Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dinç ve zinde kalmak için besin desteği

Corona için aşı çıksa olurmusunuz

Scudo
@dryakup23 olmam. Daha önce hiç bir grip aşısı da olmadim

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
bu günler için ya da ilerleyen zamanlarda takviye amaçlı hangisini tercih edersiniz.
1-)
1584533485364.png

2-)
1584533511364.png

Arkadaşlar kuşburnu ve ıhlamur çaylarınıda unutmayalım lütfen :harika:

balparmak propolisli apitera zen kullanıyorum :naslyany:

kendi bağışıklık sisteminizi aktive edecek şeyler alın... doğal besinler tüketin yapay sentetik fabrikasyon vitaminleri ben şahsen tercih etmiyorum önermiyorum da
c vitaminini adam fabrikada sentetik üretmiş tablet halde kimbilir kaç yıldır rafta bekliyor o c vitamininde alacağım fayda ölmee eşşeğim ölme.....

pharmaton-vitality-30-kapsul-takviye-edici-gida-pharmaton-136061-26-B.jpg
Tanıdık antrenör bir arkadaş diyet programına ilaveten verdi kan değerlerine bakıpda yazıyolar.eksiğimiz varmış

mesela takviye ile alınan fazla C vitamini vücuttaki iltihabı azalttığı için kanser hücresini öldüremeyip çoğalmasına yol açıyor buda kanser yapıyor.
sadece takviyeyle alırsan değil fazla C vitamininin zararı bu. O yüzden ne bulursan ye takviye alma sadece doktor kan tahlili sonucu bu vitamin eksik der sadece onu alırsın yoksa takviye almak zararlı.
Çok ihtiyacın oldu aç bi redbull iç, ben gece uyumadan 1 redbull 1 soğuk kahve ile 10 saat araba sürdüm 200 km de bir 10 dk ara ile.

Selam herkese öncelikle eczanelerde satılan suda eriyen erimeyen her türlü vitamin ve türevlerinden uzak durun bunların % 95 i faydadan çok zarar ( yıllarca dönem dönem kullandım oradan biliyorum ) Yaş 51 :) Son 1.5 yıldır hemen hemen her sabah yaptığım bitkisel bir karışım var üşenmeyenlere tavsiye ederim.

2 ölçek toz zencefil
2 ölçek toz zerdeçal
1 ölçek toz havlıcan
1 ölçek toz tarçın
2-3 ölçek toz maca kökü tozu

Önce toz halinde hepsini karıştıyoruz Sonra harnup pekmezini ( üzümde olur) yada keçi boynuzu özü ( daha iyi olur ) ile macun kıvamına gelecek şekilde önce biraz bol sonra azar azar ve sabırla karıştırıyoruz. Koyu bal kıvamından daha koyu olacak metal kaşık artık bükülecek gibi olacak düzeyde iken bırakıyoruz. Buz dolabına koyuyoruz. Her sabah aç karına ( 1.5 cm -2 cmlik bilya büyüklüğünde ) alıyoruz. Çiğnemeyin. !! Yutun. tadı oldukça keskin ve acımsı. Hemen üstüne bir büyük bardak ılık ( küçük ise tam büyük ise yarım limon sıkılmış) limonlu Su içiyoruz ( sirkeli suda olur ama sirke ev sirkesi olsun) ve min yarım saat bir şey yemiyoruz.

Not: Bu tavsiyeyi Tansiyon hastaları ile kalp yada tansiyon ilacı içenler yapmasınlar

Geri