Geçen hafta Delta'dan aldığım Geotech city bike'da problemler çıktı. Herşeyden önce dükkanda ayarlar doğru düzgün yapılmamış. Dükkandan ayrlırken pedal attı döndüm yaptırdım, ama olmamış. Ertesi gün binerken yine pedal atıyordu, 2 defa bisikletçiye gidip vitesi ayarlattım, fakat hala tam düzelmedi. Giderken bazen pedal atıyor. Ayrıca seleyi ve gidonu bile iyi sıkmamışlar, oynuyordu. Onun içinde bisikletçinin yolunu tuttuk.
Delta bisikletin satışından açıkcası ben memnun kalmadım. Bisikletin ayarlarını, kurulumunu tam yapamamışlar. Aslında bisiklet hiç fena değil ama viteste bir sorun var. Pedal atmaması lazım ama geçişlerde bir sorun var düzelmiyor..
Bisiklet alacak arkadaşlara uyarım: Alırken herşeyini kontrol edin, hatta uzun bir test sürüşü yapın. Sorunla karşılaşırsanız hemen onarmanız mümkün olur.
Delta bisikletin satışından açıkcası ben memnun kalmadım. Bisikletin ayarlarını, kurulumunu tam yapamamışlar. Aslında bisiklet hiç fena değil ama viteste bir sorun var. Pedal atmaması lazım ama geçişlerde bir sorun var düzelmiyor..
Bisiklet alacak arkadaşlara uyarım: Alırken herşeyini kontrol edin, hatta uzun bir test sürüşü yapın. Sorunla karşılaşırsanız hemen onarmanız mümkün olur.