Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Granfondo Baskent 2023

M.İhsan

Love Mountains!
Tepki
3.895
İsim
Muhammed İhsan
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Granfondo Baskent 2023'un duyurulmasinin coskusuyla herkese merhaba. Turkiye'mizin baskenti Ankara'da bu yil ikincisi duzenlecek olan Granfondo serisi 10 Eylul'de! Decathlon sponsorlugunda gerceklesecek olan etkinlige katilmak icin sabirsizlaniyorum. Ozellikle Istanbul, Izmir ve Ege sehirlerine ulasimi zor olanlar icin Ankara gayet ulasilabilir bir lokasyon. Daha detaylar belli degil cunku tarih duyrulali yaklasik 6 saat oluyor. Yakin zamanda detaylar netlestikce bu baslik altinda bulusalim.

Scudo
Bir Eskişehirli olarak sabırsızlanıyorum :ssrtcbya:

Rota açıklandığında, Ankara'da olan arkadaşlarımızdan bu güzergahta antrenman yapacak var mıdır? Varsa ufak bir ekip olarak çıkabiliriz belki?

• Beğen
Tepkiler: Clal ve aliozkilic
Rota açıklandığında, Ankara'da olan arkadaşlarımızdan bu güzergahta antrenman yapacak var mıdır? Varsa ufak bir ekip olarak çıkabiliriz belki?
Mutlaka gecen sene oldugu gibi toplu surusler olacaktir rota uzerinde. Strava uzerinden takip ederek insanlara ulasabilirsiniz.

Mutlaka gecen sene oldugu gibi toplu surusler olacaktir rota uzerinde. Strava uzerinden takip ederek insanlara ulasabilirsiniz.
Geçen sene yarıştan haberim olmadı etkinlik bittikten sonra haberim oldu O yüzden bilmiyordum, çok teşekkürler.

Kayıtlar başlamış, hayırlı olsun.
Durumu daha iyi arkadaşlardan uzun ve kıra parkur dosyalarını koymalarını rica edeceğim. Param yetmedi indirmeye :acpsnr: 😅

geçen yılki parkur olacak galiba
zor açılıyor ama gördüğüm kadarıyla geçen yılki parkur .
şehir içi de gösteriyor ama muhtemelen bu senede sehir içi iptal olur

Harita güncellenecek bence. Farklı km ve tırmanış değerleri var ki İstanbulda da güncelleme yapmışlardı. Bakalım daha zaman var nasılsa

İşin içinde Ankara olunca kesin denilen parkurun bile son dakika değişme ihtimali var.
İlgiyle ve merakla takip ediyorum ben de parkuru paylaşmalarını ama kayıt işini son dakikaya bırakmayı düşünüyorum.
Gerçi parkur nasıl olursa olsun yine de katılacağız gibi, orası da ayrı mesele :)

zaten gpx kayıtlarına baktım "uzun parkur son" diye yazmışlar :)) daha çok son olur o revize ederler.

Rotaya baktım bir sokaktan 50 metre gidip sonra U yapıyor :)

Sitesini falan bulamadım ben, nerden bakıyorsunuz acaba?

Lisans gerekiyor mu bu yaris icin? Katilim sartlarini okudum ama hic lisans gerekir gibi bir sey gormedim.

Merhaba bisiklette yeniyim 1 yıldır falan sürüyorum şehir bisikletim ( bisan trx8500 ) ile katılmak istiyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim

Geri