Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

diz kapağının şişmesi

Tepki
14
merhabalar... sabah yatagımdan kalktıgımda sağ dız kapağı bölgesinin komple şiştiğini gördüm ve önceki diz sakatlıklarımdan yaşadığım tecrübe ile şiştiğinden dolayı kopma oldugunu tahmin ettim... biraz önce hastaneye gittiğimde acile doktor bağ kopmasından şüphelendi :( yinede tam emin olmak için pazartesi günü bir ortopediste görünmemi söyledi :( bisiklet sürmekten olurmu acaba pedal çevirmekten :S haberi duyduktan sonra moralim çok bozuldu :(

Scudo
@berkay ulubay

Bahsettiğiniz durum genellikle travmaya bağlı oluşur.Spontan hareketlerle bisiklet sürmüşseniz ona bağlı olması düşük ihtimal,ancka bu daha öncesinde''tamamen sağlıklı'' kişi için söz konusu.Eğer sizin daha önceden ilgili bölgede bir travma öykünüz-ameliyatınız vb..olmuşsa tekrar bir travmaya maruz kalmasanız dahi bisiklet sürerken bu durum oluşabilir.
Eğer önceden bağ kopması problemi yaşamışsanız muhtemelen o nüksetmektedir.Ortopedi bir görsün bence dizinizi

• Beğen
Tepkiler: berkay ulubay
teşekkür ederim orhan bey...
-------------------------
emrah bey yaptıgım işten dolayı aktivitelerim hep suni çimde olmaktadır . daha önce buna baglı bi sorun yaşadım dizimde sıvı biriktiği söylendi güçlendirmem söylendi dediklerini yaptım 2 yıldır sorun yoktu sabah kalktım dizim şiş durumdaydı . hemen gittim ortopediye mr istedi gece 23:30 da mr çektirdim sonucu perşembe alacağım

neyseki bağlarda problem yokmuş menisküsde zorlanma zedelenme olmuş :) ağrı kesici ve kas gevşetici verdi doktor ve 20 gün aktivite yasak malesef :)

sinirimi bozan ayrı bişeyde doktora sordum bisiklet sürüyorum ondan olurmu diye hayır bisiklet yapmaz bunu dedi . fakat gören herkes yanıma gelen herkesin geçmiş olsun demeden ilk sözü bisiklet sürüyosun ondan olmuştur demesi doktor yapmaz dedi desemde kimse inanmıyor malesef :( :)

geçmiş olsun allah acil şıfalar versin

• Beğen
Tepkiler: berkay ulubay
Geri