Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Bisiklet GPS Cihazı - 900 BTWIN

Decathlon'un saatini kullananlar Decathlon'un uygulamasından analiz kısmınının ekran görüntüsünü paylaşabilir mi?

Sürüşleri takip etmek için kendi yazılımı iyi bir cihaz bakıyorum. Telefonumun GPS verileri aşırı kötü. Bisiklette de hız ve kadans sensörlerim var. Şu an stravada bunları da kullanamıyorum.

Scudo
saatte kayıt edip decathloncouch yükleyip strava senkronizasyonu var.Eğer Sorduğun buysa analiz kısmı standart

coach üzerindeki veri :
(link)

strava üzerindeki veri:
(link)

Ürünü bu gün aldım nabız bandımı bağlayarak kullandım strava ile senkronizasyonu nu nu da çok hızlı bir şekilde halledebiliyor şaejın da da sıkıntı yok. Herles partizanlık gibi igpsport un ürünlerini öneriyor ürünün garantisi yok bişeyi yok tek dejavantajı 12 saat pil ömrü olması onun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yeni cihaz almak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirler.

Ürünü bu gün aldım nabız bandımı bağlayarak kullandım strava ile senkronizasyonu nu nu da çok hızlı bir şekilde halledebiliyor şaejın da da sıkıntı yok. Herles partizanlık gibi igpsport un ürünlerini öneriyor ürünün garantisi yok bişeyi yok tek dejavantajı 12 saat pil ömrü olması onun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yeni cihaz almak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirler.

igs cihazlarına ısınamadım, zira onun sıfırına para vermektense ikinci el Garmin bakmak daha iyi olur diyenlerdenim ben de. Bakalım zaman geçtikce kullanım durumlarında sarj süresinde bir kısalma veya elektronik bir aksaklık çıkacak mı? Takipteyiz. :D

igs cihazlarına ısınamadım, zira onun sıfırına para vermektense ikinci el Garmin bakmak daha iyi olur diyenlerdenim ben de. Bakalım zaman geçtikce kullanım durumlarında sarj süresinde bir kısalma veya elektronik bir aksaklık çıkacak mı? Takipteyiz. :D
Ben uzun süredir decathlon dan alışveriş yapan birisiyim şu güne kadar rahat 7-8 bin tl tutarında alışveriş yapmışımdır cihazda ne promlem çıkarsa çıksın hiç sıkıntı çıkarmadan değiştireceklerine eminim. Daha önce kullanıcı hatası sayılabilecek durumlarda bile değişim yaptılar. Günümüzde garantisiz ürün almak çok tehlikeli bana göre. Yurt dışından garantisiz bir ürün almaktansa yurt içi garantili bir cihaz almak daha mantıklı geliyor bana.

Merhaba. Siz cihaz önerisi istemiştiniz. Biz de bütçenize göre en uygun en iyi olan ürünü Ve hakkında bilgi sahini olduğumuz cihazı önerdik. Tabiki bunun partizanlıkla bir ilgisi yok. Hakkında bilgimiz olmayan bir cihazı nasıl önerelim size. Forumu okusaydınız cihazla sorun yaşayan bir kişinin aldığı yerden cihazı değiştirdiğini okurdunuz. Çok sorun yaşayan da yok zaten. Ayrıca keşke birçok ürün Türkiye de olsa ve bizde alsak. Ama bisikletle ilgili çoğu ürünü ya internetten ya yurtdışından almak zorunda kalıyoruz. Burada ya yok, yada çok yüksek fiyatlı. Bu gibi cihazlar aksi gibi garantisi bitince arıza yapar genelde 😊 Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.

Decathlon btwin 120 sayaç var, alıcı ve vericiye yeni duracell pil taktım yine de kopma oluyor. Bunları görünce gider iki fazla verir iyisini alırım diyorum. Zamanında almıştım, kullandım ama çok olmadı. Decathlondan sadece giriş seviyesi kıyafet matara vs gibi ufak tefek ekipman alınması taraftarıyım. Fazla para verince zaten iyi ürünler var.

