildiğinden ideali lastiğin sitesinden bakmak.
Arkadaşlar bendede var bisikletim yarış bisikleti lastik ayarını kaç yapmam gerekli
Selam arkadaşlar bende var ama şöyle bir sorun var 20 km ve sonrasını kaydetse bile telefona aktarmıyor neden acababilen varsa yardımcı ola bilirmi şimdiden teşekkürler