Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@nurb
Merhaba sifir dahon mariner d8 aldim 3 ay kullandim 1.75 boy 92 kiloyum kendi yasadiklarimi anlatayim bisikleti sirkeciden aldim eve kadar sürdum duz yolda yag gibi gidiyor islambeye geldim hafif gop yatagi baktim zorlaniyorum 1. Vitese aldim bacaklarda yorgunluk basladi bisiklet gitmiyor sonra bir kaçkere besiktas yildiz yaptim ve yokus probleminden sattim aynakolu degistirebilirdim ama konfor acisindan problem geldi bana egerki godeceginiz yere bisikletle gidecekseniz yani katlayip toplu tasimaya binmeyecekseniz 24 inc veya 26 inc alin ben satip tern joe21 aldim 26 inc oda gidon katlanmiyor problem oluyor diye sattim ve suanda tern node d8 aldim bilginize

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
Scudo
@Mydonose2 size çok teşekkür ederim. gerçekçi bir yoruma ihtiyacım vardı, fazlası ile soruma vakit ayırıp cevapladınız.:)

@nurb imzamda 6 tane bisiklet var. Bunlardan 4'ü katlanır bisiklet. Son katlanır bisikletimde de Dahon'u tercih ettim, bu kadar deneyimden sonra.
Ben şehirde kullanıyorum, gezi amaçlı. Katlayıp otobüse vapura metroya biniyorum. Eksi yönü; bilmemki çok şirin gözüküyor ve sürerken büyük keyif alıyorum. Yokuşlar mı, 3/1 ni çıkıyorum daha sonra bisikletten inip bisikletimle yürüyorum.
Dahon alın uzun yıllar sorunsuz kullanın.
Bütçemi zorlamak istemiyor derseniz Dahon'a alternatif Carraro 108'i öneririm. Birleşenleri enaz Dahon kadar kaliteli. Eksi yönü gidon dışa katlanıyor.
Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: ozcanar
sağol'un biraz düşünüp kararımı vereceğim. hakkımız da hayırlısı.. teşekkürler:harika:

Arkadaşlar Dahon vybe d7 Bisikletim için silik tip daha akıcı lastikler istiyorum bulabildiğim kadarıyla schwalbe kojak ve durano modelleri arasında kaldım sizin önerileriniz nedir bu konuda
bu benim bisikletim kulanmadığım için arka bagajı ve çamurlukları söktüm.
WhatsApp Image 2018-05-16 at 13.14.57.jpeg

Bunlarda örnek lastikler
d8sl.jpg d9fd4053.jpg p18a.jpg

Dosyalar

• 5104326623_dc00acca45_b.jpg
    5104326623_dc00acca45_b.jpg
    179,3 KB · Okunma: 18
  • Beğen
Tepkiler: danslebleu
Ben kojak alıcam. Şu an üzerindeki 1.6'' lik modelleri 1.3" lük kojak ile değiştirdiğim zaman total 300gr gibi bir ağırlık avantajı oluyor. Yoldaki gidişi de bonus..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet.YILDIZ
benim satış sitelirinden baktığım kadarıyla kojak patlak korumalı olduğu için ağır 295gr civarında, durano modeli ise daha hafif 180gr civarı ama koruması yok şimdilik benim için durano önde gibi araştırmaya devam,,,

kullanan ve satan bayii arkadaşlar durano daha akıcı kocak akmıyor da dediler kullanan varsa yorumlarını bekliyorum,,

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Kojak aklımda daha hafif diye kalmış ama doğrudur. Üstünde gelen 380gr dı diye hatırlıyorum. @Ahmet.YILDIZ

Daha önceden uzun süre şehir bisikleti kullandım tecrübeliyim maalesef bisikletimi çaldırdım. İzmirde yaşıyorum kullanışlılık ve kalite açısından Dahon marka bir katlanır almayı düşünüyorum. Ancak 2 sorum olacak; 1- Boyum 192 cm kilom 92kg acaba binmede surmede bir sıkıntı yaşar mıyım? 2- Sıfır mı alayım yoksa 2. el de bakılabilir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.

whatsapp-image-2018-05-16-at-13-14-57-jpeg.157652
@Ahmet.YILDIZ ön farı nerden Aldınız güzel duruyor

@Yoldakiyabani

Ordu merkezde mahallemizdeki bisikletçiden aldım. 3 ledli ve 3 kalem pil ile çalışıyor.

@hindistancevizi

Önceki gün mahalle komşum bu negüzel bisikletmiş bir deniyeyim dedi atladı bisiklete dur yapma bisikletin üst sınırı 105 kg diyene kadar köşeyi döndü gitti ve bu komşum 1,97 boy 122kg ağırlığında bir abimiz bisiklet sağlam bir şekildi geri dönene kadar ömrümden birkaç yıl gitti.... Ama maaaşallah dahon vybe d7 122kg üstesinden geldi bir sorun yaşamadı.

• Beğen
Tepkiler: Metin_S
@Ahmet.YILDIZ
Maalesef hayır diyemiyoruz. Gerçi sizinkisi ani olmuş. Hayır diyebilmek çok önemli bir husus. Çocuklarımıza da öğretebilmeliyiz.

122kg’ı taşımasına taşır. 105kg’ın çok üstü denenmiştir zaten. Ancak komşunuz bir kaldırımdan inse vb hareket yapsa sıkıntı oluşmaya başlar diye düşünüyorum.

@biunlu
ooOoooo kaldırımdan inerken 72 kg olmama rağmen ben bile temkinliyim kıyamıyorum :)

Işık gece nasıl tatmin edici mi?

@Ahmet.YILDIZ Merhaba , eski bir Dahon kullanicisiyim. bisikletime shwalbe kojak lastik alıp takmiştim. tavsiye ederim. ancak olur ya stabilize yolla girerseniz konfordan ödün veriyorsunuz , haberiniz olsun.

Geri