Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti seçimi

Tepki
0
Arkadaşlar herkese Merhaba ben aranıza yeni katıldım lakin bisikletim yok yarın şehir dışına bisiklet almaya gideceğim alacağım bisiklet dağ bisikleti hafif ve v fren düşünüyorum carraro ve kronun modellerinden hangisi önerirsiniz...

Scudo
Eyüp selamlar.

Ben Sedona kullandığım ve Sedona teknik servisinden, muhattaplığından kalitesinden çok memnun olduğum için Sedona önereceğim.

(link)

Mustafa bey öncelikle teşekkür ederim sedona markasını çok duydum yalnız bulundugum yerde bu markanın servisi yok bir de benim bütçem 750 tl aşmamalı ..Araştırdığım modellere göre carraro force 500 ve salcano astro 210 arasında gidip geliyorum ikisininde fiyatı 600-680 arasında birde taçlı amortisörler varmış bunların özelliği nedir acaba bilginiz var mı...............

Tacli amortisör derken??? Bugün bisiklet almaya gidiyordunuz almadinizmi?

Gittim yalnız gitmiş olduğum firmada da pek fazla çeşit bulamadım mecburen internetten almak zorundayım......

Salcano Ng650 ozelliginde yazıyor mesela ZOOM ALÜMİNYUM TAÇLI AMORTİSÖRLÜ MAŞA...

Salcano Ng650 ozelliginde yazıyor mesela ZOOM ALÜMİNYUM TAÇLI AMORTİSÖRLÜ MAŞA...Kafam iyice karıştı...........

tac meselesini ilk defa duyuyorum ama yine de bisiklet bakarsan zoom masali olmasin mümkünse.

Bende zoom maşadan uzak dur derim. Zamanında kullanmıştım ve pişman olmuştum. En kötü Suntour maşalı olan bir bisiklet almanı tavsiye ederim.

sedona 710, bütçen daha fazlaysa 720 öneririm

Arkadaşlar yorumlarınız ve bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler...Şuan iki model üstüne yoğunlaştım....Görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...

SALCANO ASTRO 210 V 26 CANT BİSİKLET

26" MTB 21 VİTES
HYDROFORMED BUTTED ALÜMİNYUM
SUNTOUR XCM V3 MLO KİLİTLEMELİ
SHIMANO RD-TX55
SHIMANO ST-EF65 21 VİTES
SHIMANO FD-TX50
SHIMANO HG20-7 KASET DİŞLİ
KMC Z7
SUNTOUR XCT V3
SUNTOUR XCT-SQS
TEKTRO 837 ALÜMİNYUM V-FREN
SALCANO/ZOOM MTB-AL-152BT ALÜMİNYUM
SALCANO/ZOOM TDS-D345 3D FORGED ALÜMİNYUM
SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ
SALCANO/ZOOM SP-238 ALÜMİNYUM
VP A68 ED SALCANO LOGOLU
SALCANO ALÜMİNYUM BİLEZİKLİ PVC ELCİK
SALCANO X-PROC 8X4 ÖZEL ÖRÜM
SHIMANO HB-RM40, FH-RM30 QR
CONTINENTAL RACE-KING 26x2,2
16"-18"-20"

fiyatı 680 6 ay taksitli ve kargo bedava

Carraro Force 500 26 Jant Bisiklet
Tip Dağ Bisikleti
Kadro Alüminyum 1.1/8"
Kadro Tipi Alüminyum
Süspansiyon 26" Suntour M3010
Süspansiyon Tipi Tek-Ön
Jant 26/559x19 Freeway Çift Kat Alüminyum 36H
Jant Ebat 26
Lastik 26x1.95 53-559 Siyah
Vites Shimano Tourney TX35 21 Vites
Vites Sayısı 21
Fren V-Fren Alüminyum
Fren Tipi V-Brake
Sele Selle Royal Mach

fiyatı 575 tl 9 taksitli kargo bedava..

salcanon teknik servisinden kimse memnun değil ve bisikletcilerden öğrendiğime göre türkiyede salcano daha yeni yeni ismini duyurmaya başlamış bi marka başbakanlık yarışları falan sayesinde

@mustafa.d

Servislerin hepsi için geçerli değil. İyi servisleri de kötü servisleride. Bulunduğunuz şehirdekini servislerin durumunu öğrenirseniz daha iyi olur. Fiyat performans olarak Salcano oldukça iyi.

Arkadaşlar yorumlarınıza teşekkürler ....Salcano astro 241 sv 26 j aldım....

hayırlı olsun nasıl kullanımı rahart mı bende salcano astro sedona 720 veya carraro daytona almayı planlıyorumda şuan sedona ile salcano arasında gidip geliyorum astroda kullanılan parçaları üreten şirketler hep yarışlarda kullanılan sağlam şirketlere ait sedonada ise 3 veya 4 parçasında sram marka kullanılmış bi türlü karar veremedim

Geri