Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Bisiklet GPS Cihazı - 900 BTWIN

Scudo
Öyle alıyorlar mı geri? Beğenmedim dediğinizde

Neden beğenmediniz? Başka ne almayı düşünüyorsunuz?
Bu ürünün gösterdiği bilgileri benim akıllı saatimde gösteriyor. Bunun yerine ilerde rota yükleyebileceğim bir saat almak istiyorum navigasyonlu

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Yldrm07
Yükselti değerlerini doğru ölçüyor mu? Kullanan arkadaşlar kontrol etti mi hiç?

Bu fiyata daha uygunu yok sanki 12 saat sarj süresi biraz sıkıntı ,kullanma atlaslar ne durum da memnunlar mi

Bu fiyata daha uygunu yok sanki 12 saat sarj süresi biraz sıkıntı ,kullanma atlaslar ne durum da memnunlar mi

Yurtdışından almanız gerekir daha kapsamlı ve uygun ürün arıyorsanız.

Arkadaşlar merhaba bu km cihazını yeni aldım bir haftadır yaptığımız 4 sürüşün 2 sini kayıt etmemiş. Sürüşlerden biri 90 km lerde biri 50 km civarı senkronizasyon yapmıyor dünden beri uğraşıyorum olmadı. Cihazı bilgisayara bağlayıp dosya alabiliyor muyuz? Oluyorsa nasıl oluyor?

Arkadaşlar merhaba bu km cihazını yeni aldım bir haftadır yaptığımız 4 sürüşün 2 sini kayıt etmemiş. Sürüşlerden biri 90 km lerde biri 50 km civarı senkronizasyon yapmıyor dünden beri uğraşıyorum olmadı. Cihazı bilgisayara bağlayıp dosya alabiliyor muyuz? Oluyorsa nasıl oluyor?
(link) giriş yapıp hem decathlon hesabını hem de strava hesabını ekli olduğundan emin ol sonra sync nowla elle senkonize etmeyi dene

cihazdaki sürüşleri alamadım bu programa alabilsem ondan sonra çözülür galiba. Cihazdan telefona yüklenirken çok bekleyip donuyor. Bu gün yapamayınca akşam üstü iade için verdim inceleyecekler. Bu tarz sıkıntı yaşayan başkaları var mı acaba? Yoksa cihazı da değiştirebilirim kararsız kaldım.

Yani şimdi 29 gün ürünün keyfine varıp 30. gün iade edebiliyoruz?

Yani şimdi 29 gün ürünün keyfine varıp 30. gün iade edebiliyoruz?
internetten alınca iade daha rahat oluyor. Mağazadan alınca inceleme, şikayetiniz nedir gibi sorularla uğraşılıyor. Gerçi iade olup olmayacağı meçhul ama bakacağız.

cihazdaki sürüşleri alamadım bu programa alabilsem ondan sonra çözülür galiba. Cihazdan telefona yüklenirken çok bekleyip donuyor. Bu gün yapamayınca akşam üstü iade için verdim inceleyecekler. Bu tarz sıkıntı yaşayan başkaları var mı acaba? Yoksa cihazı da değiştirebilirim kararsız kaldım.

Telefona aktarırken önce sayacı kapatıyorum, sonra telefonun bluetoothu açıp decathlon uygulamasına girince cihazı açıyorum. Bu şekilde yapınca sorunsuz programa aktarılıyor yoksa dediğiniz gibi ikon sürekli donuyor.

Strava ya otomatik aktarırkenki problemi çözemedim bazen atıyor bazen atmıyor. Otomatik atmadığında bilgisayardan "decathlon coach" sitesinden sürüşe girip, sürüş başlığının en sağındaki indir ikonunda benzeyen "actions" a girip export to gpx formata tıklayıp gpx formatını laptopa indirip stravaya upload activity den file i seçip yüklüyorum.

• Beğen
Tepkiler: tunahankayak
Btwin 500km sayacından çok memnunum , aldığım gün saati ve teker çapını girdim , ölçümler stravayla neredeyse birebir tutuyor birkaç metre haricinde. Size sorunlu ürün gelmiş olabilir ya da depoda bekleyip pili eskiyenlerden v.s.

Btwin 500km sayacından çok memnunum , aldığım gün saati ve teker çapını girdim , ölçümler stravayla neredeyse birebir tutuyor birkaç metre haricinde. Size sorunlu ürün gelmiş olabilir ya da depoda bekleyip pili eskiyenlerden v.s.
Aynı üründen 2 tane almıştık sürekli kopma ve Strava ve Mi Fit'e göre %20 sapma yaptığı için iade ettik. Bundan önce de btwin 120 km sayacını kullanıyorduk, ön ışıktan etkilenip çalışmadığı için ikisini de iade ettik.

Bende bu üründen alacağım fakat bir kaç şey aklıma takıldı resimlerde görünen tutma aparatını nerden alabilirim ve yine decathlon'da satılan nabız bandı ile uyumlu olur mu bi sıkıntı çıkar mı ?

Aparatı ile beraber satılıyor sanırım. Sensör de ise sorun çıkmaması lazım. Aynı marka sonuçta.

Son düzenleme:
Geri