peki arkadaşlar buna ne diyeceksiniz ürünün üzerindeki fiyatı gördüm ok dedim kasaya gittim kredi kartından çektirdiğim için fark etmemişim eve geldim şaşırdım.
Aradaki fark yol parası kadar :confused:
Yol parası alsınlar tabii de bu resmen vicdansızlık yahu, kaç km kasa ile ürün arası? Abi ürünün mağazada olduğu yer ile kasa arasında 100km falan var her halde Yemin ediyorum İstanbul'da şehir için hatta üç dolmuş değiştirsen bu fiyat yani
dostum benim mağazaya gidip gelme yol param. yani mağaza "aaaa yanlışlık olmuş buyurun paranız" dese aldığım parayı minibüse vericem.. yada bir gün bisikletle gidip gelicem hem antrenman hem ticaret olacak.
Ben geçen hafta ıvır zıvır almaya gittiğimde fiyatları değiştiriyorlardı.sordum, dolar kurundaki farktan dolayı dediler.ben büyük bir firmada çalışıyorum satınalma yardımcısıyım diyebilirim.2015 ilkbahar-yaz sezonu dolar öngörüsü 2.40 tı.2015 sonbahar-kış 2.60 öngörüldü.2016 ilkbahar-yaz ise 2.80 olarak hesaplanıyor şu an.yani işin özeti bu daha başlangıç gibi duruyor,daha da zam gelir birkaç ay sonra.ülke ekonomisi böyle oldukça yavaş yavaş temel gıdadan başka bir şey alamaz hale geleceğiz
Abi decathlon ekmek fırını mı, mağazanın arkasında üretip önünde günlük mal mı satıyorlar ? Bence etiketlere TL üzerinden değil de dolar üzerinden bakarsanız fiyat değişikliklerini anlarsınız.
bana göre dekatlondan hiç bir şey almayacaksın. reklamını yaptı, alıştırdı milleti ucuza şimdi geçiriyor hafiften. gerçi diğer bisiklet firmalarının geçirdikleri zamlar yanında bunların ki hiç kalır.
dolara endeksli olsaydı , ilk handikapta yükselirdi.Dolar düşmeye devam ederken bu zamlar çıkarcılık sadece
uzun süredir 8,95 olan içlastik çiftinede 2 lira zam gelmiş %20-25 e denk geliyor.iç lastikte alamayacağız böyle giderse
gerçekten baktım elops 300 dandik 6 vites bisiklet 719 lira olmuş
bennce yerli firmalara destek olalım
onlar sayesinde yabancı merkezli firmaların haksız rekabetinin önüne geçebiliriz,
aynı fiyata 21 vites salcano mostar var amartisorlu maşa alüminyum kadro markalı aynakol
evet sitesine baktım bende kadro üstü dandik bi canta vardi 36tl idi almayı düşünüyordum 43.95 olmus.Baya bi zam yapmıslar.zammın gözüne vurmuslar aynı canta baska yerde daha ucuz ki yurt dısından almak daha mantıklı.yarı fiyatına
Ulan ya ingilitere sayfasına girdim, resmen ağzımın suyu aktı; alamayacağımı biliyordum ama bir deneyim dedim, seçtim, seçtim sonra tabi ki yurtdışına göndermedikleri geçeğiyle karşılaştım
Arkadaşıma da almak için bakıyorduk.1o gün içinde önce 699 sonra 839 oldu.Yani 600 tl'lik bir bisiklet 240 tl. zam aldı!
Tamam decathlonu bende severim bir çok alışverişimi oradan yaparım ama bu zam oranı çok çok fazla geldi.
Tamam,kimseye zorla bir şey satmıyorlar, oradan alışveriş yapmak zorunda da değiliz ama insanların bu durumu bilip öğrenmesinin kimseye bir zararı olmadığı gibi aksine yararı olduğunu düşünüyorum.
Bari ben count 8'i alsaydım da öyle zam yapsaydınız ya. Mailler yağdırırsak, alışveriş yapmayarak tepkimizi ortaya koyarsak bence birşeyler değişir. Herşeye neredeyse 1/3 zam sadece dolar kuruyla olacak iş değil
findik'in kilosu 95, patates 5, benzin 4.5, dolar dalgali neredeyse euroyu yakaladi. Decathlon yabanci firma oldugu halde TL ile satis yapiyor, diger bisikletciler kafadan euro-dolar etiketliyorlar fiyati. Ne yapsinlar yarin ne olacagi belli degil.
@Çetin ŞAHİNÖZ valla hocam geçen gün gittim brandiumdaki şubesine sanırım bir daha gitmem bir şey sormak için çalışan aradım ama bulamadım orada birinin telefon sefasını bekledim ama hiç umrumda bile değildi, bisiklet reyonunda da pek bir şey yoktu bende bir şey almadan geri döndüm.