Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti önerir misiniz?

odun

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar normal dışarıda surmem için dağ bisikleti almaya karar verdim çok uzun sure kullanabilecegim dağ bisikleti onerirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: maco2186
Scudo
Şehir içinde kullanacaksan ve bütçeni göz önünde bulundurarak Salcano NG650 ve ya Kron XC 150 önerebilirim

Salcano ng750 kullanıyorum memnunum fakat bütçemi biraz daha zorlayabilirim diyorsan ghost en iyisi bence

• Beğen
Tepkiler: paraba
eğer dağ gibi yerlerde kullancaksan al derim

@odun
Butceden haber ver, oneriler daha yerinde olur.
Ancak 15 yasinda oldugunu dusunursek, halen buyume doneminde sayilirsin ve su an icin alacagin kadro sana birkac sene sonra kucuk gelebilir. Elbette bu bir ihtimal. O yuzden cok uclara cikmadan orta seviye birsey alman yerinde olur.
dedigim gibi harcamayi dusundugun butceyi ve varsa MTB harici daha detayli surus hedeflerini verirsen, daha kesin cevaplar alabilirsin ;)

Iyi bakilan bir bisiklet, gerektiginde ve dogru parca degisimleri ile coook uzun sure kullanilabilir :)

@odun
ben çok memnunum mosso var bende

540 liraya Salcano Astro50 var. (link) bu linkte 16inç kadro havale ile 540 lira diyor. size uyar mı bilmem. Bir arayıp sorun başka boy kadrosu varmı diye.
bütçe nedir

bu da var. Ki bu daha iyi bir şeye benziyor. SALCANO NG350V 27 VİTES DAĞ BİSİKLETİ BEDAVA KARGO

Fiyat: 870 TL
linki: (link)

dağda kullanacaksanız kesinlikle alın derim.
ancak dağ dışında da kullanan marjinal arkadaşlar var, seçim size kalmış.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Arkadaşlar ilk defa forum kullanıyorum kusuruma bakmayın 1000 1200 tl civarı hidrolik fren 29 jant bir bisiklet önerebilirmisiniz hani kafamdakide 1200 tl olanı 1000 tl ye almak ghost se 1175 çok hoşuma gitmişti ama 26 değilde 29 istiyorum aslında 27.5 da olabilir salcano ve kron önermezseniz memnun olurum..

@eren10tr
Bence 27.5 almalısın yeni başlıyorsan 29 biraz hantal kalabilir yada sen alışık olmadıgın için rahat kullanamayabilirsin.Ghost iyidir

Arkadaşlar bisikletini sattım ng 350 Hd 29 jant bisiklet siparişi verdim sizce iyi mi yaptim

Öneririz tabiki:)
Bende dağ bisikletine sahibim ama genel olarak şehir içi ve ilçeler arası sürüyorum.
Dağ bisikletini tercih etme nedenim ise malum Türkiye yoları ve dağ bisikletinin güveni ve konforudur.
Bastığında duracağını bilmek iyi bir duygu olsa gerek değil mi? :)

• Beğen
Tepkiler: çimtay
@odun Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız pedallamalar beğendiyseniz ne mutlu

aksine valla araziye girdimmi ya ben süremiyorum yada dağ bisikletinde bi sorun var düşüyorum :(

ama şehir içinde dağ bisikleti yol bisikletine nazaren daha iyi şehir bisikleti falan yalan dolan boş yani dag bisikleti herkezin favorisidir. :D Kısacası Her yola ve koşula uyum sağlar dağ bisikleti

carraro force 540 a bi bkasaydın özellikleri iyi yada big serisine ?

Genel olarak bakıldığında dağ bisikleti kullanıcıları 15-16 yaş grubunda.Bunun nedeni görüntüsü ve bu yaşlarda adrenalin merakı sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: tuna99
Geri