Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon 2. Şans Uygulaması

Onur Y.

Üye
Tepki
77
İsim
Onur Y.
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
b'Twin
Decathlon'un yeni uygulaması 2. Şans ile kullanmadığınız spor ürünlerini satabilirsiniz. Anladığım kadarıyla sadece Decathlon'dan aldığınız değil elinizdeki tüm 2. el spor ürünlerini satabileceğimiz bir online pazar yeri gibi duruyor. Daha denemedim ancak spor malzemeleri satan bir markanın böyle bir uygulamaya gitmesi özellikle elindeki malzemeyi sonuna kadar kullanmayı deneyen birisi olarak böyle bir uygulamayı yapmaları benim hoşuma gitti. Özellikle dövizin alıp yürüdüğü bu dönemde ikinci el için güzel bir satış alanı olacağını düşünüyorum. Aşağıda da konuyla ilgili linki bırakıyorum.
(link)

Scudo
Bir süredir Fransa'da var bu uygulama. 🙂

• Beğen
Tepkiler: Onur Y.
Burada görüp indirdim az önce. Bisikletimi satmak için ilan vermeye çalıştım ama sanırım uygulama üzerinde daha çok çalışılması gerekiyor, ilan verene kadar canım çıktı :)

Fikir güzel, umarım aktif kullanılan bir yer haline gelir ülkemizde de...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Sanırım Tredyol'un Dolap uygulamasına benziyor, böyle bir uygulamayı spor alanında görmek beni çok mutlu etti. :komik:

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Son yıllarda gördüğüm en değerli proje. Çoğumuzun tüketim çılgını olduğu şu zamanda insanlarda, geri dönüşümün önemine dair bir farkındalık yaratma ihtimali bile başlı başına sevindirici bir gelişme.

ilan verene kadar canım çıktı :)
Uygulama henüz çok yeni, zaten kendileri de geliştirilmeye ihtiyacı olduğunu belirtmiş. Ben de ilana fotoğraf yükleyemedim, ileride düzelebilecek bir sorun.

Sanırım Tredyol'un Dolap uygulamasına benziyor,
Dolap bence aşırı komisyon alıyor, bu uygulamada durum ne acaba? Konuyla alakalı bilgi bulamadım.

Alım satım nasıl oluyor anlamadım. Bir rehber de yok. Ödeme ve kargoda Decathlon mu aracı oluyor? Ürün kontrolü de yapıyorlarsa gayet güvenilir bir platform olacaktır.

Yükledik bakalım. Önümüzdeki günlerde bolca güncelleme alacaktır. Zira şu an çok da sağlıklı değil. Gerçi Decathlon un normal mobil uygulaması da biraz sorunlu. Normal siteye girdiğinde görüntülediğin ürünün mobil uygulamada olmaması gibi durumlar yaşanabiliyor.
Ama fikir olarak harika bence. Ülkece acilen oturtmamız gereken bir şey olan ikinci el kültürüne katkı sağlarsa ne iyi. Tabi bu sıfırı 100 lira olan ürüne 90 lira ikinci el fiyatı koyarak gelişmez 😆

Allah'ın hakkı 3 tür. İkinci şans batıldır. :ssrtcbya:
Bizim gibi parasının değeri yıldan yıla değer kaybeden ülkelerde 2.el,2.şans biraz hafif tabir olur.3. 4.5...şans
İsim önerilerim
Decathlon Kullanılmış forever
Decathlon Cılkı çıkana dek
Decathlon Bit Pazarı

Zaten anlam da tam doğru değil. Şimdi ikinci şans dediğimizde biz mi ürüne 2.şansı veriyoruz. Ürün mü bize şans veriyor belli değil. o_O

Edit Dezzemin oğlu @Cemal Ç. Fransa'dan 2.el carbon kadro Van rysel ya da Ridley al getir ülkeye. Bi şans da bana vir. Ben alem senden yarı fiyatına;)

Uygulama henüz çok yeni, zaten kendileri de geliştirilmeye ihtiyacı olduğunu belirtmiş. Ben de ilana fotoğraf yükleyemedim, ileride düzelebilecek bir sorun.

Evet ben de sonradan fark ettim yükleyememişim ilanımı. Dediğim gibi zaten fikir çok güzel, sporcular için böyle girişimlerin yapılması da kolaylık sağlar diye düşünüyorum.

Eminim halktan gelen tepkiler olumlu olduğu sürece gelişmek için yeteri kadar zaman ve kaynak bulacaklardır, takipteyiz :)

Zaten anlam da tam doğru değil. Şimdi ikinci şans dediğimizde biz mi ürüne 2.şansı veriyoruz. Ürün mü bize şans veriyor belli değil. o_O
Ben daha komplike bir anlam yüklemiştim. :) Daha az üretim, daha az karbon ayak izi. Kaynaklarının sınırları ve belli bir süresi olan bir dünya belki de bize ikinci bir şans veriyordur.

Decathlon “artık farkettiyseniz size yeni ürün getirmiyoruz, birbirlerinizin eskileriyle idare edin bundan sonra” mı demek istemiş acaba? :)

Decathlon “artık farkettiyseniz size yeni ürün getirmiyoruz, birbirlerinizin eskileriyle idare edin bundan sonra” mı demek istemiş acaba? :)
Öyle kötü niyetli anlamamak lazım bu durumu. Decathlon'un yuvası olan Fransa'da bu özellik bir süredir var zaten. Hatta geçenlerde yepyeni karbon bir Van Rysel'in jantları değiştiği için "ikinci el" kısmında satıldığını gördüm.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
  • İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan
Jantlar Mavic Ksyrium ile değiştirilmiş birde.😁
Oralarda alıcılarla satıcılar arasında sıkıntı oluyor mu.
Adam bisikleti alır şurasında çizik var deyip bahane edip iade etmeye çalışır. Olmasa bile bisikleti kasten çizer.Buna benzemez neler olur neler
Bizdeki uygulama nasıl ki acaba

• Beğen
Oralarda alıcılarla satıcılar arasında sıkıntı oluyor mu.
Adam bisikleti alır şurasında çizik var deyip bahane edip iade etmeye çalışır. Olmasa bile bisikleti kasten çizer.Buna benzemez neler olur neler
Bizdeki uygulama nasıl ki acaba
Alışveriş nasıl oluyor bilgim yok ne yazık ki. Yeni seven insanın yüzüne bakmayacağı bisikletlerde var.
Aslında genelde çocuk bisikletleri satılıyor. Temiz bir 24" denk getirsem diye bakıyordum zaman zaman ama benim kız fazla büyümüş sanırım.
Anasının pantolonu, tişörtü derken 26" bisikletine biner oldu.😅

gördüğüm kadarıyla herhangi bir komisyon kesmiyor bu yüzden kendilerini tebrik ederim yakında çok büyüyecek bir uygulama eldekileri değerlendirip yeni ürün almak için güzel bir şans
ayrıca kargo ile ilgili bir bilgi göremedim kargo kapıda mı ödeniyor acaba

• Beğen
Öyle kötü niyetli anlamamak lazım bu durumu. Decathlon'un yuvası olan Fransa'da bu özellik bir süredir var zaten. Hatta geçenlerde yepyeni karbon bir Van Rysel'in jantları değiştiği için "ikinci el" kısmında satıldığını gördüm.
Espri yapıyorum hocam, ama her espride de bir gerçeklik payı vardır. Artık hiç çeşit getirmiyorlar. Getirdik dediklerinde de stok yok.

Geri