Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikletine ince lastik takabilir miyim?

Teşekkürler. Bayağı hassas bir ölçüm yapmak gerek demek ki. Arka lastiğim kadrodan aralığından dolayı 700*25c üzeri kabul etmiyor. Öne, dişli dağ bisikleti lastiği alıp don soğuk kış şartlarında kaymayı engellemek için takmak istiyorum. Ölçüm yapayım bakalım durum neymiş :)
O kadar hass olmanıza gerek yok . Yolda gördüğünüz 29" MTB süren birinden rica edip tekerini söküp taktığınız zaman anlarsınız :)

Scudo
Teşekkürler. Bayağı hassas bir ölçüm yapmak gerek demek ki. Arka lastiğim kadrodan aralığından dolayı 700*25c üzeri kabul etmiyor. Öne, dişli dağ bisikleti lastiği alıp don soğuk kış şartlarında kaymayı engellemek için takmak istiyorum. Ölçüm yapayım bakalım durum neymiş :)
Merhaba. Ben dağ bisikleti lastiğimi incelterek Schwalbe Marathon Plus Tour kullanmaya başladım 26x1,75". Yol lastiklerine göre biraz daha iyi, ama tabi bir dağ lastiği kadar tutuşu yok. Yine de çoğunlukla asfaltta kullanıldığı için ben geçiş yaptım. Zırhlı olması da arazi koşullarında avantaj sağlıyor. Benzer yapıda lastikler bulabilirseniz bence işinizi görür. Bu arada kar vs için belki ama don için kaymayı engellemek zor. Onun için özel kar lastikleri oluyor da Sibirya'da yaşamadığımız için bize pek uymuyor.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Geri