Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay

@emircan Başbuğ06

O linkteki kadro çantası açık arttırma o fiyata imkansız bulmanız.

Scudo
teşekkürler farketmemiştim o zaman şöyle yapalım.
(link)
(link)
bu iki ürün toplam 6,25 dolar yani 11,25 tl.
bu ürünleri satın alıp(adres bilgilerine benimkini vercek ki ürün bana gelsin :D ) bana yollayacak kişiye 14 tl paypal yollayabilirim.

ebay hiç bi zaman kurdan fiyat almaz doları direk 2 liradan sterlini 3 liradan geçiriyor küsüratı cebe atıyor :)

@semih çelik

o zaman şöyle yapsam diğelim paypalımda 20 dolar var o 20 doları aldım babamın banka hesabına attım.
sonra ebay e girdim 20 dolarlık babamın kartıyla alışveriş yaptım galiba bu adamlar şimdi tl cinsinden para yı alıp ( yani 2 orandan 40 tl ) kullanmazlar direk dolar cinsinden olan paradaki 20 doları alırlar demi :D

kendimi deneme amaçlı bir formaya teklif verdim teklif bende kaldı. sonra araştırırken daha uygun formalar olduğunu gördüm, bir de kırmızı renge söylenenler dikkatimi çekti vazgeçtim. şimdi ben bu formayı satın almak zorunda mıyım :)

Bildigimiz uzere 75 euro olan gumruk siniri ve yilda 5 kez ile alisveris yapabiliyoruz, peki sorum su ozellikle ilgiltereden gelen postalar royal mail ile geliyor ve burda ptt ye teslim ediliyor, ve şahsa herhangi bir takip no verilmiyor, ptt yesoruldugunda takip no istiyor, ebaya soruldugunda paypala bak diyor paypal e basvurunca guest sin soyleyemem diyor. Ne yapmali, kargo gumrukte takildiysa nasil ogrenirim nerede oldugunu

Ebay'da belli bir limiti aşarsanız kargo takip numarasını satıcıdan alabilirsiniz. (link) bu siteden alışveriş yapan varmı çünkü bildiğim kadarıyla tnt veya ups ile gönderiyorlar.keşke royal mail ile gönderseler bi kaç şey alacaktım :D

ebay da belli bir limiti aşmayan ürünlerde kargo takip numarası verilmiyor ben bir önceki alışverişimde gene ingiltereden bir satıcıyla irtibata geçtiğimde bana anlattığı bu şekildeydi

peki takip etmenin hiç mi yolu yok evde değilim gün içinde postacı gelse kaçıracağım malum ne not bırakır ne birşey bir çözümü olmalı

şubeye göndersinler ozaman kargonu arasıra gider sorarsın...ben bazen kargoyu şebeye göndertiyorum

Ne yazık ki bildiğim kadarıyla yok,ama kargonuzu mesela ebaydan kargolandıgı sure den ortalama 7 gün (ama bu ingiltere için geçerli bir süre) sonra ptt ye gidip bakarsınız,yoksa 2 gün sonra gidersiniz o zaman mutlaka vardır,yani ortalama geliş süresini hesaplayabilirseniz kargonuzuda şubeden alabilirsiniz özel kargo şirketleri en fazla 3 gün alınmaması halinde kendi şubelerinde bekletiyorlar daha sonra satıcıya iade ediyorlar türkiyede ki özel kargo firmaları en azından böyle çalışıyor,ptt nin de kargo teslim edilmediği veya alınmadıgı durumda böyle bir işlemi vardır mutlaka bir arayıp sorarsanız yararlı olabilir :)

selamlar bende konuyu görünce kargonum neden elime hala ulaşmadığını anladım :S yıl içinde 5ci alışverişim ebay dan böyle bir limit kota olduğunu bilmiyordum :confused: ne beğendiysem aldım şuana kadar ilk 4 alışverişim elime ulaştı onun gazıyla zaten bir kaç parça bir şey daha aldım :rolleyes: ama 5ci olan alışverişim normalde ulaştığı (öncekilerin) süreden uzadı inşallah gümrüğe takılmamıştır birde onla uğraşılmaz bu sıcaklarda :(

@mesut.c

sanmıyorum ama oladabilir ben 15 alışveriş yaptım,dahada yapıyorum bir sıkıntı yok aldıgınız ürünlerin miktarı ve fiyatı fazlaysa belki ondandır,45 günde gelen kargom bile oldu,eğer gelmezse mutlaka satıcıdan geri ödeme isteyin.eminim yapacaklardır

14. Gundeyim 12. Is gunum bekliyorum bakalim, buda gelsin birdaha birsey almam stres sikinti bos yere dostlar

@Mehmet Kepme

inşallah tez zamanda elime ulaşır öncekiler 10-15 günde çin den shanghai den vs. geldi ama bu seferki alışverişim ebay den satıcı ya gmail hesabıma ödeme yaptım oda gönderdim kargonu diye mail attı site üzerinden kargo takip nosu vermedi acaba göndermedi mi :( paypal ile yapmış olmaz iade alırdım ama bakalım bir kaç güne gelir herhalde çünkü çok iyi iletişim kuruyorlar müşteriyle öyle bir yapacaklarına ihtimal vermiyorum bir keresinde bedeni XL yerine L istemişim çin deki satıcı postaneden ürünü değiştirdi helal olsun adamlara bizim satıcı olsa böyle yaparmıydı acaba :cool:

@cparlakgul

dostum orası öyle ama ben aldığım ürünü burada arasanda bulamazsın bisikletim scott marka öyle forma + eldiven satan hiç bir yer bulamadım aramadığım site mağaza vs. kalmadı olan sitelerde yurt dışı fiyatının 2 katı nerdeyse free shipping li bulursan çok daha cazip fiyatla alabiliyorsun ama işte beklemesi sıkıntı

dostlar iyi güzel sizinki gelmişte inşallah maşallahla mı yürüyor bu işler ben anlamıyorum, bu ürün gümrükte takıldıysa nasıl haberimiz olacak bir bilgisi olan yokmu kayıtsız posta takibi yapmak imkansız mı? gümrüğe gömüyor muyuz kargoyu birde bu ptt grevinde son durum nedir devam ediyor mu?

walla bugün beklediğim kargoda elime ulaştı :) gayette kaliteli burada 56tl alt üst forma takımı vermezler kaliteside gayet güzel bu durumda alışverişe devam :D geçte olsa geliyor bir şekilde

@cparlakgul

Gümrüğe takıldıysa adresine bilgi gelir. Posta gümrükleri çok yavaş çalışıyor. 1 mayısta aldığım bir ürün var hala gelmedi.

@Mehmet Kepme

geçen sene merlincycles sitesinden birkaç kere alışveriş yaptım.. siparişlerimin tamamı royal mail ile gönderildi.. her siparişimde mutlaka site ile iletişime geçerek royal mail ile göndermelerini istedim.. son siparişimde kargo şirketini değiştirerek royal maille çalışmayı bıraktıklarını ve ups ile gönderim yapılabileceğini söylediler.. ısrarım üzerine siparişim royal maille geldi ancak bir daha da bu siteden alış veriş yapmadım.. chainreactioncycles bildiğim kadarıyla hala royal mail ile çalışıyor..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kepme
Ben daha dün merlincycles'dan alışveriş yaptım.. Royal Mail ile gönderdiler..
Aksine chainreaction DHL ile gönderiyor genelde ama evanscycles, ne kadar takip numarası vermese de, kesin Royal Mail ile gönderiyor..

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Parlakgül
Geri