Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Carraro 706 ile Bianchi 506 dan birini almak istiyordum. Bakımları garanti kapsamı devam etsin diye ücretli periyodik bakım masrafları, iki ürünün kargo teslimi ile ilgili yaşanabilecek taşıma sorunlarında satıcılardan beni ikisinden birini almaya ikna edecek cevap alamadım.

fakat indirim+indirim kodu+banka kampanyası ile hayli uyguna gelecek kampanyadaki (link) i görünce bunuda alabilecek bir seçenek olarak düşünmeye başladım, dahon satıcısı taşıma konusunda zarar görmeyeceği konusunda son derece muhafazalı olarak gönderileceği şeklinde iddialı cevap verdi, ürün zaten katlanır modda ve Adana da yetkili servisi olmadığı için sadece pedallarını sağ ve sola dikkat edip takıp binersiniz dediler. Apartmanda oturuyorum ve işe metroyla gidebilmek için 15 dakika yürüdüğüm mesafede bile hatta Adananın türkeş bulvarındaki tıkanıklıkta bile işe gidiş geliş yapabilirim diye düşünüyorum. renk konusunda da kararsız kaldım gümüş yada mavi? Giriş seviyesi için almayı düşündüğüm bu bisiklet için görüşlerinizi bekliyorum

Scudo
Aynı paraya Carraro Flexi 108 i tavsiye ederim. Dahon D8 seviyesinde ve hatta lastik ve sele açısından daha iyi. Dahonlar'ın seleleri tek kelime ile rezalet.

İllaki Dahon alacağım dersen, Meriner D8 kullanıyorum. Sürekli olarak arka jant tellerim ve bağlantı ekipmanları gevşiyor. Düzenli kontrol ettirmek gerekiyor. Bu durumun sebebi birazda benim kilom. Bisiklet için sınırlarda dolaşan bir kilom var.

Dahon kolay kolay üzmez. Katlanır mekanizması güzeldir. Bir iki tirik'i var. Dikkat edersen son derece kolaydır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ancak yeniden tekrarlıyorum. Bu paray Flexi 108 daha iyi bir tercih.

1599 liralık fiyatıyla Dahon Suv D6 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu fiyata alınır mı?

Aktif olarak yol bisikleti kullanıyorum.
Bu katlanır bisikletten beklentim arada bir 4 km sürüş yaparken yeterli akıcılıkta olması.Katlama mekanizması nasıldır, katlanınca derli toplu olur mu, akıcılığı kötü müdür?
2 senedir işe mtb ile gide gele ağırlığından bezdikten sonra 3. bisiklet almaya karar verdim. Önce 11.11 indirimlerinden katlanırlara sonra carraro fixie ye odaklanıp işlevsellikten ötürü (yolculuklarda yanında götürebilme, otobüse alınma kolaylığı vs.) katlanıra tekrar dönüp iyi bir indirimle yokuş ve düz yol performansının 52-11/32 oranlarla çok iyi olacağını umduğum mariner d8 aldım. Açıkçası suv d6 çok ağır görünüyor Kargoda gelsin bakalım merakla bekliyorum. Dağ yol derken birde katlanır oldu çok oldu sanki...

@isosel aynı durumdayız. Dağ yol ve şu saatlerde ikinci el aldığım dahon mariner d8i otobüste karşılamaya gidiyorum. Tam bir çılgınlık bence. Saat 0:56. Ki otobüsün gelmesi 2 gibi ?

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@isosel aynı durumdayız. Dağ yol ve şu saatlerde ikinci el aldığım dahon mariner d8i otobüste karşılamaya gidiyorum. Tam bir çılgınlık bence. Saat 0:56. Ki otobüsün gelmesi 2 gibi ?
hayırlı olsun görsel alalım efenim :)

mariner d8in fren kolları çok dandik geldi bana. Daha verimli güzel bir fren kolu var mı?

istanbul caddebostan civarında gittiğiniz bir bisikletçi var mıdır ? bakım için..

Biraz belimi doğrultsam, işe gidip gelmelik bir Dahon çakacağım ama jantların borcu daha bitmedi.

• Beğen
Tepkiler: Kubiilay
(link)
Bundan alan kullanan var mı acaba

Merhabalar ben Dahon Mariner D8 bisikletimi satmaya karar verdim, yalnız faturamın üstünde adım soyadım, adresim ve tc kimlik numaram var. Bu yüzden biraz endişe ediyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Satacağın kişiye beyaz temiz bir kağıda dilekçe yazar gibi el yazınla ismini soy ismini tc kimlik numaranı yazarsın
Tarih yazıyorsun Dahon Mariner d8 model. 00000xxxxxx seri numaralı bisikletimi Örneğin Ali veliye sattığımı beyan ederim diyorsun malı satmış oluyorsun olurda birgün malı ben satmadım çaldılar dersen yazından ve imzadan çıkıyor herşey
Tabi karşı tarafın da bunu kaybetmemesi gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Metin_S
bisiklet fuarında fiyatlar nasıl oluyor
beklemeye değer mi, indirim oluyor mu ?

Geri