Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti kullananlar kaç km hız yapabiliyor?

@Ahmetgitar MTB kullanıcısı olarak, aynı zamanda strava kullanmayıda seviyorum ;) Fakat ortalamam 17 - 19 km/h gibi :)
Bu ortalama için, asfalt yollardan mümkün oldukça kaçındığımın ve genelde orman yolları-engebeli arazide sürdüğümün göz önüne alınmasını rica ederim :)
Bakıyorumda enterasan ortalamalar ve hızlardan bahsediliyor. Strava diyor ki 57,6km/h ulaşmışım en yüksek, iyiymiş :)
MTB kullanıpta hız konusuna takılmak pek aklıma gelmiyor açıkcası. Keşke Sürekli bozuk, inişli çıkışlı, yeşillik, sessiz sakin yollar bulsam...

Scudo
Strava maksimum hızı genellikle yanlış hesaplıyor. O sebeple dikkate almayınız. Zaten grafiğe baktığınızda verdiği değer ile aynı olmuyor. Grafik değeri daha doğru oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Hüesyin
dün forumda bi arkadaş yol bisikketi ile 13 saatte 300 km nin üzerinde bir yol gitmiş ortalamasıda 23km civarı bişey olması lazım
şimdi siz bırakın mtb kaç yapabiliyoruda mtb ile bu yolu ne kadar zamanda gidersiniz ona bakalım ondan sonra konuşalım ortalama hıza bakarak mtb kaç yapabiliyormuş
yokuş aşağı sadece bisikketin lastiğini atsan oda yapar kendi kendine 80-90km

(link)

arkadaşın strava kaydı

Aynen bencede tebrik etmek lazim, 1 günde 300 kilometre çok ciddi bir akam. Helali var :)

Mtb bisikletle 50 60 ı görmek mümkün. Hele 29 kullanıcısı iseniz çok rshat çıkarsınız. Ama 50 ortalama bir mtb kullanıcısı olarak yokuş aşağı yollar hariç bana astronomik görünüyor. Rüzgarsız düz bir yolda 40 ortalama yapılabilir, bu pek imkansız birşey değil, ama nezaman araziye gitmek için yola çıksam karşıdan hep rüzgar yedim dolayısıyla yoldaki ortalamam ancak 30 oldu.

Gidona aero yatıyorum, 43 ortalama ile veledromda dönüyorum dağ bisikletimle.

Bu başlıkta uzun süre -15+ dakika- 28 KM/S'den üzeri ortalamayla sürebildiğini söyleyen herkes %98 kolpacıdır.

Yolda karşıdan rüzgar aldığınızda ellerinizi gidondan çekin ve maşaya koyun, böylece yol bisikletine benzer bir geometri yakalamış ulursunuz ve rüzgar size daha az işler, böylece ortalamayı artırmış olursunuz

okuduklarımdan sonra yorumsuz kaldım
bu 50-60 ile giden arkadaşlar demekki 3 saatte 150km gidiyor ozaman imrendim doğrusu

Check out this segment on Strava: (link) — Kızılarık Caddesi

Bu segmentte ilk sıralar 2013 Türkiye Turu'nda oradan geçen bir takıma ait. Takım strava kaydı yapmış. Ortalamaları 42.4km/h. Takım halinde ilerleyen profesyonel bir ekibin son km'lere doğru düz yolda hızı bu. Bence bizim mtb'ciler takım kurup tdf'ye katılmalı.[emoji2]

Ankara şehir içinde kullanıyorum max hız 45
ortalama 15 km lerde takılıyorum. uzun ve düz
yolda ölçüp tekrar yazacağım

aslında olay çok basit
atlarsın bisiklete bi 100km yol gidersin sonra bakarsın kaç saatte gitmişsin sonra dersinki demekki benim bisiklet saatte bukadar hız yapıyor
yoksa üçbeş kilometre yolda 80-90 yapsan ne olur

@drumbanger
Millete kolpacı demişsiniz sizin bu velodramda yaptığınız hızın kaydı varmı merak ettim kaç tur atıyorsunuz velodramda 43 ortalamayı yok bisikletçileri grup halinde zor yapıyor.

@Ertan M.

İroniden anlamayan nesle nesquik. Cidden, çok bariz değil miydi orada be?

Ya bende yaptığım turlara kendime göre fena değil diyordum. Ama meğersem forumda ne Lance Armstrong ne Thibaut Pinotlar varmış. Mtb ile 35 - 40 km ortalama yapan arkadaşlar sizi seneye Giro d'italia, Tour de France, Vuelta Espana da görmek isteriz. Sprint, tırmanış ve genel klasman da birinciliği kimseye bırakamazsınız. Bütün mayolar Türk bisikletcilerde olur.

Dosyalar

• Screenshot_2016-10-13-01-33-22.png
    Screenshot_2016-10-13-01-33-22.png
    31,8 KB · Okunma: 25
  • Screenshot_2016-10-13-01-33-56.png
    Screenshot_2016-10-13-01-33-56.png
    47,5 KB · Okunma: 22
Foruma üye olduğumda ilk gözüme takılan konu ve zamanında yapmış olduğum yoruma ekleme olarak
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ FLASHLAR
3 dk. 40 km. Hafif rampada görmüşlüğüm var :) konak tünelinde. Onun dışında beceremedim daha 30 km. İle ortlama gitmeyi :)

ortalama 15-18 ancak. maksimum 35-40 oda yokuş aşağı. şu yol lastiklerini takim ortalama 35 -40 maksimum 70-80 olurherhalde:koptum:

Yarin km saatini takip rekor denemesi yapacagim.

1,95 lastiklerle hedefim yokus asagi 40-45 civari hiz yapabilmek.

Bi aksilik çikmazsa resimleri burayada atarim.

Umarim yapabilirim :)

Geri