Arkadaşlar merhaba
Uzunca bir aradan sonra bisiklete merak saldım ve bir tane almaya karar verdim. Bütçem 700 TL civarı, fakat o mebla bile beni zorluyor. Öğrenciyim ve bulunduğum şehirde hiç bisiklet yolu yok. Şehir içinde gezmek ve yurt-okul arası 6-7 kilometre gibi bir mesafeyi katetmek için bir bisiklete ihtiyacım var. Tabii bu şekilde olursa yol veya şehir bisikleti almak mantıklı geliyor, fakat arkadaş grubumuzda toplu olarak bisiklet alacağız ve ormanlara dağlara çıkacağız bu bisikletle. Yani görüntüsü iyi olsun diye dağ bisikleti falan istemiyorum
Genel olarak derdimi anlatabilmişimdir umarım. Aslında Decathlonda BTWIN rockrider 300 ve rockrider 340 var fakat bunlarda da V fren varmış. Yoksa onlar da eminim iyi bisikletlerdir, elimde kalmazlar Ha çok farkeder mi bilmiyorum ama hidrolik disk frenli bi bisiklete sahip olmak isterdim yani
Yine de V fren ve hidrolik diskte fazla fark yok, gel sen rockrider 300 al, 400 tl zaten, rahatına bak derseniz yine dinlerim
Aksi taktirde sanırım ikinci ellere düşmem gerekecek. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Yazımı çok uzattım okuyan herkese şimdiden teşekkürler hoşçakalın
Arkadaşlar şuan aklımdan taksitle kron XC150 HD almak geçiyor, kimse cevap vermemiş ama bilgilendirir misiniz beni bi?
Arkadaşlar iki bisiklet arasında kaldım XC 150 HD 930 TL, XC 300 HD 1000 TL'ye yakaladım bir yerde, XC 300 her türlü daha üstün bir bisiklettir değil mi? Çok bilgim yok kronlar hakkında, acil cevabınızı bekliyorum sipariş geçmek için