Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Doktor Bu Ne! (Bir Specialized Vakası)

Scudo
Bisiklet devrildiğinde, arka çatal(söz konusu kırık kısım) asla yere temas etmez. Daha doğrusu edemez. Ön kısımda gidon, orta kısımda aynakol-pedal arka kısımda sele ve jant milinin kapama mandalı yere temas eder. Oranın temas etmesi çok ilginç

@Serkan Mıstınoğlu Yazimin hangi kisminda oranin yere temas ettigini beyan etmisim ki ?
Ayrica soru kismimda da demisim zaten diyelim ki dustu gidon pedal mandal uclusu varken oraya nasil darbe gelsin demisim..

specialized müşteri memnuniyetini en önde tutan firmalardan birisi, gönlünüz rahat olsun bence.

yani, kendi üretmiş oldukları kadroda herhangi bir kusur varsa, kesinlikle yeni model bir kadroyla değiştirirler. resimden gördüğüm kadarıyla, çarpma vs durumundan boya bu şekilde kalkmaz. rutubetten dolayı kısmi yıkılan duvar gibi bir görüntü var kadroda.

içinizi ferah tutun.

ama şu da bir gerçek ki; specialized boya konusunda sıkıntılı bir firma. çok çabuk deforme oluyor kadro boyaları.

@Selami53 şimdi fotoğraflara bir kez daha baktım. Sanki kendi kendine dökülüp soyulmuş gibi görünüyor gerçekten de. Kadroyu iade alacaklarına eminim içiniz rahat olsun.

@Ali Demir tesekkurler hocam,bende satis sonrasi desteklerine sahit oldugum icin tercih ettim umuyorum ki o destekten ben mahrum olmam.Boya omurleri kisaysa bile daha bir ayi olmadi bu bisikletin,saniyorum ki sl4 yani 2014 model olmasindan kaynakli 2-3 yildir depolandigi surecte olmustur olmussa.
@Serkan Mıstınoğlu tesekkurler hocam boyle mesajlar gercekten de insanin icini bir nebze rahatlatiyor.

Bir arkadaşımın mosso marka 6-7 aylık bisikleti Bostancı ümraniye turu sonrası arka jant ın dağıldığını fark ettik hiç bir sebep bulamayınca bisikleti bağlayıp gittiği esnada birinin kasten veya bir aracın yanlışlıkla vurmuş olabileceğini düşündük. Sizin bisikletinize de böyle bişey olmuş olabilir işallah firma mağduriyet inizi giderir geçmiş olsun

@mehmet+sedona sagolun,Belirtmistim ama bir kez daha belirteyim,bisikleti bu mart ayi icerisinde sifir olarak aldim.Hic biryere birakma gibi bir huyum olmadi evin salonunda muhafaza etmekteydim.Ayrica son binisime kadar hatta anlattigim safhaya kadar orada birsey yoktu.

@Selami53 şimdi resimleri inceleyebildim. Boya kalkmış, soğan kabuğu gibi atmış. Gönlünüzü ferah tutun, Aktif Pedal satış sonrası hizmet konusunda örnek gösterilecek bir firma ve bizim amatör tespitlerimiz doğru ise kesinlikle uğraşmamak için veya kendi çıkarları için sizi mağdur edeceğine inanmıyorum.

http://www.focusclubtr.com/uploads/monthly_2015_11/boya.jpg.da598cd0cf0e6e4d01035ac2ff21d8bc.jpg

@İbrahim A. Sagolun,acikcasi bisiklet bakarken beni de etkileyen zaten kendilerinin aciklamalari olmustu,bekleyip gormekten baska care kalmadi malesef.
Gercekten darbe almis bir bisikletin kadrosundaki boya boyle olmali iste.

@Ali Demir

Gerçekten bu boya konusu Specialized için ciddi bir prestij sıkıntısı bence. Bir değil iki değil... Çok fazla Specialized için bu boya şikayetleri duydum. Yakışmıyor. Rakip olduğu Giant ve Trek gibi markalardan buna benzer şikayetler hiç duymadım. Elbette çıkmıştır tabi.

Sonucu ben de çok merak ettim. Geri dönüş için ortalama bir zamandan bahsedildi mi? @Selami53

İç karartmak istemem ama boya kalkmasının altından kadro çatlağı çıkabilir. Siz yakından incelemiş miydiniz boya bu kadar geniş bir alanda başka türlü deforme olmaz gibi.

kardeşim öncelille çok geçmiş olsun tekrardan benim üç kuruşluk salcanoyu üç senede elli kere düşürdüm hala taş gibi hiç bir yerinde bişey yok
bence bukadar pahalı ve kaliteli bir markanın küçücük bir düşmeyle bu hale gelmemesi lazım geliyorsada hemen değişmesi lazım sen okadar para ver olduğu yerde düşsün bu hale gelsin olacak iş değil bisiklet bu illaki düşeceksin ya gerçekten kaza yapsaydın süs eşyası değilki bu bence bunun için tüketici hakları mahkemesine bile gidilir para kolay kazanılmıyor

okadar kaliteli bi markaysa ürününün arkasında durması lazım iyi marka reklamını kendi yapar zaten

4 yıldır tarmak kullanıyorum. 10 kez yana düşürmüşümdür. Boya kalkması olayı sadece kadronun altında ve arka maşada mercimek tanesi kadar alanda oluştu 2 tane orayada bant yapıştırdım. sanıyorum zeminden fırlayan küçük taşlardan olabilir. Bisiklet sağlam altta siyah karbon zemin görünüyor.
Sizin bisikletinizdeki arka maşada boyada problem var anladığım kadarıyla. Çünkü boya sanki sürtmeden değilde kendi kendine atmış gibi duruyor. Boyanın altında görünen siyah karbon zemin. Boyada problem var bence. Altta astar boyanın üstündeki boya dökülmüş resmen . Değiştireceklerini umuyorum. Rüzgarda düşmeyle bişey olabileceğini sanmıyorum. Geçmiş olsun kazasız sürüşler dilerim

Merhabalar,

Bisiklet ile ilgili gerekli işlemler dün itibari ile başlatıldı. Detaylı açıklama ve görüş Specialized'e aktarıldı. Specialized'e bildirilen mesaj ve gelen cevap ilgili mağaza personeline bildirilecektir.

Selamlar

@gokhankoc bende inceledim magazada da inceledik anlayamadik kadroda catlak olup olmadigini.
@mekolac sikayet gelmesinden ziyade sikayetlerin degerlendirilip sonuca kavusturulmasi onemli,bugune kadar da gordugum specialized markasi musterisinin magduriyetini gidermis.Bunu da gidereceklerini umuyorum.
@barış barış dogru soyluyosun abi insallah is tuketici hakem heyetine kadar uzamadan cozulur.Hakkaten para kolay kazanilmiyor.
@z. usta ben tum durustlugumle bisikletin basina ne geldiyse soyledim bende sanmiyorum oyle birsey olacagini ilk kez bisiklet sahibi olmadigim gibi ilk kez karbon da kullanmiyorum.
@Hasan Çağri merhaba hasan bey tahminen ne kadar surede donus yaparlar ?

Geri