Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Müşteri Memnuniyeti

@Bisiklet sever 93Decathlon'un olmayan bir bisikletin fren pabuçlarını(V-fren) değiştirttim geçen gün. Değişim ücreti dahi almadılar. Belki de ben değişime yardımcı olduğum için [emoji16] Eski frenlerin sökümü, bisikletin dengede durması falan [emoji57]

Cemal Ç.

Scudo
@Bisiklet sever 93

Ben sormuştum komple bakımı ücreti karşılığında yaptıklarını söylediler. ( Ne kadar olduğunu sormadım :) )

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Poşeti paralı yaptılar verdikleri poşet bir halta yaramaz streç film kalınlığında rezil bir yapısı var mecbur verip iki adet alıyorum yoksa bisiklet gidonuna asılı poşet sapı kopuyor kısa sürede

Türkiye standartlarının çok ötesinde bir müşteri memnuniyeti standartları var, 6-7 ay giyip götürdüğüm ürünleri, en ucuz ayakkabılarını bile direk değiştiren bir firma. Açıldığı ilk günden itibaren bende uyandırdığı intiba "alacaüım ürün kalitesiz çıkabilir ama her zaman arkasındalar, korkmadan alabilirim" oldu, umarım bozulmadan devam ederler.

@mahdenBen de öyle umuyorum ancak birkaç ay kullanıp sırf yenilensin falan diye bir yerinde bir kusur çıkarıp değiştirtecek insanlar var ülkemizde. Ama müslümanız, Allah'a inanırız, her şeyi bildiğini biliriz...

Cemal Ç.

Geri