Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta Bisiklet

İade etmek lazım, hem de kırılmayacak ürün olduğundan bir kargo poşetine atarak.
Efenim haklısınız doğrusu öyle olmalı. Ama benim aradığım şekil ve model burda vardı. İade metninde geri gönderme durumunda kargo ücreti müşteriden alınır yazıyor. İlk alışverişimi yaptım deltadan ama yurt dışı ile uğraşmak istemediğim için başıma dert açtım alarak. Misal geçen hafta Şişman bisikletten 2 iç lastik ve gidon tıpası aldım gayet nezih şekilde kutulayıp göndermişlerdi.

Scudo
Efenim haklısınız doğrusu öyle olmalı. Ama benim aradığım şekil ve model burda vardı. İade metninde geri gönderme durumunda kargo ücreti müşteriden alınır yazıyor. İlk alışverişimi yaptım deltadan ama yurt dışı ile uğraşmak istemediğim için başıma dert açtım alarak. Misal geçen hafta Şişman bisikletten 2 iç lastik ve gidon tıpası aldım gayet nezih şekilde kutulayıp göndermişlerdi.

Onların şartı bağlamaz, kanun geri gönderme ücretini satıcı öder diyor ama uğraşmak sıkıcı olabilir tabii.

Evet süreç can sıkıcı olacak. Ama nasıl sonuçlanacağını çevrenin bilinçlenmesi adına paylaşacağım.

IMG-20221226-WA0002.jpegIMG-20221226-WA0004.jpeg
Aradan yaklaşık 15 gün geçti yeniden gönderdiler. Görüldüğü gibi 2 barend sağ tarafa takılıyor. Bakın bu delta bisiklet firmasının umursamazlığını görüyorsunuz. Kuruş yedirmeyin bunlara. Gerekirse bisikleti hayatımdan çıkarırım ama böyle firma ve şahıslara kendimi mecbur etmem.

Muc-off yağ almıştım kargoda patlamış paketlemesi çok iyi değildi. Yazdım kusura bakmayın dediler pek iyi olduklarını düşünmüyorum ama muc-off da sadece onlarda var sanırım.
WhatsApp Image 2022-12-26 at 20.04.44.jpeg

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Delta bisikletten muc off yağ ve Topeak pompa aldım.

İkisine de çok para ödedim.
İkisinden de memnun değilim
Delta bence en pahalı sitelerden biri.
Ama kalitesi tartışılır.

Delta bisikletten muc off yağ ve Topeak pompa aldım.

İkisine de çok para ödedim.
İkisinden de memnun değilim
Delta bence en pahalı sitelerden biri.
Ama kalitesi tartışılır.
Muc-off gayet güzel bir yağ ben ilk defa bu sezon kullandım shimano veya xcp ye göre sesli çalışıyor ama onlar gibi kararmıyor fiyatı biraz pahalı ne yazık ki

Muc off yağmura dayanıklı değilmiş.
Yağmura yakalandık. Eve dönerken zincir takırdamaya başladı.
Neyse dedim. Bu mucoff u yazlığa götüreyim. Orda da 3 .. 4 haftada yağ kurudu. Sanki zincirin içine kum girmiş gibi ses gelmeye başladı. Ve zincir çok zorladí.
Muhtemelen içinde seramik kírıntısı var??

Şimdi öyle duruyor. Kullanamıyorum. 3.. 4 yıl.önce 150 tl ödedim.
Pahalı ürün kaliteli ürün demek değildir.
Yazlığa gidersem kullanılmamış muc off u isteyene gönderebilirim.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Neyse dedim. Bu mucoff u yazlığa götüreyim. Orda da 3 .. 4 haftada yağ kurudu. Sanki zincirin içine kum girmiş gibi ses gelmeye başladı. Muhtemelen içinde seramik kírıntısı var??

Wax üründür. Hepsi öyle, endişe etmeyin. Kolay zincire uygulanıp akıp gitmeyeni yok, bir tek sıcak mum olanları var, hot wax.

Wax üründür. Hepsi öyle, endişe etmeyin. Kolay zincire uygulanıp akıp gitmeyeni yok, bir tek sıcak mum olanları var, hot wax.

Ürünü kullanamadím isteyene gönderebilirim. Bugúnün parasıyla en az 300 tl çöpe gitti.
Muc-off gayet güzel bir yağ ben ilk defa bu sezon kullandım shimano veya xcp ye göre sesli çalışıyor ama onlar gibi kararmıyor fiyatı biraz pahalı ne yazık ki
Benim aldığím muc off sesliyi sessizi bırak, çalışmadı. Hiç yağ sürmesem daha iyi olurdu, güneşte kurudu. Zincir çok zor dönmeye başladı. Böyle sorun ben daha önce görmedim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: oscak41
Neyse dedim. Bu mucoff u yazlığa götüreyim. Orda da 3 .. 4 haftada yağ kurudu. Sanki zincirin içine kum girmiş gibi ses gelmeye başladı. Ve zincir çok zorladí.
Muhtemelen içinde seramik kírıntısı var??

Wet lube var dry lube var. Dry lube alıp yağmurda sürmeye kalkarsanız dayanıklı olmaz tabii. Muc off yağlarda hangi hava koşullarında sürülecekse ona uygun yağı almak gerekiyor.

