Scudo Sports

Dunlop Bisiklet

Emre Gözütok

Forum Bağımlısı
Tepki
199
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar ben 3-4 sene önce arkadaşımdan dunlop bisiklet aldım. Ve bu yaz bir tur yapmayı düşünüyorum. Ama araştırdım Dunlop'un hep fitness bisikletleri çıkıyo. Benimki dağ bisikleti. Kömürlükte durduğu için foto çekemiyorum. Bilen biri varsa sağlamlığı konusunda bilgi verebilir mi ?

http://img14.imageshack.us/img14/5774/5032ad919.jpg

Scudo
Valla normal bisiklet olarak ilk defa duyuyorum ancak buldum sanırım birşey.

(link)

sizinkisi 2.si olsa gerek typhoon diyor.Ancak ne kadar saglam ne kadar uzun yola gider bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emre Gözütok
Öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. Bu bisikleti ben kullanmıcam ben sanırım Kron xc1000 alıcm ama arkadaşa vericm ve Akçay'dan İzmir'e bir tur düzenlemek isitiyoruz ilk turumuz olucağı için garanti olsun istedim başımıza sorun çıkarmasın.

• Beğen
Tepkiler: Veysel Yılmaz
En güzelini düşünmüşsünüz.Böyle bir imkanınız varsa böyle bir karar vermeniz en mantıklı hareket olmus.Şimdiden iyi geziler :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Gözütok
@Emre Gözütok

Elbette :) dunlop'un nasıl oldugunu bilemeden tura cıkmaktansa ne oldugunu bilinen bir bisikletle yollara düşmek çok daha mantıklı bir karar olsa gerek :)

Teşekkürler. Kron xc1000 i çok methettiler bakalım aklımda o veya Geotech ascent var. Fakat aynı şey arkadaşım için geçerli değil bu bisikleti o kullanıcak inşallah yarı yolda bırakmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Veysel Yılmaz
XC1000 kullanıyorum 2011 model. Kesinlikle tavsiye ederim. Açtıgım konudan fotoğraflarını ve özelliklerini görebilirsin.

@Emre Gözütok
Valla dunlop icin birşey diyemicem ki o 18 vites zaten sanırım :) Kron xc 1000'in üzerinde 27 olması lazım :) Yani her bakımdan baya fark olacagı kesin.

@Hakan Yaş

Orası kesinlikle doğru :)

Peki Geotech Ascent D hakkında ne düşünüyosunuz ?

Geri