Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta MTB Race Gold Tour 2011 Dağ Bisikleti Yarışları - YAPILDI

@Burak Oztarak

UNDER 23 de yarışman gerekiyor.

Burak kaydını gördüm junıor olarak gözüküyorsun. Aslında under 23 de yarışman gerekiyor ben de düzeltip Under 23 yaptım.
Arkadaşlar kayıt olurken lütfen bu ayrıntılara dikkat edin.

ADINIZI
SOYADINIZI
İLİ
MUTLAKA BÜYÜK HARFLERLE YAZIN

HANGİ KATEGORİLERİ SEÇECEKSİNİZ ( Seçili yaşlar dahildir ) Örn: 15-18 de 15 yaş dahil 18 yaş dahil. 1 Aylık farktan dolayı kategoriniz değişebilir bu durumda 2011 yılını baz alın.

Bayanlar - Bayan
15-18 Yaş Arası Junior
19-22 Yaş Arası Under 23
23-29 Yaş Arası Elite Man
30-39 Yaş Arası Master
40+ üzeri Master +40 seçmeli

2011 Yılı içerisinde olan bir organizasyon olduğundan lütfen yaş hesaplarken 2011 yılını baz alın.

Bu arada yarış tarihleri netleşti

16 Ocak 2011
13 Şubat 2011
20 Mart 2011 tarihleri arasında yapılıyor.

Scudo
evet gerçekten istanbul bu sene yarışa doyacak tam anlamıyla,dostlar hatırlatırım 70li 80 li yıllarda istanbulda klüpler arası yaklaşık15-20 yarış olurmuş buna az kaldı o günlere yaklaşıyaruz emeği geçen herkese teşekkür ederim. biz sarıkamış bisiklet turuna gidiyoruz geliyoruz o hafta yarış bizim için güzel antrenman olacak herkese şimdiden iyi yarışlar...saygılar

@tarıkk

Tarıkcım yolunuz açık olsun bu arada unutmadan takımdakilerin kaydını yaptınız mı?

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
bende gelmeyi düşünüyorum fakat bakırköy tarafından nasıl geleceğimi bilmiyorum bana fikir verebilirmisiniz ?

• Beğen
Bir çok kişi kayıt yaptırdı. Bu da önceden katılımın sayısını bildirecek. Kayıt yaptırmayan arkadaşlar mutlaka ön kayıt yaptırsınlar.

• Beğen
Arkadaşlar yarışla ilgili her türlü bilgiye 0 532 460 98 75 nolu telefondan beni arayarak ulaşabilirsiniz.

Yarış harika geçecek ödüller çok fazla sponsorlar çok büyük ve organizasyon ekibi çok tecrübeli.

Hepinizi yarışa bekliyoruz ön kayıt mutlaka yaptırın ön kayıt yaptırmayanlar yarışa alınmayacak

• Beğen
Tepkiler: faruk eker ve ulas
bu yarış kaçmaz arkadaşlar. parkur gerçekten çok ama çok güzel , arkadaşlarımın anlattığına göre. herşeyin bir ilki vardır. ve bu parkurda ilk kez yarışmak ayrı adrenalin patlaması yaratıcak bende :)

• Beğen
Tepkiler: faruk eker ve ulas
@Onur Kahraman

Arkadaşlar,

Parkur eşi benzeri görlmemiş bir parkur.

İlginç noktalar var..

Belki de hayal ettiğiniz bir otobüse bisikletle binsem , bisikletimle ön kapıdan girsem arka kapıdan çıksam düşüncesi vardır. İşte bu hayalinizi bu yarışta gerçekleştirebilirsiniz.

Su borularının içinden bisikletle geçmek eminim çok zevkli ve adrenalin dolu olacaktır.

Daha neler neler.

Bir tarafta eşi benzeri olmayan Elmalı barajı bir tarafta daha önce halka açık olmayan muhteşem orman...

Bu yarış eminiz ki çok beğenilecek ve çok ses getirecek. Bazı yarışcı arkadaşlar parkuru gördü ve çok beğendi.

En önemlisi bu güne kadar hep keşke denilen ödüller olacak.

Her yarışta ve her kategoride derece yapanlara madalya verilecek

Son yarışta derece yapanlara kupalar verilecek

Yarış startı ve ödül töreninde sürpriz konuklar olacak

DERECE YAPAN SPORCULARIMIZIN MADALYALARI DIŞINDA AYRICA EN SON YARIŞTA ALTIN MADALYALAR DA TAKILACAK

Bütün derece yapan arkadaşlar.. Sadece 1.2.3 değil 1.2.3.4.5 Altın ödülü kazanacak. Evet yanlış okumadınız her kategoride ilk 5 kişi altın ödülü alacak.

Son yarışta 6 yarışçıya sürpriz hediyeler verilecek.

Toplamda 36 Kişi altın ödülüne boğulacak.

Bazı sponsorlarımızda çok sürpriz hediyeler verilecek.

Daha ne olsun ;)

parkur antremana acıkmı ulaş bey

• Beğen
Geri