Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@coyote3880
Sağlamlık açısından dahon veya tern mantıklı yalnız yine de bu kiloda jant akorları bozulabilir. Jant teli kırabilirsiniz. Havalar ısınana kadar zaten 2 ay kadar süreniz var. Diğer yöntemlerle biraz kilo verip sonra başlarsanız daha iyi olur. Şu an sele de çok rahatsız edebilir sizi bisikletten soğutabilir. Ayrıca bir kondisyon bisikletinde deneme yapmanız gerek. Bacaklar seleye veya birbirine sürtüyorsa tahriş eder. Biraz karamsar oldu ama ilk kilolar hızlı verilir zaten.

• Beğen
Tepkiler: coyote3880
Scudo
Bisikleti şimdi alırsam ne ile karşılaşırım onu öğrenmek için foruma yazdım. Yazdıklarınız karamsarlığa düşürmekten ziyade, karşılaşabileceğim problemler. Göz önünde bulunduracağım, teşekkürler. Ama aradığım cevap biraz da, hiç bu kiloda birisi katlanır bisikleti tecrübe etmiş mi?

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ÖZEL
Kardeşim kilo vermek için bisikleti kullanacaksın ama artık hiç vazgeçmeyeceksin.kilo gidecek bisiklet kalacak.bisiklet kullanmayan adamın beynide çalışmıyor.bunca eksoz dumanını emin olun boşuna soluyoruz.

• Beğen
Tepkiler: mrtzltn
@alicansenyurt
oh gazetede serilmiş misssss :D hayırlı olsun kardeşım çok keyifli bişey :harika:

Dahon mariner d8 almak isteyen arkadaşlar varsa arayabilirler 5494499549

Bugün Dahon Mu Sl 11 ile yaklaşık 10 km lik bir tura çıktım. İlk defa katlanır bisiklet tecrübem. İlk başta Gidon çok hassas geldi. Ama alışınca çok çok iyi. 11 vites olması bir avantaj. Herkesin dikkatini çekiyor. Trafikte tam bir canavar. Katlanır almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Tekerlerlerinin küçük olduğuna bakmayın tam bir performans bisikleti bence.

Şimdiden 2 kg verdim :) Harbiden katlanır bisiklet 10 numara :)

Dosyalar

• E4F255AE-77D0-4E71-9763-25A5F5024151.jpeg
    E4F255AE-77D0-4E71-9763-25A5F5024151.jpeg
    1,9 MB · Okunma: 70
  • 5272D5AA-5F59-45D8-95B4-FAB1337BC0AB.jpeg
    5272D5AA-5F59-45D8-95B4-FAB1337BC0AB.jpeg
    2,2 MB · Okunma: 70
Herkese selam,
1 sorum olacak, katlanır bisiklet almayı düşünüyorum, uzun turlarda rahatlık durumunu merak ediyorum. 28 jant hibrit tur bisikletini arattırırmı? :)

@mustafa tanrıverdi

yol düz ise uzun yol tamam
ama 21 vites bir dahonunuz yok ise ki benim bildiğim yok 11 viteslisi var sanırım türkiyede yokuşlar biraz yorucu oluyor 3 ay sonra bacaklarınız hulk gibi olur sonrası zaten sorun olmaz :hhhhhh:

Aslında uzun turlardan kastım günlük 60-70 km gibi.

@bahira23
:huhuu: aldık d8'i bitmez oldu yokuşlar :D:D:D

@mustafa tanrıverdi
ben haftanın 3 günü en az yapıyorum bir sıkıntı yok gerçekten bununda keyfi bir ayrı her ne kadar yapısal olarak bu mesafeleri yapmak için tasarlanmamış olasa süper gidiyor diye biliriz üzmüyor hiç :huhuu:

@mustafa tanrıverdi
emin ol hiç pişman olmayacaksın bu yazdığımı sakla zamanı geldiğınde teşekkur edersin :D:D:D

@coyote3880

@coyote3880 bisikletin kitapçığında sürücü kapasitesi için 105 kg. yazar. Yani maks. 105 kg için test vb. detaylar kontrol edilmiş ve bu ağırlık için mühendislik detayları maden, kaynak vb. detaylar kabul edilmiştir. Bundan dolayı sürüş esnasında kırılma, çıkma, kopma, haddinden fazla esneme, vb istenmeyen sonuçlar ile karşılaşma ihtimali doğabilir. Buraan yola çıkarak kırılsa da bana bir şey olmaz bakış açısıyla alınabilir. Ancak bence gerek yok. Biraz daha sabır gösterip 105 kg yakınlarında bu işe girişmek daha sağlıklı görünüyor.

@mustafa tanrıverdi
Ben bisikleti ikinci el aldım Dahon mu sl 11. Aldığım arkadaş günlük 80-100 km kullanıyormuş ço yüzden yol bisikleti almış. Haftada 3-4 kez 20-30 km yapacaksanız kesinlikle Dahon alın bence. Ben yaklaşık 10 günde 5-6 sefer ortalama 15 km yol yaptım ve çok keyif aldım. Ben kesinlikle tavsiye ederim

Aslında yol bisikletim ve tur bisikletimde var.Bunu da arabanın arkasına koyup akşamları kullanmak için almayı düşündüm. Ama arada bir uzun yola da çıkılırmı diye de düşünüyordum. Fazla düşündüm galiba :)

@mustafa tanrıverdi
Her yola çıkılır rahatlıkla, Mariner D8 imi günde 40 bazen 50 km kullandığım oluyor, sıkıntı yok çok şükür, gayet konforlu uzun turlara çıkanlar da var.

(link)

Katlanır Bisikletle Zagreb - İstanbul (16 Ülke 6900 km)

(link)

Örnekleri çok
Son 6 günlük verilerim ?

187343

@coyote3880
Herkeze keyifli pedallar arkadaşlar... sanırım aradığınız tüm cevaplar bende 1.85 boy ve 130 kg ile yaklaşık 1 senedir mariner d8 kullanıyorum katlanir bisiklet tercih etmemin sizinle benzer sebepleri var sabahları işe servisle gidip dönüşte ortalama 20 km demir atımla dönüyorum... En önemliside bunu yaparken onu üzmüyorum kaldırımdan atlamıyor çukurlara girmemeye dikkat edip kasislerden geçerken onu esnetmemek için ayağa kalkıyorum bu şartlar altında jantların akortu bile bozulmadı...

Geri