Süleyman Onur Dülger
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 476
Dün başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum.İşten eve dönüyorum.Saat gece 10-11 gibi,Eskişehir'de stadyumun önündeki "bisiklet" yolunda ilerlemekteyim.Ve hızım da tahmini 30-35 km/sa.Çünkü yavaş gitmek için bi sebep yok ortada.Daha sonra bomboş olan yaya kaldırımında yürümek yerine bisiklet yolunda bana doğru gelen 2 kişi gördüm.Ben hızımı kesmedim,onlar çekilir diye düşündüm.Onlarda tam tersini.Üstelik birde böbürlenerek yürüyorlardı.20-30 yaşlarında iki insana şekline girmiş hayvan(hayvanlara hakaret olacak aslında).Aramızda 10-20 metre kaldı ki bunlar çekilmeyeceğimi anladı,yanlarından hızlıca geçtim biraz çekildi mecburen.Ve de ben o hızla geçince korktu.20-30 metre ilerledikten sonra arkadan biri anırdı.Hemen durdum.Bana "Gel Lan Buraya" diye bağırdı.Biraz tırstım tabi yeri göstererek "Burası ne yolu abi?"dedim.Birkaç saniye sonra "Gel Lan Buraya"diye anırdı fakat bu sefer bana doğru koşuyorlardı.Ve anıran yaratık bıçak çıkardı.Ben hemen ara sokağa sapıp izimi kaybettirdim.Açıkçası haklı olduğum için bu durumu yaşadım.ALLAH belalarını versin.Birdaha da bisiklet yolunda asla sürmemeye karar verdim.Çünkü insanlara inat hızlı sürüyorum çekilsinler diye çok yaşıyorum benzer olayları fakat gündüz kim bağırabilir,bıçak çıkarabilir?Bu yazıyı okuduysanız teşekkür ediyorum.