Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

67 km görmüştüm. yokuş aşağıda 78 79 civarı gördüm.

Scudo
Helal olsun, millette ne makineler var demek ki. Burada yazan hızları 50 cc'lik motor yapamıyor.

Anlik 42 yada 45 olmasi lazim..oda 200.mt ancadir..ciger lazim dahasi icin..45 i 1km kosturdum demek benim bunyeme zaten aykirida yapanida tebrik ederim..kalp var, kalp var aga..

76 km salkano ng 650 bisikletimle %0 eğimde 4 saat tempolu bir şekilde sabit olarak hızımı korudum.

Vay arkadas, koca 10 sayfada strava linki yok.

Arkadan ruzgar

(link)

Bunda da segmentin basinda 2-3 derecelik bir egim var, yokusa hasret oldugumuz icin bu kadarini bulsak da zorluyoruz.

(link)

Ortalama 25km 100 Watt ortalama basıp max hız nasıl 50 oluyor ben onu tam anlamadım.

Vay arkadas, koca 10 sayfada strava linki yok.

Arkadan ruzgar

(link)

Bunda da segmentin basinda 2-3 derecelik bir egim var, yokusa hasret oldugumuz icin bu kadarini bulsak da zorluyoruz.

(link)
Sizin oralarda bisiklet sürmek çok sıkıcıymış :) Yokuş yok yanınızdan silme geçen arabalar yok . Allah bilir yol kenarlarında cam kırıkları da yoktur.

• Beğen
Tepkiler: ag249 ve FuBu
Sizin oralarda bisiklet sürmek çok sıkıcıymış :) Yokuş yok yanınızdan silme geçen arabalar yok . Allah bilir yol kenarlarında cam kırıkları da yoktur.
Aynen dediğiniz gibi hocam. Yılın 9-10 ayi yagmur ve ruzgar olmasa ruya gibi. Ama yokuş hasreti çekiyoruz.

TT (bostancı-kaynarca) etabını kullanan herkes gibi 45-47 , F1 pistinde ve Orhanlı E-5 iniste - 67-69 kms :)

Eksi % 10 ve bir km yokuş aşağı mtb ile bıraktım zorla 60 km/s e çıktı. Düz yolda mtb ile 60'a çıkanların kulakları çınlasın... :koptum:

Slm arkadaşlar şu konuda bir çözüm bulamıyorum YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM Merida reacto 300 10V BİSİKLETİM VAR 52/36 AYNAKOL VAR 12 /28 DEN 11/25 RUBLE YAPTIM YİNE ÇOK HAFİK 20-30 KM HIZ YAPABİLİYORUM YOKUŞLARI EN YÜKSEK VİTEZDE ÇIKIYORUM DÜZ YOLDA BOŞA DÖNÜYOR PEDALIM SİZCE 4-5 VİTEZ DAHA NASIL EKLERİM

52x12 nin hakkını versen 55 km hız yaparsın düzde...olmadı 11 yapmışsın ve bununla 60 km hıza ulaşabilirsin. Bu da yetmiyor dersen eğer sram'in 9 la başlayan rublesini alır bir de ayna dişliyi 56 yaparsın düz yolda 79 km yi yakalarsın. Daha ne söyleyeyim, tekerine taş değmesin.. :ssrtcbya: tabii bütün bunlar 100 kadansta olur. Sen boşa dönüyor deyince 120-130 kadans oluyor ki bu da şaka herhalde... :D

52 36 AYNA VE 11 25 RUBLE SETİMİN SON HIZI DÜZDE 30 KM HIZ BU NORMALMİ SİZCE VE BOŞA DÖNÜYOR PEDAL AKTATICIMI KISA KOL YADA UZUN KOL BU FARKEDERMİ BU HIZ NORNALMİ BİRDE ONLU SİSTEME 56 AYNAKOL OLURU TEŞEKKÜRLER

Ben ayrıntılarıyla üstteki mesajda her şeyi açıkladım. 52x36 ve 11x25 kombinasyonuyla en fazla 30 km hızla ile gidiyorsanız, vitesleri yanlış kullanıyorsunuz. Forumda bu konuyla ilgili yazılar var, araştırırsanız çok faydalı olur kanaatindeyim...

Merhabalar problemi daha iyi anlamamız için bize bisikletiniz en ağır vitesteyken aynakol ve rublenin fotoğrafını çekebilir misiniz? Iyi günler dilerim :)

Bu kombinasyon, bisikletinizle en hızlı gidebileceğiniz bir vites kombinasyonu. Eğer bu şekilde otuz yapıyorsanız, çok düşük devirde çeviriyorsunuz demektir ki bu dizlerinize zarar verir. Yok eğer boşa dönüyor dediğiniz olay bu viteste oluyorsa zaten o zaman otuz km değil de en az altmış km ile gidiyor olmanız lazım. Sonuç itibariyle siz vitesleri yanlış kullanıyor olabilirsiniz veya bizi trollüyorsunuz... :D :ssrtcbya:

5 YILDIR TOPLAMDA YAZ KIŞ HER GÜN 30 KM İŞE GİDİP GELİYORUM MERİDA 200 VARDI 22.000 BİN KM DE BUNU 1 HAFTA OLDU ALALI performansım artsın diye hızlanayım istedim BENDE BUNA ŞAŞIRIYORUM NEDEN DAHA SERT OLMUYOR PEDAL DİYE bumu bana verdiğ
güç ne yapman gerekiyor

Geri