Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon'da çalışan veya daha önce çalışmış var mı?

yüzde 10 verseler maaşlar 2 ye 3 e 5 e katlanır zaten:D

Scudo
@Kerem Özbayrak :)
Açıkçası pek düşünmeden, öylesine, hızlıca yazdım. Türkçem de pek iyi değildir. Asıl mesleğim makine mühendisliği olmasına rağmen, 2 buçuk senedir mühendislik hariç birçok farklı iş yaptım. Ama ne yalan söyleyeyim, decathlonda da çalışmak isterdim :)

@Soner Közen
Meslektaşız daha doğrusu olacağız 4. sınıfım bende:)

-----------------------------------

Konuyu takip eden çok Bayrampaşa mağazasında çalışan denk gelirse irtibat kuralım:)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Ben çalıştım arkadaşım 2 hafta önce istifamı verdim.1 Yıl kadar çalıştım konunun başında 1800Tlyi buluyor falan diyen arkadaş yanılıyor.Part time çalışan isen ayda Maximum 120 saat çalışma hakkın var ama 100-110 arasında seyreder her zaman.En fazla 5 gün çalışıyorsun özel durum olmadıgı sürece part time çalışan insan hafta sonu izin kullandırmazlar yoğunluktan dolayı.İlk 3 ay deneme süresi diye bir olay var CDD diye geçiyor rankın daha sonra Müdürün performansından memnun kalırsa seni CDİ yaparak level atlatıyor ve yemek kartın geliyor(Decathlon hiçbir zaman yol paranı karşılamaz).Eğer kafana takılan soru varsa cevaplarım her zaman.Şimdiden hayırlı olsun işe alınırsan.

sanırım birde çalışanlara decathlon ürünlerinde %30 indirim var

@Mert Can Sayın öncelikle teşekkür ederim peki 1800 ün doğrusu nedir acaba başka düşünen varsa onlara da fikir verir?

@anilzi varsa baya güzel olur açıkçası

@Snorlax Arkadaşın mesajını dikkatlice suanda okudum öncelikle özür dilerim tam zamanlı çalışan için konusmuş arkadaş tam zamanlı çalışan iseniz 1800 olmasada 1300e 1400e kadar çıkabilir maaşınız Departmanınız prim alırsa.

• Beğen
Tepkiler: Snorlax
@Mert Can Sayın Ben İstanbul'da çalıştım, mağaza yoğunluğundan muhtemeldir ki bir günü hafta sonu olmak üzere izin kullanırdık. Primlerle (her ay tam prim alırdık), yemek ücreti de dahil (ücret bazında dahil ediyorum) 1800'ü buluyordu maaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Mrblackshadow
Sormak istediğin soru varsa yanıtlarım.

@F.Yıldırım Teşekkürler sizin maaş ve izin durumu nasıldı acaba arkadaşlarda farklılıklar var en azından ortalama bir fikir oluşur?

@Snorlax part-time çalışıyorsan ilk 3 ay saati 6.67 brütte başlarsın sonrasında bu 7-8lere çıkar performansına göre de artış gösterir. Sabit bir ücret yoktur nerdeyse herkes farklı maaş alır sadece başlangıç ücreti vardır sonrasında artmalar veya yerinde saymalar olur. Part isen başlangıçta alacağın maks 650-750 arası. Sonraki dönemlerde ticketla birlikte 1000leri buluyor. Full isen 1400lerde oluyor prim aldığında 1700-1800lere çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Snorlax
@F.Yıldırım Merhaba, ben de başvurdum. Konunun üzerinden yaklaşık 1.5 yıl geçmiş. Hala aynı mı maaşlar?

Baslik eski ama konu guncel.

@Kerem Özbayrak

Ulkenin genel durumu boyleyken daha iyi ne bekliyorsun? Ayni maasla komur madenlerinde kelle koltukta calisanlar da var.

AVM denen yerlerde yeme icme illaki pahali oluyor. Bazi magazalarda calisanlarin en azindan cay kahve alabilecekleri kucuk mutfaklar oluyor. Boyle bir olanak varsa durum biraz daha iyi sayilir. Ben olsam, yiyecek ve termosta cay kahveyi yanimda goturup disaridan bir sey yemezdim.

İnternetten başvurdum ama tık yok. Haftaya mağazaya gidip müdürle görüşeceğim.

Calisma sartlarinin pek de iyi olmadigini biliyorum

başvuru formunu sağlam doldurmanız gerekiyor yada sporcu bı gecmısınız olması ekstra katacaktır işe alımlar daha cok işten cıkan elemanların yerini doldurma şeklinde ilerliyor o yuzden 1 ay belki 2 ay sonra aranabilirsiniz şahsen bende oyle oldu

@yahyaeminbaris
Sağlam doldurma derken ayrıntı verebilir misiniz? Spor konusunda sıkıntı yok. Bisiklet ve yüzme aktif sürüyor. Bir de hangi mağazaydınız? Teşekkürler.

yani yaptığınız sporla ilgilendiğinizi yazıya iyi dokmek demek istediğim... fazlasıyla aktif ve yorucu bir tempo var ortamda o anlamda forum istanbul btwin satış danışmanıydım

@yahyaeminbaris
Anladım. Son olarak siz nasıl başvurdunuz? İnternetten başvuruları pek kaale almıyorlar galiba. Mersin decathlon'da çalışan dostum gidip direk müdürle görüş dedi.

Geri