Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

istanbuldaki dahon cular bigün toplansak mı diyecem ama çok sıcak be :)

Scudo
istanbul anadolu yakası hafta sonu özelinde tuzla-caddebostan arası sabah saatlerinde turluyorum, bu civarda ya da istanbul genelinde haberleşip birlikte çıkabiliriz. İnst: @kafayabak ?‍♂️

Inst-image-52.jpg

bir süredir birşey yazmamışım. hele şükür dün becerip bir kask, eldiven, basit de olsa birer ön arka aydınlatma aldım, güven geldi. istanbul trafiğinde iki gündür akşam 10 ar km turluyorum. farkettim ki yayalar arabalardan daha öngörülemez hareketlerde bulunuyor, ilk kaza tehlikemi de geçirdim. Allah cümlemizi kazadan korusun.

bir de sorum olacak, resimdeki bagaj sabitleme zımbırtısının mandalı kırıldı sinirim bozuldu, bunun metal mandallısı filan var mıdır, veya elimdekini metale çevirebilir miyim? lastiğin kendisi sapasağlam hiç kullanmadım zaten.

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    48,1 KB · Okunma: 8
@Sungur @amatördahoncu
Öyle bir probleminiz varsa eğer bana ulaşın

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sungur
@Sungur Gidon katlama problemin devam ediyorsa mesaj atarmısın

• Beğen
Tepkiler: Sungur
merhaba dahon mariner d8 sahibiyim ama şu ana kadar malesef işlerim gereği kullanma fırsatım olmadı pek. bu aralar kullanmak istiyorum ama frenlerin tutuşunu beğenmiyorum pek fren pabuçlarını değiştirmek istiyorum şu ürün uyumlu mudur? fiyatı çok uygun geldi bana. ya da önerebileceğiniz başka birşey var mı? (link)

• Beğen
Tepkiler: Archers
@fahofb
Hocam baradine pabuçta iyi bir markadır bunun 3 renkli olanları ve lastik kısmı değişebilen modeli var ondan alırsanız uzun süre sıkıntı yaşamadan kullanırsınız.

3 renkli olanın katlanıra özel olanı filan var mı yoksa tüm bisikletlere uyumlu mu oluyor?
@Archers

Bu hafta Dahon Mariner D8 bisikletimle 15 kilometrelik bir tur yaptım. Sekizinci vitese geçtiğimde sanki zincir bir yere sürtüyormuş gibi hissetmeye başladım ve hafif ses gelmeye başladı. Yedinci vitesteki akıcılık ve pürüzsüzlük yoktu. Birkaç dakika sonra tam gaz sekizinci viteste giderken tam tur olmasa da pedal birkaç kez boşa döndü; acaba zincir mi attı diye düşündüm ama atmamıştı. Bir bisikletçiye göstereceğim fakat ne olabileceğiyle ilgili fikriniz var mı?

Mariner d8'in 2019daki yeni renginden alan var mı? Koyu parlak turuncu olan. Ne düşünüyorsunuz bu renk hakkında? Mango sarısı, siyah ve yeşil 2019da artık çıkmıyor.

Dosyalar

• Screenshot_20190630-135437_n11com.jpg
    Screenshot_20190630-135437_n11com.jpg
    101 KB · Okunma: 36
Selamlar herkese,

Cuma akşamı aranıza katılmış bulunuyorum. Yaklaşık 10 km kadar kullanma fırsatım oldu. Şu an üstünde Dahon marka 1.75 lastikler var, Schwalbe Maraton GreenGuard 1.50 ile, fren papuçlarınıda Baradine Mtb 947V ile değiştireceğim. Çok farklı ve zevkli bir bisiklet. 2015 senesine kadar 2 sene boyunca Merida Speeder kullanmıştım, sonunda çalınmıştı. Sonrasında Erasmus'a gidiş, dönüşünde işe başlayış derken uzak kaldım, Dahon ile tekrardan ufak ufak pedallamaya başlayacağız artık. : )

WhatsApp Image 2019-07-06 at 12.49.03.jpegWhatsApp Image 2019-07-06 at 12.49.03 (2).jpegWhatsApp Image 2019-07-06 at 12.49.03 (1).jpeg

@yasingecer

kimse yok mu bu konuda yardımcı olabilecek? bagaj taşıyamıyorum, sırt çantası da çok fena terletiyor. bi el ataydınız eyiydi :D

@yasingecer

Bende sırt çantası kullanamayanlardanım MU D10 için
(link)
bu arkadaşı sipariş ettim gelmesini bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: gorgorothxxx
İki katlanır bisiklet almayı düşünüyordum, on gün kadar önce denemek için B'twin tilt 500 aldım, sürüşü hoşuma gitti ancak parça ve servis işlerinin sıkıntılı olduğunu öğrenince bu kez farklı markaya yöneldim ve dahon mariner d8 aldım. Landing gear, rack bag denen orjinal çantası ve birkaç ıvır zıvırı daha aldım. Ana hatları ile kaliteli görünüyor fakat fiyatı düşünüldüğünde markalı, iyi bir lastikle gelseydi daha güzel olurdu.

Dosyalar

• EA019D02-5336-4B1B-A011-D261BF4A68D7.jpeg
    EA019D02-5336-4B1B-A011-D261BF4A68D7.jpeg
    1,5 MB · Okunma: 80
  • 28C83BCA-B214-4C80-884F-96A827210BAE.jpeg
    28C83BCA-B214-4C80-884F-96A827210BAE.jpeg
    1,3 MB · Okunma: 75
  • 6219A6DF-732F-4AAA-849E-984E6DC07BC7.jpeg
    6219A6DF-732F-4AAA-849E-984E6DC07BC7.jpeg
    1,3 MB · Okunma: 68
@yasingecer

Benimki de kırılmıştı neden oldu bilmiyorum bi baktım bi ucu yerinde değil :) Aliexpressten benzer bi ürün aldım o da plastik biraz daha sağlam çıktı.

Selamlar Dahon Vybe 7 aldım. Bahçelievler , Bakırköy Yeşiköy gibi bir arkadaşımızla beraber kullanıyoruz. En son 42 km ile turu tamamladık. Tabi bu heyacanı kalabalık bir grup ile beraber yaşamak gerek bize göre... Şimdiden tüm bisiklet sevdalısı arkadaşlara başarılar...

• Beğen
Tepkiler: daredevıl
Selamlar,

Dün bisiklete Schwalbe Maraton GreenGuard 1.50 lastik, Baradine üç renk fren pabucu ve landing gear taktırdım. Landing gear sanki pek pratik değil gibi, sadece sağa ve sola belirli bir açıya kadar dönüyor ve oldukça zor dönüyor. Hafiftende elcik yere değiyordu onu bir şekilde ayarladım ancak tahmin ettiğim kadar pratiklik sağlamadı, yinede elde taşımaktan iyidir. Birde elcikler inanılmaz rahatsız, önerisi olan var mı elcik konusunda ?

• Beğen
Tepkiler: daredevıl
Geri