Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta MTB Race Gold Tour 2011 Dağ Bisikleti Yarışları - YAPILDI

Scudo
Ankara için düşünüyoruz. Aynı etabı Ankara için de yapacağız. Önümüzdeki günlerde bunun haberini vereceğiz.

Parkur haritasına gelince bunu da gps üzerinden hazırlayıp önceden bildireceğiz

Katılım sayısına göre start belirlenecek. Ön kayıtları bu yüzden acilen istiyoruz. Yarışın bütün planı katılım sayısına göre yeniden düzenleyeceğiz.

Bu arada aramıza yeni sponsorlar da katıldı. Bu önemli sponsorları da önümüzdeki günlerde açıklayacağız.

Bugün izci kampındaydım, Yağmur yağıyor diye 4 arkadaş beni ekse de tek başıma gittim. Mucizevi şekilde istanbulun heryerinde yağmur varken orası güneşliydi. istanbul un göbeğinde bir cennet, bir yan baraj gölü bir yan orman,. Parkur tam belli olmasa da belli yerlerinden sürdüm. benim seviyeme göre epey teknik yerler var, çamurla belli yerlerde balçık olmuş, tek şerit ince yollar kaygan kayalar ve ağaç kökleri bir hayli tehlikleli.
Organizasyon çok hoş sürprizler hazırlıyor, yağmur nedeniyle parkur tam işaretlenmemişti ama haftaya umarım hazırlarlar. Burda antreman yapmadan yarışmak çok zor. Çok zevkli bir parkur ve yarış olacak gibi.

@M.Ergun GÖZET

-Haritada yarış alanını işaretleyebilir misiniz?

İzci kampına girdiğimzde herhangı bir parkura ait işaretleme görebılecekmıyız.
Antremann yapmayı düşünüyorum VE yanlış yerde antremanımı yapmak istemiyorum.
Sanırım parkur tam kesinleşmemiş yanlışmı biliyorum bilmem .. bilgi ve earth harita üzerinden sınırları çizersenız çok güzel olucaktır.teşkrler şimdiden kolay gelsın :)
...
Startları ayrı ayrı vermeniz bence en uygunu olucaktır. ki bu bir kural haline gelmesi gerekir ör:kaçkar yarışları vs.haricindeki tüm yarışlar bu kural istifiyetine UYUyoR.

İsterim ki herşey kural üzerine kurulsun.. ya herzaman birlikte start almak yada ayrı ayrı start almak (kategori yerleride değşmeyecek sabit olunması uygundur:master-junyer,u23-elit gibi..) ve herdaim bisiklet sporunu ve organizyazsonun ciddiyetini ve önemini de korumuş oluruz.:in:

Arkadaşlar yeni sponsorluklarla beraber afişde görsel olarak değişiklikler olmuştur.

Bilginize

Yeni sponsorlara teşekkürlerimizi sunarız

https://www.deltabisiklet.com/Custom/DeltaBisiklet/karisik_resimler/delta_mtb_race_afis800.jpg

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
Kent Orman İzci Kampında Antrenman yapacakların dikkatine;

03 OCAK 2011 tarihinden itibaren kamp alanına gelerek antrenman yapmak isteyen bisiklet sporcuları mutlaka 05324609875(Gazi BİLİR)nolu telefonu aramaları gerekmektedir.Kent Orman İzci Kampına gelen bisiklet sporcuları güvenlik personeli tarafından kayıt kontrolünden sonra kamp alanına alınacaktır.

Kamp alanında bisiklet yapacak sporcular mutlaka bisiklet binme kurallarına uyacaktır.
Özellikle kask takmayan sporcu kamp alanından çıkarılacaktır.
Parkurda tek sporcu antrenman yapmayacaktır.
Kamp alanını sadece bisiklet antrenmanı için kullanacaktır.
Kamp alanına gelen bisiklet sporcusu,Kamp alanında eğitim için bulunan izci'lere kötü örnek teşkil edecek hareketlerde bulunmayacaktır.
Kamp alanında kesinlikle Sigara-Alkol kullanılmayacaktır.
Kamp alanında eğitim gören izcilere kötü örnek oluşturacak Bisiklet ile akrobatik hareketler kesinlikle yapılmayacaktır

Arkadaşlar kamp alanı İzcilerin eğitim gördüğü bir bölge olduğundan lütfen antrenman sırasında kurallara uyun ve kesinlikle sigara içmeyin. Kask mutlaka takın. Tehlikeli hareketlerden kaçının ve antenman dışında show amaçlı hareketlerden kaçının. Eğitim gören çocuklara örnek davranışlar sergileyin.

@biketiger

Sonrakilere katılırsın :)

Ne de olsa bütün yarışlara katılma zorunluluğu yok.

Bu arada unutmadan her yarış için ayrı ayrı madalyalar verilecektir. Bir yarışa katılmamak puan alamama anlamına gelse de genel puanlamada derece yapabiliniyor. Son yarıştan sonra genel puanlamaya göre ödüller dağıtılacak. Örneğin ilk yarışa girdiniz ve 1. Oldunuz o yarışın madalyasını ve puanını alıyorsunuz. Sonraki yarışa katılamadınız dolayısıyla puan da alamıyorsunuz.

Bütün yarışlara katılmak da zorunlu değil.

Yarış puanlama sistemi netleşti ve UCI puanlama sistemine göre yapılacak. Her kategoride İlk 15 kişi puan alacak. Bütün yarışlara katılmak büyük avantaj sağlayacak.