@bariss.t Urban Biker uygulamasını tavsiye edebilirim. Hem sensörleri bağlayabiliyorsunuz hemde gps sinyallerinin sıklığını artırarak daha düzgün bir şekilde hız vs gibi verileri kaydebiliyorsunuz. Ayrıca Strava ile de senkronize olabiliyor...

Decathlon btwin 120 sayaç var, alıcı ve vericiye yeni duracell pil taktım yine de kopma oluyor. Bunları görünce gider iki fazla verir iyisini alırım diyorum. Zamanında almıştım, kullandım ama çok olmadı. Decathlondan sadece giriş seviyesi kıyafet matara vs gibi ufak tefek ekipman alınması taraftarıyım. Fazla para verince zaten iyi ürünler var.
Bisikletle birlikte verdi satan arkadaş. Pili ne kadar gidiyor.

Bisikletle birlikte verdi satan arkadaş. Pili ne kadar gidiyor.
Btwin 120 sayacın pili vardı yaklaşık 1 yıl kullandım, daha devam ederdi de değiştiriyim dedim. Aç kapa yapınca veriler sıfırlandığı için sezonu açarken değiştirdim.

@bariss.t Urban Biker uygulamasını tavsiye edebilirim. Hem sensörleri bağlayabiliyorsunuz hemde gps sinyallerinin sıklığını artırarak daha düzgün bir şekilde hız vs gibi verileri kaydebiliyorsunuz. Ayrıca Strava ile de senkronize olabiliyor...

Teşekkür ederim tavsiye için. İlk sürüşümde demeyeceğim. Sensörlere bağlanması çok iyi olacak.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
ben bu gün yaklaşık 45 km kullandım 2 saat şarjı yüzde yirmi azaldı

Bendeki ürünün bataryası bir iş şarjı yüzde 70 ten bi anda sıfıra düştü aradım decathlon bataryanın bitmiş dediler gelin değiştirelim falan yaptılar. Bu Ürünü yaklaşık 2 sene önce çıkarmışlar avrupa da yani 2 yıldır raflarda depolarda bekleyen bir ürün o yüzden bataryası bitmiş. Bu gün gidip değiştireceğim

• Beğen
Tepkiler: esref56
@Mtn. Ücretsiz mi değiştiriyorlar?

arkadaşlar cahilliğime verin bu ürünü yeni aldım ancak kutu içinden sadece cihaz çıktı sensör falan çıkmadı tekere falan bir aparat bağlamıyormuyuz ne ölçüyor bu cihaz

arkadaşlar cahilliğime verin bu ürünü yeni aldım ancak kutu içinden sadece cihaz çıktı sensör falan çıkmadı tekere falan bir aparat bağlamıyormuyuz ne ölçüyor bu cihaz

Sensör veya bir aparat yok. GPS li bu cihaz

• Beğen
Tepkiler: vurakh
Sensör veya bir aparat yok. GPS li bu cihaz
Nabız bilgilerini apple watch üzerinden alabilir mi? Aslında elimde iki tane gögüse takılan nabzı ölçen bant var ama bağlayamadım.

Decathlonun gpsli cihazı ne kadar verimli çalışıyor? Stabil çalışıyor mu? Geçen hafta btwin 120 KM sayacını iade edip btwin 500km sayacı almıştım şimdi onu iade edecem. Doğru düzgün çalışan bir km sayacı ihtiyacım var ama bulamıyorum. Pek çok üründe stok kalmamış :(

Decathlonun gpsli cihazı ne kadar verimli çalışıyor? Stabil çalışıyor mu? Geçen hafta btwin 120 KM sayacını iade edip btwin 500km sayacı almıştım şimdi onu iade edecem. Doğru düzgün çalışan bir km sayacı ihtiyacım var ama bulamıyorum. Pek çok üründe stok kalmamış :(
bende bu ürünü iade etmeyi düşünüyorum ileride daha iyi birşey alırım.

Geri