Melikaby Üye Kayıt 26 Aralık 2015 Mesaj 15 Tepki 4 Yaş 32 Şehir Kütahya İsim Melik 11 Mart 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, malesef geçen gün dış lastiğim cam kesiği sonucunda yarıldı. Lastiklerin durumu oldukça iyi. Lastiği değiştirmeye değer mi bu yarık ?
Merhaba arkadaşlar, malesef geçen gün dış lastiğim cam kesiği sonucunda yarıldı. Lastiklerin durumu oldukça iyi. Lastiği değiştirmeye değer mi bu yarık ?
Ahmetgitar Forum Bağımlısı Kayıt 13 Ağustos 2015 Mesaj 1.281 Tepki 5.388 Yaş 45 Şehir Ankara İsim Ahmet 11 Mart 2016 #2 Bir süre daha idare eder ama hızla açılacakmış gibi de duruyor. Bence sürmeye devam edin ama her an yenilemeye de hazır olun... Tepkiler: Melikaby
Bir süre daha idare eder ama hızla açılacakmış gibi de duruyor. Bence sürmeye devam edin ama her an yenilemeye de hazır olun...
Bora Kıraç Aktif Üye Kayıt 5 Nisan 2013 Mesaj 195 Tepki 404 Yaş 36 Şehir İstanbul İsim Bora Kıraç Bisiklet Scott 11 Mart 2016 #3 İçerden yama yapıp kullanabilirsiniz. Benim yol lastiğim 1000 küsür kilometredir bu şekilde ve hiç sorun yaşamadım. Tepkiler: Melikaby
İçerden yama yapıp kullanabilirsiniz. Benim yol lastiğim 1000 küsür kilometredir bu şekilde ve hiç sorun yaşamadım.