Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

decathlon - kışlık eldiven (19.95TL)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
1- (link)

linkteki polar eldiveni 19.95TL'ye aldım, fiyatına göre oldukça kaliteli ve linkteki görseldeki gibi çok pofuduk durmuyor, daha derli toplu.. soğuk havalarda kesinlikle iş görecektir

2- websitesinde 14.95TL olan polar boyunlukları mağazada 9.95TL yapmışlar

(link)

3- yetişkin içlik 24.95TL.. mağazada denedim, yine fiyatına göre oldukça kaliteli diyebilirim

(link)

not: bu başlık haber vermek için açılmıştır.. daha iyileri sizin olsun ;)

Dosyalar

• 001.jpg
    001.jpg
    71,9 KB · Okunma: 101
Scudo
Eldivenden bende aldım, henüz kullanmadım ama gayet şık

Teşekkürler öneri için, eldiveni fovorilerime ekledim.

Polar boyunluk bende de var ama 5 Cdereceye kadar havalarda fazla sıcak geliyor. Daha soğuk olmadıktan sonra bana genelde ince buff yeterli oldu.

ben bu eldivenden aldım. normal şartlarda S kullanıyorum ama S'in parmakları biraz uzun geldi, XS'in el kısmı dar... yani eldevende bi beden sorunu var gibi..
bununla birlikte, su geçirmezlik özelliği olmasa da, ıslanınca da sıcak tutabiliyor. memnun kaldım. 2. yi de aldım.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
yazlık eldivenlerin 25-30lira civarında satıldığını düşünürsek bu fiyata bu eldiven cidden çok iyi..
malum kış mevsiminde soğuk rüzgar en çok parmaklara vuruyor.. kışlık eldiveniniz yoksa bu fırsatı kaçırmayın derim

Ben de yarın mağazalarda bulabilirsem alacağım. Çok yararlı ürünler ama ben boyunluk yerine kar maskesi tarzı bütün kafayı örten bir ürün kullanıyorum görüş açınızı kısıtlamayacak şekilde kullanırsanız çok iyi.

Eldiveni epey önce almıştım. Kaba duruşu fotodaki gibi. Parmak uçlarının içindeki dikişler bazen rahatsız ediyor. Soğuğa karşı gayet iyi. Islanmadigi sürece elim hiç usumedi ve bilek kısmı simsiki sarıyor ve kayma veya toplanma yapmıyor.

• Beğen
@Sinan A. eldiveni bende kullanıyorum herhangibir desteği yok diyebiliriz parmak uçları akıllı telefonları kullanabilmek için avuç içlerinin ben bi faydasını görmedim ama eldivenden bende memnunum hatta bisiklet kullanmağım zaman günlük olarakta kullanıyorum

• Beğen
bugün izmir'de kuru soğuk bi hava sözkonusu.. yeni aksesuarlarla biraz turladım, ilk izlenimlerim olumlu;

- eldivenler süper, en ufak bir soğuk geçirme durumu olmadı. eldivenleri çıkartıp biraz süreyim dedim parmaklarım direkt dondu diyebilirim.
- polar boyunluk ve içlik de çok iyi, en ufak bir rahatsızlık hissetmedim.

kuru soğukta gerçekten işe yarayan aksesuarlar bunlar

Hafta sonu mağazaya bir uğramak lazim. Şu an kullandığım uzun parmaklı eldivenler işe gidip gelirken yetersiz kalıyor.

Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

aynı eldiveni kullanıyorum ve soğuk geçirmiyor. tavsiye ederim. yolda kullandığım için yol şartlarına göre destekleri de iyi diyebilirim.

Boyunluk fazla ya. Şahsen ben soğuğu seviyorum bu havada bile bizimkiler evde kazakla gezerken kafam da şapkam in ce bir tişörtle geziyorum:D Boyunluk yerine bandana kullanıyorum. Buff yahut kare bağlama. Yeterli oluyor fazlasıyla. Özellikle kare bağlamalar fazlasıyla sıcak oluyor

Eldivenler soğuğa karşı etkili ancak başta yazıldığı gibi bir beden sorunu var.El genişliğine göre parmaklar uzun kalıyor ve boşluk oluyor.Ki benim elim zayıftır.Eli kalın ve küt parmaklı olanlar için bu eldivenler hiç uygun değil.Bir de görünüşü kaba diyorsunuz ama kendisi de kaba yahu.Herhangi bir düğmeye basmak falan çok zor.Bir de parmak uçlarında boşluk var hiç basılmıyor, bence kötü bir eldiven bu.En ucuz eldiven dahi soğuğu zaten önemli oranda kesiyor, eldivenin işi o.

ilk mesajımdaki İÇLİK için şu an ki düşüncelerim;

iyiki almışım..

ben bu kadar rahat birşey daha önce giymemişim o derece. ince formanızın altına giyin, tshirt'ünüzün altına giyin, en ufak bir rahatsızlık sözkonusu değil, teri de tutmuyor ıslak kalmıyor..

kıyafet konusunda tereddüt yaşayanlara tavsiye ediyorum ;)

Geri