Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dizleri bükerek uzun süre oturamamak

@serhat59 iyi bir ortopedist e muayene olun ve mutlaka MR sonucuna baksın.. anal o zaman ne o!up bittiğini anlarsiniz. Dinlenme her zaman iyidir ama iyileşme var mı yok mu? Dizinizde geçici bir bağ esnemesi mi var ? Yoksa menüsküs mü bilmek lazım.
Sağlığınız ertelemeye gelmez menuskus önemlidir.. ciddiye alın.
Geçmiş olsun

Scudo
@alper 76 MR ve röntgen inceleyip, sıkı bir muayene eden, ayrıca Q açısı ölçen, kas dengesizliklerini araştıran ortopedist bulamadım henüz. 50 sene önce her hastaya aspirin verirmiş doktorlar, şimdi de her hastaya aynı egzersizleri verip yolluyorlar. Bence kişiye özel planlanmalı egzersizler, herkeste kas dengesizliği farklı olabilir diye düşünüyorum. Menisküslerde sorun yok. Ön diz ağrısı sebepleri genellikle plika kalınlaşması, diz kapağı kayması ve eğimi, kas dengesizliği olabilir yazıyor internette.

@serhat59 ben menuskus yırtığı olduğumda 5ayri doktora göründüm . 1 tanesi dışında hepsi doğru teşhis koydu. O ,4 ü de MR a ve radyoloji sonuçlarına bakarak teşhis koydular. Egzersizler kasları güçlendirir ve rahatlama sağlar bu yüzden kaslarımi güçlü hale getirdigim için diğer dizimdeki menuskus u de yirtinca MR a kadar 2doktor yırtığı giremedi. Yani egzersiz her zaman faydalıdır. Ameliyatın başarısını da %90 egzersizler arttırır (doktor un sözü)
İnternetten kendinize teşhis koyabilirsiniz sağlık da diz de sizin...

Geri