İki Teker Bir Adam
Daimi Üye
- Tepki
- 1.442
- İsim
- Yusuf Akkuş
- Bisiklet
- Lapierre
Bisikletiniz eski veya bakımsız ise fren telleri size güven vermiyorsa,paslanıp yıpranması hatta sert frenlemenizde telin kopması olasıdır,amaçok maliyetli birşey değil,en yakın bisikletçiye gidin hem telleri hemde pabuçları kontrol ettirin,fren mühim hele ki yokuş aşşağı inişli bir yerde sürüyorsanız dahada önemli.Frenlerin ne kadar saglam oldugunu nerden bilebiliriz arkasaslar? Bugun taksimden karakoye bayir asagi inerken gereksiz bi korku kapladi icimi, simdi fren tutmasa, kopsa cok kotu bi kaza geciririm diye bi his gecirdim. Koktum yuruyerek indirdim bisikleti.
Fren zart diye kopar mi acilir mi? Pek bisikletten anlamiyorum uzun yol gitmedigim icin. Var mi frene guvenen en sert yokusta bile?
Bisiklet sifir ama ucuza kactim sehir icinde gezicem tura filan cikmam diye (Kron fold 3.0)Bisikletiniz eski veya bakımsız ise fren telleri size güven vermiyorsa,paslanıp yıpranması hatta sert frenlemenizde telin kopması olasıdır,amaçok maliyetli birşey değil,en yakın bisikletçiye gidin hem telleri hemde pabuçları kontrol ettirin,fren mühim hele ki yokuş aşşağı inişli bir yerde sürüyorsanız dahada önemli.