Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon 2019 Şubat ayı bisiklet fiyatları

@lewent201986

nesi inanılmaz yükselmiş? 2 seneki ekonomik halimizi gözlemleyerek 800 lira falan mı olmasını bekliyordunuz?

decathlonun elindeki daha uygun fiyattan alınan stoklar büyük ihtimalle yavaş yavaş tükeniyor. yeni ürün alırken güncel kurlar üzerinden alacaklar ve büyük ihtimalle aklı başında olan herhangi bir insan gibi seçim sonrası döviz kurlarının uçuşa geçeceğini biliyorlar. durmadan da fiyat değiştiremeyecekleri için şimdiden değişimi yapmışlar. ellerindeki son kalan ürünleri yeni alacakları ürünlerin maliyetini çıkartacak şekilde kârlı satıyorlar ki düzenleri dönsün işte.

üstüne bu kadar konuşulacak bir şey yok, internet sitelerini takip edip de geri bildirim alan bir ekipleri yok çünkü. kendi kendimize boş yaparız. yapmışlar, olmuş almak isteyen alır. hiçbir sonuç almayacağınızı bildiğiniz yere içinizi boşaltmak adına boş eleştiri yapmayın. yusuflamayan varsa eleştireceği kişiler bellidir, onların kapısına hadi.
 
Scudo
Bakın, dolar 7.38 lira. Bunu 7lira civarındayken amerikadaki bir ekonomist duyurmuştu. Bu fiyata ulaşacak. İyi aklı başında yönetebilirse belki 3 yılda, saçmalarsa 4 ayda. Şimdi rossman denen yerde 7 euro ya ikili manyetik flaşör satılıyor. Bu rosman hep euro neyse ondan satardı. O flaşörlerin 42 liradan satılması lazım ama 54 lira. Çünkü dolar 7 lirayı aşarsa, ufak bir düzeltme yaparak satışa devam eder. Ama 42 liradan 56 liraya çıkarırsa psikolojik olarak alan olmaz. Dolar 7.11 lirayı gördüğünden beri benim 40 yıllık ucuz pahalı algım alt üst oldu. 4600 liraya aldığım laptop 3 hafta içinde 10200 liraya kadar çıktı. Sonra 8600 ü gördü şimdi 9800 lirada geziyor. Vergi ile dönen ekonomi daha nereye kadar dayanır. İlerde bizim ülkeyi ekonomi kitaplarına bir başlık yazmak için kobay olarak kullanıyorlar gibi geliyor. Bilgi çağına ardından tutunmak isteyen bir toplum önüne bilgisayar alamayacak halde.
 
@ahlaksız
KİMİSİ DE ÇOK HOR KULLANIYOR BİSİKLETİ SONRA BİRYERİNE BİR ŞEY OLUNCA KIRILAN YERİN MARKASINI KÖTÜLÜYOR İYİ KULLANIP BAKIMINI YAPTIĞINIZ SÜRECE EN KÖTÜ PARÇA BİLE SIKINTI ÇIKARMAZ BENCE... :)

@Murat-k
 
Ekonominin içine eden malum ancak dolar kuru üzerinden açıklanmayacak zammı çakanda aynı decathlon,ama başka firmalarda zam yapıyor o zaman normaldir gibi bir savunma abesle iştigaldir.
 
@Murat-k
Kurla ve yurtdışı satışları ile ilgili karşılaştırmaya bakınca ortada yüksek bir artış olmadığını görüyoruz.
 
