pisikletcihoca
Üye
- Tepki
- 31
- İsim
- alp
- Bisiklet
- Carraro
Arkadaşlar daha bugün karşılaştım bu ayılarla.Avm'nin hemen sağ tarafında ücretsiz ve bomboş bir ayı ini(otopark) dururken bisiklet yolunda konaklamayı seçmişler kendileri.Denizlili arkadaşlar bilir bu yolu 7 km uzunluğunda bir bisiklet yolu.Ben her zaman bu görüntüyle karşılaşıyorum ve artık gına geldi.Yahu avm'nin hemen sağ tarafında videoda da görünüyor ücretsiz bir otopark varken müşteriler için neden bu park etmeler ,bir türlü bu soruya cevap bulamıyorum hangi bahane artık? ÇILDIRIYORUM.En sonunda alıcam bisikleti bende çevre yolunun ortasında durucam park ettim buyrun etrafından geçin diyeceğim.Belki inanmazsınız ama aynı bisiklet yolunun ortasına park etmiş bir trafik polisİ otosuyla bile karşılaştım.Devriye gezen polislerin bir kere bir anonsunu bile duymadım yanlarından basıp geçiyorlar.Yani görevli insanlar adaleti hukuğu uygulamıyorsa,kendi adaletimizi kendimiz mi uygulayalım bunu mu istiyorlar ?Gerçi ben bazen tükürüyorum camlarına yada tekme felan atıyorum çok hoş izler bırakıyorum. Denizlili bisikletçi abilerimden kardeşlerimden özellikle şu avm'nin önüne yapılan parkların ortadan kaldırılması için ortak bir adım bekliyorum.Bunların videolarını nereye atsam ne diye atsam ceza yerler yoksa sadece "şikayetiniz alınmıştır teşekkürler" yazısı mı gelir bana? En sonunda alıcam bir polis şapkası " çek birader onu ordan çek çek çek zat zaaart " diye giricem olaya yette gari !