Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon fiyatlarının uçması

@taner07
Aynısını bende yapmıştım. Sonuna kadar her şey çok güzeldi. :D

Scudo
Valla kimi yahudi atasözü der kimi ingiliz, bu yaşıma geldim daha merak edip bakmadım. Bu da benim kabahatim olsun. "Ucuz mal alacak kadar zengin degilim"dir bu söz. Ben bir pompa alacağım gidip bi tane beğenirim kaç para bu? 100 lira. Aboo, pahalı. Abi sana bunu verelim bak uygun 30 lira. Alırım otuzlugu. Sonra 1 aya kalmaz 100 liraligi da alırım. Bana maliyeti olur mu 130 lira. Ben zamanında baba parasi yiyen bir zengin biriyken, durum buydu. Decathlon da alınabilecek ürünleri size bir ara listeleyeyim. koca dükkanda alınabilecek 30 ürün var. Onlardan da decathlondan alınması uygun 10.

@Mehmet Levent
%1500 katılıyorum

bu bır sene ıcınde fıyatı artmayan bır tek sey kalmadı ....

Bugün bunları sipariş ettim,indirimden.Hata yapmadığımı düşünüyorum. Sizce?
(link)
(link)
(link)
Biraz destek atmak lazım ki ;esas babalar:Adidas,Nike,Puma vb.fiyatlarda fazla coşmasınlar.

Geneline bakarsaniz ürünlerin aslında kalitelerine göre pahalı olduğu bu firmanın müşterileri, bir sure sonra north face, columbia gibi markalara yönelmeye başlıyorlar. Kalite ürüne iyi para verir, senelerce giyerim aglısı oluşuyor. Ben bu firmada alınacak pek bir ürün göremiyorum ki buna bisiklet ürünleri de dahildir.
Bence decathlon firması ya fiyatları ucuz tutmak ya da kaliteleri arttırmak zorunda. Böyle devam ederlerse bu durum bahsettiğim outdoor firmalarının işine yarayayacak. Tüketici olayı cozdukce kalite markalara yönelmeye başlayacak.

Ucuz mal alacak kadar zengin olmamak lazım. 1996 yılında iyi para verip aldığım speedo marka deniz sortumu hala kullanıyorum, ne bir solma, ne de bir deforme var. 19 sene olmuş lan. Yaslaniyo muyuz olm??

• Beğen
Tepkiler: CandanC
@Atacan KSKvallahi çok haklısınız. Bildiğim ve alış veriş yaptığım bisiklet mağazaları hep euro ile dolarla satış yapıyorlar. Tek türk lirası kullanan Decathlon. En azından direk karşına euro dolar çıkmıyor.

Acaba urunler gibi hizmet ucretleride artmis midir?
Bu hafta gidip bisikletime bakim yaptirmayi dusunuyordum, fiyatlardan haberi olan varmi acaba?

@Gökhan BİROLSn.Bisikletdaşım,bazı yönlerden haklı olabilirsin, ancak,Decathlon'a da tamamen sırtımızı dönmeye gerek yok sanırım.Misal;
ben de gerektiğinde, The north face,Eider,Vaude,merrell'den alışveriş yaptım,yapıyorum.Benim için önemli olan;iyi yorumlar,almış,beni idare edecek,görece kaliteli malları en az maliyetle almak.Yani,marka bazlı değil ürün bazlı değerlendiriyorum.

yurt dışındaki mağazalarındaki ürünler gelse keşke de onlarında tadına baksak gavurun artığını bizim ülkemize gönderiyorlar

@Ahmet-E
bence babalara geldik bile :) geçen sene adidastan 136 liraya aldığım ayakkabı rengi değiştirilip reyona koyulmuş ve 186 lira olmuş. En düşük fiyatlı ayakkabı buydu üstelik. Aynı zamanda nike'ta da öyle. tabi ben sadece ayakkabı olarak baktım diğer ürünler hakkında bi fikrim yok.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
@CandanC
Nerde ee? Dolar yuro fiyat farkını fiyata giydirmislerdir. Dolar artınca şirket karda. Maaşlar yuro vedolar bazında düştü.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
bu durumda, hem müşterisinden hem çalışanından kazanıyor gibi oluyor o zaman... veri şartlar altında, decathlon'dan alış verişe devam etmek bence artık zor zanaat... ha tabi ki ayağımı tamamen kesmem, indirimleri takip ederim, olur da işime yarayacak bir ürünü ucuza bulursam kaçırmam.

bu ara fazla kilolarla başım dertte benim, geçen yılın bu zamanıyla kıyaslayınca, 2 bedene yakın büyümüşüm, eldeki kıyafetleri giyemiyorum. şu 1-2 aylık süreçte giyebilceğim bi'şeyler baktım decathlon'dan, zamdan önceydi... zamandan sonra, mecburen bir eşofman daha aldım. sonrasında bir daha elim gitmedi, sepete atıp geri çıkardım.. insan 2 ay giyiceği şeye 90 tl verir mi :S işin kötü tarafı o eşofmanın küçük bedenine de vermem o kadar...

Demin decarhlondaydim. En kucuk urunden en buyuk urune hep ikinci zamlar gelmis. Ornegin arpenaz 2 fresh beyaz cadir. 1.5 ay once 70 tl idi. 2-3 hafta once 80 tl oldu. Ben o zaman aldim. Az once magazada bi baktim 109 tl olmus.

Ayrıca dipnot; bir magazada bir urune zam gelirken digerinde gelmeyebiliyor. Ornegin 9gr'lik cadir kizaklari bugun forum istanbulda zamli olarak 25tlden satilirken mall of istanbulda hala 20 tl idi. Bu fiyatlarla bu urunleri almak mantikli degil bana gore.

Son 6 ay içinde dechatlondan sırt çantasından kaska, tayttan iç lastiğine oldukça uyguna çok çeşitli ürünler aldım. Hatta her yerde 80 TL'ye satılan buff windstopperi bile 35ten aldığım oldu. Bunun nedeni denk geldiğim haftasonu promosyonları ve normalde de uygun ürünlerdi yoksa dechatlonla başka bir bağımız yok. Madem şimdi pahalı mı satıyorlar, internet elimizin altında. İyi kaliteyi kim uyguna veriyorsa ondan alırız forumda da paylaşırız. Hiç bir firma özellikle bisiklet ve malzemeleri konusunda bize kazık atmaya kalkmasın..

@seffahcabbar

Ticari anlamda bir zam yapıldı. Decathlon 5 senedir Türkiye pazarında ve hedeflenenin altında getirisi olduğu için planlı bir şekilde ürünlere zam yapıldı.

Biraz reklam yapsınlar sadece zamla olmaz bu işler

@Gökhan BİROL

Şuan değil ama daha önce getirdikleri rockrider serileri F/P olarak gerçekten harikaydı Gökhan. Ancak bu durumu da bozdular.

Geri