@Mehmet Metin Levent

Soyle bir şey olabilir...??187463
 
Decathlon çalışanlarına durduk yere fiyat artışının sebebini sorduğumda ''Fiyatlar yılın başında ortasında ve sonunda güncelleniyor'' cevabını aldım.
Yetmezmiş gibi yanlış olmasın 2-3 ay önce ultra 900 af modelinide kaldırdılar.(link) kask modelini vb. kaliteli ürünlerini kaldırdılar.Farklı Ülkelerde bu kask gibi bazı ürünler seri sonuna girdi.
Van Rysel gibi bir modelden bahsedildiğini gördüm yurt dışında.Düşüncem pahalı ürünlerine Van Rysel markasını yapıştırarak müşteri çekmek.Ama ülkemizde bunu yapacağını düşünmüyorum.
2 yıl farklı modellerde Btwin kullandım fiyat performans açısından en çok sevdiğim markaydı,fakat bu fiyatları görünce bu markaya olumlu görüşüm sadece hizmetidir.
 
daha geçen sene 999 tl'ye aldığımız elops 520 olmuş 1899 ve işin kötüsü fiyat da normal. vergi ödemeden alınan Almanya fiyatı 250 Euro mesela. Aylardır en düşük kurda Euro ve şu an 6TL. Yani vergi hariç 1500TL ediyor. Üstüne %18 KDV gelince 1770TL oluyor. Firma genel merkezden çeşitli kurlarda çektiği için 100TL civarında bir buffer koyması son derece normal çünkü Euro 7 iken de 1299TL'ye satılıyordu. Maalesef geldiğimiz noktada 1 sene önce ucuz ve şık bir bisiklet beğenmezsek birine bile hediye edebiliriz diye düşündüğümüz bisiklet şimdi insanı düşündürtecek bir fiyata çıkmış. İnsan ülke olarak günden güne fakirleştiğini böyle anlarda çok çarpıcı bir şekilde görüyor ne yazık ki.
 
Teee allam hala decathlon tokatlanıyor. yahu decathlon ürünleri yurtdışından daha pahalı satıyorsa, tutan yok yurtdışı mağazasından sipariş edin, mümkün değilse(aynı ürün yurtdışından getirtilemiyorsa) muadilini alın yurtdışından madem decathlon fahiş fiyat çekmişse. Kısa zaman diliminde firmaların sabit giderleri baya arttı tabiki, mal ve hizmetlerde zamlanacak. Ekonomiye güven yok, yarın ne olacaği belli değil tabiki bunlarda fiyata yansıyacak. En temel tüketim malzemeleri karşılanamaz olmuş.

Dediğim gibi yurtdışı sitelerinden uygun alabiliyorsanız tutan yok zaten, bisiklet kimsenin tekelinde ve sınırlamasında değil.
 
3, 5, 10 sene önce şu fiyattı şeklindeki hafıza tazeleme mesajları gerçekten çok komik. Bu başlığı okuyanların 2016 dan beri uykuya yatıp kalkınca da okudukları ilk başlığın bu olduğunu düşünüyorum.
 
@burcinhan
Belki bisiklete yeni başlıyorlar? Belki o zamandan beri yeni bir bisiklete ihtiyaç duymamıştır? Bu sadece bisiklet konusu değilki,her geçen gün paramızın alım gücünün düşmesi gerçeğini iş başına geçince yüzüne vurulması durulması. :) Diğer bir bakış açısı, 2016da üretilen bir ürün 2019 niye fiyatı artarki, mantıken eskimiş, eski teknoloji ve metaryel olmuş bir ürün yıllar geçtikçe fiyatının düşmesi gerekmez mi? Bu sonuçta ev, altın gibi bir şey değilki ulaşılabilirliği giderek azalmasına mütekait fiyatının artması..Bence mevzu kaynar su kurbağa olayı. Kurbağayı kaynar suya atarsan zıplar kaçar ama ılık suya koyup yavaş yavaş ısıtırsan rağbete kapılır mevzusu. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Ned Stark
19/12/2017' de 1250 TL'den aldığım Salcano City Sport 30V şu an 2015 TL. Ahanda (link) Decathlon' a laf edenlere söyleyeceklerim bu kadar.
 
Yeni model bisikletler ne zaman gelir acaba merak ettim.
 
Geri