Scudo Sports

Dağ bisikleti almayı düşünüyorum ancak hala kararsızım

marjinalhk

Üye
Tepki
11
İsim
Hasan Hüseyin K
Arkadaşlar aslında bi kaç sorum var ve bi kaçı standart ve cevapları forumda bulunuyo ancak güncel yorum almak için tekrar sorcam biri ise asıl soru ve forumda da google'da da bulamadım cevabını.
1-)Dağ bisikleti almayı düşünüyorum ancak hala kararsızım. 2016 yılındayız buna göre kron xc 250 mi salcano ng 650 mi bi türlü karar veremiyorum.
2-)Telefon için telefon tutacağı almayı düşünüyorum. Sizce düşer mi?
3-)Kask dizlik vesaire haricinde suluk, telefon tutacağı, arka sele, sırt çantası, fener alcam bunlar dışında gerekli gereksiz herhangi aksesuar var mı?
VE ASIL SORUM. Arkadaşlar benim giyim tarzım gömlek t shirt kombini. Yani biraz klasik. Spor ama klasik. Bisiklette absürt durur mu sizce?

Scudo
merhaba :)

1- Bence Kron (Kron kullanıcısı olarak)
2- Telefon için tutacağa gerek yok gidon çantaları işinizi görür
3- Kask En Önemlisi - Ön ve Arka ışık işinizi görür suluk olabilir gidon çantası genel çözüm

Asıl sorunuzun cevabı giyim pekte önemli değil duruş açısından yurt dışında takım elbise ile binilirken pek göze batmıyor bence hergün kot pantolon spor ayakkabı gömlek veya polar giyerek işe gittiğim için çok oralı değilim aslında

keyifli pedallar :) @marjinalhk

@fatihy teşekkür ederim dostum. Kron servisi yok diye duyum aldım da o yüzden bi yandan da salcano ya kayıyor gözüm. Bi de bisiklet sürerken müzik dinlerim kısık sesle kulaklıktan. Bisiklet yollarında sadece. O yüzden çantaya koyamam kulaklık yetişmez. Gidon çantasına da daha çok tamir aletleri koymayı düşünüyorum.

@marjinalhk

1- her iki modelde birbirinin kuzenleri - iki modelden hangisi gözüne hoş gözüküyorsa onu alabilirsin. ama kişisel tercihim ng650 - niye diye sorarsan özel bi nedeni yok.
2- telefon tutacağından telefon düşmes. yani şimdiye kadar düşeni görmedim. bi ara bende kullanıyordum orman sürüşünde bile düşmedi. tabi tutacak var tutacak var. onu alıp telefonu tutturunca anlarsın zaten
3- kask + eldiven + gözlük + ön arka aydınlatma + su şart ozaman sulukta gerekli + -- dizliğe gerek yok -- orman sürüşü yaparsan varsa kullanabilirsin ama.

Geri