Scudo Sports

Dikiş ve antrenman

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.849
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
Öncelikle merhaba iyi günler 3 gün önce hafif bir iş kazası geçirdim sağ kaşımın üstünde 3 cm kadar bir kesi oluştu ve 2 dikiş atıldı evde oturmakdan gına geldi artık :) antrenmana cıkmak istiyorum dikişli halimle bir sıkıntı olurmu acaba ? doktor kardeşlerim ve abilerim yanıtlarsa çok sevinirim iyi forumlar...

Scudo
@ATALAY16 Köprücük kemiğinde dikişle antrenmanlarına devam eden bisiklet sporcuları biliyorum. Kaş çok daha masum kalıyor bence yanında. (Geçmiş olsun bu arada)

@BerkEvren sağolasın abi doktor terlemiyeceksin vs dedi ama zaten bu gün pansuman günü aslında tur dönüşü sağlık ocağında pansuman yaptırılabilir yani zorlasam vs kendimi sıkıntı olmaz diyorsun

@ATALAY16
VS kısmı nedir merak ettim :) Ama ter yara için kötü tabi. Teri önlemen yeterli olur. Üstünde bir bandaj vardır herhalde. Birde alnına bandana gibi birşey tak, ter akmasın kaşına yeter bence. Sonuçta sürüş sırasında zorlayacağın bir yer değil. (Zaten oturmaktan gına geldi diyorsun, fazla zorlamadan geçir bu süreci)

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@ATALAY16
Benim çenemde 5-6 dikiş vardı ben çıktım hiç
Birşey olmadı. Bir kere bisikleti ters çevirip bakım yaparken pedal sökme esnasında elim kaçtı kol altan doğru aynakola girdi çok derin yırtık gittim dikiş atıldı sonra tura çıktım. Kendimi daha iyi hissediyorum. Dikişler atılır atılmaz olmaz ama tuttuktan sonrası sıvı temsınında sıkıntı olmayacağı süre geçince sorun olmaz bence ama yinede doktora danışmalısın. En iyi kararı dikiş atan doktor verir

@ATALAY16

2 gün daha sabret. kaş dikildikten sonra dikişler 3-5 gün içinde alınıyor. Doktor sana ne zaman dikişlerin alınacağını söylemiş miydi? söylemediyse bu perşembe gününe randevu al dikişleri alırsa tekrar bisiklet sürebilir miyim diye sorarsın

Dikişleri aldırdıktan sonra izin azalması için plastik cerrahiye de gitmen gerekli.

Geçmiş olsun bende daha büyük sorunlar var ama ben biniyorum.

@Pamuk hocam 15 günden bahsetmişerdi dikiş kaşımda değil bu arada bu gün 35 km kadar sürdüm pansumanı yaptırdım bir problem yok suan

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Geri