Arkadaşlar Ödüller Açıklandı ayrıca yoğun istek üzerine bir kategori daha eklendi Artık 50 ve üzeri yaş gurubu için de yeni bir kategori açılmıştır.

ÖDÜLLER

ELITE 23-29 YAŞ :

1. 4 ADET CUMHURİYET ALTIN

2. 3 ADET CUMHURİYET ALTIN

3. 2 ADET CUMHURİYET ALTIN

4. 1 ADET CUMHURİYET ALTIN

5. YARIM ALTIN

U23 19-22 YAŞ :

1. 4 ADET CUMHURİYET ALTIN

2. 3 ADET CUMHURİYET ALTIN

3. 2 ADET CUMHURİYET ALTIN

4. 1 ADET CUMHURİYET ALTIN

5. YARIM ALTIN

JUNIOR 15-18 YAŞ :

1. 3 ADET CUMHURİYET ALTIN

2. 2 ADET CUMHURİYET ALTIN

3. 1 ADET CUMHURİYET ALTIN

4. YARIM ALTIN

5. ÇEYREK ALTIN

MASTER 30-39 YAŞ :

1. 3 ADET CUMHURİYET ALTIN

2. 2 ADET CUMHURİYET ALTIN

3. 1 ADET CUMHURİYET ALTIN

4. YARIM ALTIN

5. ÇEYREK ALTIN

BAYANLAR :

1. 2 ADET CUMHURİYET ALTIN

2. 1 ADET CUMHURİYET ALTIN

3. YARIM ALTIN

4. ÇEYREK ALTIN

5. ÇEYREK ALTIN

MASTER +40 :

3. YARIM ALTIN

4. ÇEYREK ALTIN

5. ÇEYREK ALTIN

MASTER +50 :

3. YARIM ALTIN

4. ÇEYREK ALTIN

5. ÇEYREK ALTIN

Ayrıca her kategoriden 1 sporcuya olmak üzere toplam 7 kişiye çeyrek altın verilecektir.

Puanlama Sistemi UCI C1 Kategorisine Göre Yapılacak

Her yarışta derece yapanların alacağı puanlar

1. 60 Puan Alacak
2. 40 Puan Alacak
3. 30 Puan Alacak
4. 25 Puan Alacak
5. 20 Puan Alacak
6. 18 Puan Alacak
7. 16 Puan Alacak
8. 14 Puan Alacak
9. 12 Puan Alacak
10. 10 Puan Alacak
11. 8 Puan Alacak
12. 6 Puan Alacak
13. 4 Puan Alacak
14. 2 Puan Alacak
15. 1 Puan Alacak

Toparlamak gerekirse

Toplamda 42 Kişiye 62 Altın verilecek (23.450 TL Değerinde)

41 Adet Büyük Cumhuriyet Altın
7 Adet Yarım Altın
14 Adet Çeyrek Altın

Altınların toplamı yaklaşık 23.500 TL

Bugün 1 altın fiyatı yaklaşık 483 TL

Sürekli artışta olduğu düşünülürse bu ödüller daha da değerlenecektir :)

Bu ödüllerin dışında da çok önemli sürpriz hediyelerimiz ve ödüllerimiz var. Ödüller sadece bu altınlarla sınırlı değil ;)

Ayrıca bir ilki gerçekleştirerek +50 Yaş gurubunu da kategorilere ekliyoruz ve ödüllere devam diyoruz. +50 yaş gurubu ödül konusunda çok şanslı. Biz de ödüllerde ayrım yapmadık.

Değerli Arkadaşlar,

Lütfen Ön kayıt yaptırmayı unutmayın. Ön kayıtlar için (link) adresini kullanın.

Eski kayıtlarda +50 olup da + 40 yaptıranlar lütfen 0 216 450 66 30 nolu telefondan bana ulaşsın düzeltelim.

Delta Bisiklet
servet dağıtıyor. maşallah
bu tür yarışları organize ettikleri için öncelikle Delta Bisikleti tebrik ediyorum.
çok teşekkürler.
güzel görüntüler . çekişmeli yarış ortaya çıkacağına benziyor.
şimdiden Herkese Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
bu büyük bir organizasyon
sorumluluk isteyen
o sebeple
hepimiz organizatörlere yardımcı olmalıyız
ufak tefek aksaklıkları değil konuşmak
görmeyelim bile

yarış için değil ama
güzel bir parkur turu için katılmayı düşünüyorum
amacım bitirmek
organizasyona dahil olmak

katılım ne kadar çok olursa
bir sonraki organizasyonda sponsör de çok olur
ödül de
çocuklarımıza güzel bir dünya bırakmanın minik bir adımıdır bu
(belki de büyük )

haydi arkadaşlar
sadece bitirmek için de olsa katılalım

bölgenin bir haritasını
google earth"den veya dailymile"den(yükseklik de verir) alamaz mıyız

sevgiler

@mustafa akman

keşke orada olabilsem ve katılabilsem .
amacım tabiki bir dereceye girebilmek ama
ilk önce böyle güzel organize edilmiş bisiklet sever arkadaşlar arasında yer almak isterdim.
Herşey para altın değil ki arkadaşlar.
maksat tecrübe kazanmak ve yeni bisiklet sever arkadaşlarla tanışmak olabilir.Bisiklet doğa sever arkadaşlar benim gibi düşünürler ise
katılım bayağı artıcağını düşünüyorum.
Herkese Saygılar

Geri