Scudo Sports

Dji Osmo Action 5 Pro vs Gopro Hero 13

Seyda Ünlü

5 Vakit Bisiklet ve Kamp
Tepki
1.124
İsim
Seyda Ünlü
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Arkadaşlar Dji Osmo Action 5 Pro ile Gopro Hero 13 arasında kararsız kaldım. Bisiklet, koşu ve trekkinglerde kullanacağım. İkisini kullanmış olan var mıdır acaba? Tavsiyeniz nedir? İnternette karşılaştırma videoları izliyoruz ama pratikte tecrübe edenlerin görüşleri önemli.

Son düzenleme:
Scudo
Cevabını benimde merak ettiğim konu 💪

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
insta 360 daha kullanışlı olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
ben de merak ettim baktım youtube dan karşılaştırmalara, kesinlikle Dji Osmo Action 5 Pro derim.

Çeşitli donanımsal özellikler, geliştirme-güncelleme, arayüz kullanımı olarak DJI; sinematik takıntılar (renk doğruluğu) açısından Gopro. Düşük ışık koşullarını bu işe dahil etmiyorum, çünkü genelde oldukça birbirine yakın veya başarısız oluyorlar; aydınlık koşullarda GoPro.

Yalnız, Insta360 Ace Pro 2, bence ikisinden hem renkler hem de özellikler olarak daha iyi. Hatta Insta360 One RS Twin Edition, çok yönlülük açısından baktığınız modeller yerine tercih edilebilinir.

• Beğen
Şurada bi karşılaştırma vardı son zamanlarda goprodan instaya geçen çok oldu

• Beğen
Hepsi birbirinin laciverti. Ama action 5 manyetik klips olayi bence goprodan one geciriyor bu kameralari. Bisiklette kullanilacaksa kesinlikle action5. Ama gündüz renkler olsun goruntu olsun gopro daha güzel cekiyor. Ve yavas cekim yani yuksek fps cekimlerinde hero13 bariz iyi.

Hepsi birbirinin laciverti. Ama action 5 manyetik klips olayi bence goprodan one geciriyor bu kameralari. Bisiklette kullanilacaksa kesinlikle action5. Ama gündüz renkler olsun goruntu olsun gopro daha güzel cekiyor. Ve yavas cekim yani yuksek fps cekimlerinde hero13 bariz iyi.
Renkler bir şekilde edit kısmında halledilir diye düşünüyorum. Ben de Action 5'ten yanayım.

Renkler bir şekilde edit kısmında halledilir diye düşünüyorum. Ben de Action 5'ten yanayım.

Action 5'te D Log - Cinelike var. Dehancer gibi uygulamalarla ya da bir çok plugin ile LUT atabilir, dilediğini gibi renk yapabilirsiniz. Action 5 kullanmaktayım. Oldukça mükemmel.

Merhaba,ben daha önce gopro kullanan biri olarak bu sefer Dji osmo action 5pro aldım.Bu kamera ile Roma gezimizin çekimi yaptık.Birde kısa sürüşümüzü çektik. Adventure combo paketini aldık. Şu an memnunuz..

Dji var bende, henüz bisiklette kullanmadım ama mic mini ile kablosuz mikrofon bağlantısı gayet başarılı, batarya ile 2 saate yakın çekim yaptım hala %30 şarjı vardı. Sensör, ışık gibi teknik konuları bilemiyorum o kadar profesyonel değilim ama dikey yatay çekime anında geçiş imkanı sağlayan bağlantı klipsi olsun, mıknatıslara mikrofon takılması gibi özelliklerini kullanıyorum. Tavsiye ederim.

• Beğen
Geri