Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikletiyle kaza videoları

ÇaNakkaLeRuHu

Forum Bağımlısı
Tepki
5.487
İsim
MuHammeT
Bisiklet
Merida
Aşağıda linkini vereceğim videoda 10:50 de 49km hız ile toprak zemine çakılmaktan son anda kurtuldum. Orada düşse idim belki şu an bu videoyu ekleyemiyor olabilirdim :) Sizlerinde böyle videolarınız var ise buradan paylaşalım. En azından görenler aynı hatayı yapmaz diye düşünüyorum :)

Scudo
geçmiş olsun inşallah başınıza bir daha aynı durum gelmez.Bir kamera olsa düşme meraklısı bir arkadaşım var neler neler gösterirdim de işte düştüğü anlarda tek tanığı o ve ben oluyorum

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Buna benzer bir arazide 55 km hız ile düştüm. Kask hayatımı kurtardı :). Onun dışında kollarda ve bacaklarda sıyrılmalar oluştu. Yine de ucuz atlattık.

• Beğen
Valla benim kaza mtb ile ama dağda bayırda değil, bizim evin arka yokuşunda.

Edit: biraz önce hızım 43 yazdım yanlış oldu :) o hız son kazamdaki hızdı. Burada hız normal :)

@MakRo
Yav diyorum ya şeytan dürtüyor adamı yokuş gördümmü dayanamıyorum salıyorum aşağı :)

@MakRo
Yav diyorum ya şeytan dürtüyor adamı yokuş gördümmü dayanamıyorum salıyorum aşağı :)
@Muhammet Ali Bulut
Bayağı uzun sürüyor... 1 saat 40 dakika olanlar sabaha kadar upload :)

@dramorey
Geçmiş olsun kardeşim...

@Kerem Özbayrak
Geçmiş olsun kardeşim. Yalnız slow felan yapmışın dehşet olmuş :)

@ÇaNakkaLeRuHu Ya sorma, slow yaptıktan sonra izlerken aşağıdaki kareyi yakaladım :p. İnsanın kendini bu halde görmesi çok enteresan hissettiriyor.

• Beğen

Köprüye doğru giderken 20.sn ve 1 dk30. sn de 2 kez kaza oldu. 2.si baya tuaf bi şekilde oluyor. Yolda giderken bir yandan da kamera çekmeye çalışan kişi yoldaki tümseğe takılıyor ve adeta havada takla atıyor.
Neyse ki ciddi şekilde yaralanma olmuyor her iki kazada da.

• Beğen
kendi kazam :)

• Beğen
@chnkrmz geçmiş olsun. Bu geç kalma yarışı tam olarak ne oluyor acaba ?

• Beğen
@MakRo redbulun geçen düzenlediği bi yarış.

@selo06sarac
Telefonu çalıyor heralde takla atanın ona bakayım derken önüne aniden biri çıkıyor ve sanırsam boşta olan eli ön fren olduğu için direk ona basıyor ve takla. Büyük geçmiş olsun...

@chnkrmz
Geçmiş olsun...

@Deniz Baklacı
ovvv zincirleme olmuş büyük geçmiş olsun herkeze...

@selo06sarac İkinci kaza yoğun araç trafiğinden dolayı asfaltta oluşan şekil bozukluğunun verdiği tümsek nedeniyle oluyor. Orası katılım şeridinin devamı ve metrobüslerin kullandığı şerit. Araçlar hem ağır gidiyor hem de metrobüsün tonajının verdiği etki var.

dikkatli olmaz ve gidonu hakim olunamayacak kadar gevşek tutulursa riskler artıyor.

@emre_s iyiyim ya bişe olmadı. sağ dirseğimde 5 cm kadar yara sadece hafif sıyrık gibi. kabuk bağlayıp iyileşti ora. sağ dizimde biraz darbe almıştı onun haricinde bişe olmadı.

bisiklet "corratec x-verts 0.2"
tamı tamına bu bisiklet. bi kaç parçası değişik olabilir.
418724.jpg

@chnkrmz
Sevindim iyi olmana , açıkçası biraz daha ters düşsen bir kaç yerin kırılabilirdi.
Bu arada bisiklet arıyorum bakıyorum şimdilik.

Geri