Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon fiyatlarının uçması

Scudo
@deadlistcach burada gumruk vergisi ve sirket karini unutmayin 2 euro 8 tl eder 6 tl ise vergi ve sirket kari ve nakliye ucreti. Bence kar az aslinda yani dechatlon coken ekonomiye ragmem hala tuketici dostu yakinda pilini pirtisini toplayip ulkeyi terketmesse iyidir zamaninda (bir kac sene once) bestbuy tr pazarindan cekilmisti o zamanlar dovuz bu kadar yuksek bile degildi. Suan euroyu 4 tl aldim ama aslinda 4.6

Pahalı falan da olsa en azından bir seçenek olarak var. Ekonomi kötüye gittiği müddetçe fiyatlar artacak bundan kaçış yok çünkü alım gücümüz sürekli düşüyor. E aldığımız her sey ithal olunca normal. Adamlar umarım kar edemiyoruz deyip türkiye operasyonlarını sonlandırmaya kalkmazlar.

Decathlon fiyatları yine artmış bugün itibariyle sanırım. Yol bisikletlerini takip ediyordum, triban 540 300 TL lik artış var, diğerlerinde de tabi , şehir bisikletim var bir de yol alayım diyodum belki indirim filan denk gelince. Daha da gerek yok, şehir bisikletiyle devam

@burki

Ben 89TL'ye almıştım diye hatırlıyorum. Ürün durduğu yerde değerleniyor :)

Bunlar hep dış güçlerin oyunu algı yapıyorlar aslında bizim ülkemizde ürünler çok daha ucuza satılıyor siz decathlon eu da 80 liraya yağmurluk alamazsınız en az 40€ yanı 150 lira.

@Yoldakiyabani Arkadaşlar... kurdaki artışlar için bütün firmalar seçimi bekledi... aynı şekilde 590 tl lik bir koşu ayakkabısı da 900 tl olmuş durumda... beklenen bir şey.. Decathlon ile alakalı değil... Özellikle yeni sezon ürünleri piyasaya çıkınca göreceğiz bunu...

@Selimco68
590 liralık ayakkabıyı alacağıma 900 liralık olanı alırım daha iyi. Ayak sağlığını korumak önemli arkadaşlar. Kaliteye önem vermeliyiz.

@burki
Sonuçta biz daha zenginiz işte. Alman 20'ye zor alıyorken biz 120'ye alabiliyoruz. Ekonomimiz Almanlardan 6 kat daha iyi.

Shimano PTFE Lube yağ almıştım geçen hafta cuma günü 29.99 Tl'ye,şimdi olmuş 34.99 TL. Demek ki var bir artış

• Beğen
Tepkiler: erleg
@rhaegar
Komik olan ne ki? Ben mesela geçen yıl 1500 liraya almıştım bisikletimi, şuan 2100 lira.
Demek ki 500 lira kardayım. Satsam 1900'e kesin alıcısı çıkar.
300 lira net kârım olmuş demektir. Ekonomi böyle düzeltilir arkadaşlar. Siz dış güçlerin algı oyunlarına gelmeyin.

Yani elimizdeki mallar değerlendi. Almayın ve satın. Kâra geçin.

• Beğen
Tepkiler: Kitamichiru
Bişşşey olmaz ya bunada alışırız.

Ama genede

Evde bir kilerim var alet edavatlarımı koyduğum orayı temizlemek istiyordum ne zamandır artık zamanı geldi kuru bakliyat konserve vs. koymayı düşünüyorum. Uzun ömürlü ne bulursam.

Edit: ironi değil

Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. (link)

• Beğen
Tepkiler: umutntm
Bir kere hiç bir şeye zam gelmiyor arkadaşlar. Fiyatları güncelleniyor.

Nasıl ki telefonunuz için veya bilgisayarınız için ara sıra güncelleme yapmak gerekiyor , fiyatlar içinde durum böyle. Güncelleme yapılan herşey daha güzel olduğu için , güncelleşmiş fiyatlarda daha güzel. Rakamlar büyüdükçe cebimizde taşıdığımız para azaldığı için, bu durum aynı zamanda oldukça hijyenikte. Neticede para dediğin el kiri. Böylece eliniz daha da az kirlenir.

Birde şöyle düşünün Almanyadakiler bize bakıp , vayy be aynı ürünü bizim aldığımız fiyattan daha yükseğe satın alabiliyor Türkler. Haydi hep birlikte Türkleri kıskanalım demezler mi ? Almanyanın bizi kıskanması boşuna mı arkadaşlar ?

Onlar fiyatlarına zırnık zam yapamazken , biz çatır çatır yapabiliyoruz ya, İşte bunu çekemiyor deyyüslar. O yüzden ara sıra yapılan minik fiyat güncellemeleri , aslında çok da şikayet edilecek bir durum değil.

Vay be Triban 500:2000'den 2200'e;Triban 540:2700'den 3000'e yükselmiş

Asıl bombalar Temmuz enflasyon rakamından sonra patlayacak.

Geri