Wet lube var dry lube var. Dry lube alıp yağmurda sürmeye kalkarsanız dayanıklı olmaz tabii. Muc off yağlarda hangi hava koşullarında sürülecekse ona uygun yağı almak gerekiyor.

Farklı mesajlarda yazdığım için burda toplayayım:
Muc off dry lube almıştım. Hafif çisenti yağmurda bile kullanılmaz hale geldi.
Yazlığa götürdüm. Ordada iki hafta içinde güneşten yağ tamamen kurudu.
Gene kullanılmaz hale geldi.

298854 dosyayı görüntüle298855 dosyayı görüntüle
Aradan yaklaşık 15 gün geçti yeniden gönderdiler. Görüldüğü gibi 2 barend sağ tarafa takılıyor. Bakın bu delta bisiklet firmasının umursamazlığını görüyorsunuz. Kuruş yedirmeyin bunlara. Gerekirse bisikleti hayatımdan çıkarırım ama böyle firma ve şahıslara kendimi mecbur etmem.
Geçmiş olsun.
Malesef e-ticarette amazon'u amazon yapan şeyin her türlü müşteri memnuniyetini öncelemeleri olduğunu Türkiye'de hala anlayamadılar. Her online alışverişte bi "acaba ne çıkacak" tedirginliği yaşatıyorlar.

Ben de iki ürün için en uygun fiyatta stokta yalnızca delta'da görünüyordu, sizin olumsuz tecrübeleri yaşamamak adına gittim dükkanlarına ürünü kontrol edip aldım. Bahçelievler mağazasında herhangi bir olumsuzluk yaşamasam da görebildiğim kadarıyla gönderimli satışlarında baya sıkıntı var.

Aynen öyle dry lube kullandım yazın sıkıntısız her 100 kilometede bir silip tekrar yağlayarak kullandım beni gayet memnun bıraktı her 500 kilometrede birde full söküp temizlik yaptım Kayseride yaşıyorum 2 3 derece sürdüm hiçbir işe yaramadı yağ xcp sıktım takır takır geçiyordu dün temizlik yaptım zincir ruble aynakol berbat durumdaydı kapkara şahsen ben biraz sesli çalışmasını kararmasına tercih ederim

Aynen öyle dry lube kullandım yazın sıkıntısız her 100 kilometede bir silip tekrar yağlayarak kullandım beni gayet memnun bıraktı her 500 kilometrede birde full söküp temizlik yaptım Kayseride yaşıyorum 2 3 derece sürdüm hiçbir işe yaramadı yağ xcp sıktım takır takır geçiyordu dün temizlik yaptım zincir ruble aynakol berbat durumdaydı kapkara şahsen ben biraz sesli çalışmasını kararmasına tercih ederim

Ben ayda yaklaşık 400-500 km yapıyorum.
100 km de bir yağı temizleyeceksem, 6 günde bir yağ temizlemem lazım.

O zaman bisiklete binmeye vaktim kalmaz.:):)

Ben ayda yaklaşık 400-500 km yapıyorum.
100 km de bir yağı temizleyeceksem, 6 günde bir yağ temizlemem lazım.

O zaman bisiklete binmeye vaktim kalmaz.:):)

6 günde bir basit bir temizlik, ayda bir daha derin temizlik şeklinde yaparsanız hem çok zamanınızı almaz hem de bisikletiniz bakımlı kalır.

Basit temizlikten kastım, bir beze yağ sökücü sıkıp 25-30 tur zinciri bezle silip yeni yağ atabilirsiniz. 5dkdan fazla sürmez muhtemelen. Ayda bir de zinciri söküp (quicklink çok pratik oluyor), yağ sökücü içinde bir süre bekletip sert bir diş fırçası ya da zincir temizleme aparatlarıyla derin temizlik yapabilirsiniz. Bu da genelde bi yarım saat alıyor evet.

6 günde bir basit bir temizlik, ayda bir daha derin temizlik şeklinde yaparsanız hem çok zamanınızı almaz hem de bisikletiniz bakımlı kalır.

Basit temizlikten kastım, bir beze yağ sökücü sıkıp 25-30 tur zinciri bezle silip yeni yağ atabilirsiniz. 5dkdan fazla sürmez muhtemelen. Ayda bir de zinciri söküp (quicklink çok pratik oluyor), yağ sökücü içinde bir süre bekletip sert bir diş fırçası ya da zincir temizleme aparatlarıyla derin temizlik yapabilirsiniz. Bu da genelde bi yarım saat alıyor evet.

Zincir temizliği için bu ürünü kullanıyorum. Birbuçuk iki ay sorunsuz gidiyor.
Ve bisiklet çok akıcı oluyor.

Daha sık temizliğe bence gerek yok.:)

EDİT: dışarıdan zinciri bezle silmenin bilyelerin içini temizlemediği pek faydası olmuyor.:)

0415AA82-3EF2-49C6-96C8-EDF119609A4E.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ali önder
Zincir yaginda motorex ve zefal disinda kullandigim hicbir urunden memnun kalmadim. Shimanonun bile yagini begenmem ve onermem. Zaten uretmeyeceklermis artik.

Geri