Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

D915 Bayburt-Of-Trabzon Bisiklet Turu (3.Gün)

pedalterapi

Daimi Üye
Tepki
1.134
İsim
erhan erdem
Bisiklet
Carraro
Üçüncü gün sabahında yine harika bir manzarayla ve kuş sesleriyle uyandık hazırlandık.
IMG_3301.JPG

Kahvaltımızı bu sefer yolda yapacaktık. Bisikletleri yükleyip saldık rampa aşağı Of'a indiğimizde 2330 metreden 10 metreye inmiştik. Bu deneyimi gerçekten tavsiye ederim.

IMG_3308.JPG

IMG_3310.JPG

IMG_E3426.JPG

Of' vardıktan sonra batıya yani Trabzon yönüne döndük. Bir ara amacımız Ordu'ya kadar gitmeye karar vermişsek de yaylalardan şehir trafiğine kamyon gürültüsüne inince ikimizin de tadı kaçtı. Resmen asık suratla sürmeye başlamıştık bisikletlerimizi. Yukarıdaki cennetten aşağıdaki trafik cehennemine inmiştik. Sonra ikimizde karadeniz sahil yolundan tur yapmış olduğumuz için de gittiğimiz yolu bir daha gitmeyelim yayların tadı damağımızda kalsın diyerek Trabzon merkezde turumuzu bitirdik. Otogara gidip biletimizi halledip bisikletlerimizi emanet bırakıp otogarın yanındaki Terminal Pide'de pide yedik. Gerçekten turu bitiriş hediyesi gibi oldu. Lezzetini ve hizmetlerini tavsiye ederim.

IMG_3333.JPG

IMG_3338.JPG

IMG_3384.JPG

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Van Gölü Çevresi turumuzun makalesi de yakında gelecektir :)

D915 Bayburt-Of-Trabzon Bisiklet Turu (1.Gün)

D915 Bayburt-Of-Trabzon Bisiklet Turu (2.Gün)

Scudo
çok güzel bir tur olmuş acayip özendim , memleketim bayburttan başlamışsınız ve mükemmel doğa manzarası eşliğinde deniz kıyısına kadar uzanmak

• Beğen
Tepkiler: pedalterapi
teşekkürler hocam. tarihi ve doğal güzellikleri gerçekten zengin bir şehrimiz bayburt. gitmiş görmüş öğrenmiş olduk

• Beğen
Tepkiler: alperen_69
Sizin keyifle indiğiniz o muhteşem yoldan gece vakti far ışığıyla inmiştim. İniş çok güzel olsa da bitmesini dilediğimi itiraf etmeliyim. Haa biraz da ıslaktım tabi.

Kamplı ve çok keyifli bir tur olmuş. Tekrar tebrik ederim.

Kazasız ve keyifli nice turlara...

five

Geri