Bisikleti oradan almıcam muhtemelen ama kask suluk ve diğer yedek parçaları oradan almayı düşünüyorum. Sizce başka bi yerden mi alayım? Yedek parça fiyatları sizce iyi mi yüksek mi?
@TaXoNN kask ve suluğu bilmem ama en basitinden internette 30 TL olan Shimano Tourney arka aktarıcı 55 TL. Sezon sonu sağlam düşüyor, toplu alın derim.
Merhabalar, dün bisikletimi almış oldum ve artık okula bisiklet ile gidip geliyorum. Ancak bisiklet giyimi için henüz birşey almadım.
Bugün decathlona gideceğim, ilk olarak almam gereken şeyler neler? Soğuk ve yağmurlu havalarda bile kullanmayı düşünüyorum ona göre bana lazım olan şeyleri yazma imkanınız varsa çok memnun olurum
@buracat
Bisikletini güle güle kullan. Öncelikle kask, eldiven, yağışlı havalar için yağmurluk - pantolon yağmurluğu - ayakkabı kılıfı ve buff gibi ihtiyaçların olacak. Forumda kışın bisiklet giyimi, yağmurda bisiklet giyimi gibi aramalar yaparsan bir çok öneriye ulaşabilirsin.
@buracat
ilk olarak alacakların arasında jel sele kılıfı olmasına dikkat et oturduğun yer önemli ve mutlaka ayna al sürüş güvenliği açısından o da önemli
güzel günlerde kullan
arkadaşlar ben adana optimum dan triban 100 yol bisikleti aldım bisiklet güzel ama kalitesiz üzerindeki marka yazıları 30 gün içerisinde söküldü bunu firmaya bildirdim umurlarında olmadı sonra genelmerkeze bildirdim orasıda sallamadı bir ayakkabı aldım ayakkabı yırtıldı 5 ayda gittim bu ayakkabı günlük hayatta kullanılmaz haftada 3 gün giyilir dediler arazıde yırtılmazmış benim yolda yırtıldı ama zorla değiştiler bana mağaza müdürü spor amaçlı kullanmayacaksanız buradan alışveriş yapmayın dedi 3 adet bisiklet alan bir müşteriye yani ürünler güzel ama çalışanlar genelmerkez beş para etmez garanti olayıda işlerine geleniben mustafa kızıl.
Kask guzel kafamı terletmiyo, tayt 60 km den sonra popomun acımasını engelleyemiyo, forma olarak 20 liralık outdoor tişörtü giyiyorum aynı malzeme cebi yok daha kullanışlı kampta falan da giyiyorum.
tayt ve forma dışındakiler bence çöp. gözlük gözünüzü bozar gözlük takarsınız sorun ortadan kalkar da, başınıza darbe alırsanız tekrar kask takayım ustune deme durumunuz olmaz bence kaskta biraz daha bütçenizi arttırın. gerekirse 2. ellere bakın.. @trek_turkey
@trek_turkey
Bence paranı biraz daha biriktir daha iyi birşeyler al,mesela kaskta road r900 serisi daha iyi bunu tavsiye edebilirim bütçeyi biraz daha arttırısanız ked,giro,cratoni marka ürünleride tavsiye ederim tasarım ve kullanışlılık açısından.
(link)