Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay

yoksa 30 40 lira için hiç uğraşmam. değmez.

@clubber paradan yana sıkıntı yok. satıcı guvenilir. sadece özellikle tr de başına iş gelir bekler durursun nerede olduğunu bilmezsin. vs vs.

Scudo
@clubber ama ürünün eline geçip geçmeyeceğini bilmeden beklemek rahatsız edici. en azından takip no olsa .

@ebayusuff

Satıcı sayfasında hangi şartlarda gönderdiğini yazıyordur. Takipli göndermesini talep edebilirsin. O sana karşı teklif verir.

bu arada ben sony walkman ws613 kullanıyorum biraz araştır istersen biraz daha uygun fiyatlı olanları var

@Altın Sikke bu mp3 çalar değil. bu bluetooth kulaklık. hands free titreşim özelliği olan telefon gibi konuşma imkanı sunan kulaklık. kablosuz.

@clubber sordum bakalım. ne cevap verecek bekliyorum.

Bir de hong kong dan satıcı var. (link) Profili de iyi. Ona sordum kaç günde gelir takip no verebilir misin diye. Bakalım ne diyecek.

Şu sıralar gümrükte işler normalden daha sıkı. O nedenle 30 50 gün arasında gelir. 10 dolardan fazla yapılan alışverişlerde takip no otomatik olarak verilir. Singapurdan hangi firma ile yollayacağı önemli. Singapurpost ile 7 günde gelen kargom da oldu 50 günde gelmeyen de. Ebay, aliexpress gibi dünya çapında sitelerden gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

@ebayusuff sbh52 versiyonu hepsiburada.com linki

(link)

kusura bakmayın sbh52 veriyonunu görmüşüm fakat yinede almak isterseniz kesinlikle amazondan alın

(link)

New message from: (link) (link)
Dear customer,

1) Our processing time is within 1 business day of cleared payment. Shipping time varies depending on location, but shipment to most international locations usually takes between 7 and 15 business days from the date the item departs the port bound for the destination country. As stated in the listing, up to 21 additional business days may usually be expected for international delivery, barring customs inspection.

2) The item ships with tracking number.

iyi haber. ülkeden çıkış yaptıktan sonra 7-15 gün içinde gelir. ekxtra 21 gün sürebilir diyor. ve takip no veriyorum diyor.

Bu gün sipariş veriyorum.

@kadirhan

teşekkürler bilgi için. peki
Hong Kong nasıldır? singapurdaki ilgisiz. hong kong'dakinden alırım alırsam. bilginiz var mı?

@A.Samed.Y

estg. sorun değil. amazon.com dan kitap alışım oldu ingiltereden. ama pek çok ürünü türkiye ye göndermiyorlar. bu dediğiniz ürününün de gönderimi yok. belki de bana göndermiyorlar bilmiyorum. zaten bu kargo dahil değil 74 dolar 210 lira. kargoyu eklerseniz rahat 100 daha üzerine koymalısınız. ödeme yapmayı kabul etmediği için (göndermiyorlar çünkü) kargo tutarını göremiyorum ama biliyorum. o zaman tr den almak daha mantıklı 50 60 lira farka değmez garantisiz yurt dışı. yani her halukarda @kadirhan ın dediği gibi gecikmeyi göze alıp hong kong (ebay üzerinden) dan sipariş edeceğiz. ya da buradan 160 lira farkla ki çok fazla garantili buradan alacağız.

Hongkong tan alacağınız bir ürün Honkong postla da (örneğin) Swedenpost la da gelebilir. Bu tercih satıcının yapacağı bir tercih. Deneyimlerime göre postnl ve singapurpost diğerlerinden biraz daha hızlı ama hangi kargo ile geleceğine pek takılmayın. Dediğim gibi bu aralar işler biraz daha yavaş ,sanırım ülkemizdeki patlamalar yüzünde. Siz siteye ve alacağınız kişiye güvenip güvenmemeyi düşünün bence. Gerisi ise ortalama 30 gün beklemeyi gerektiriyor. Her durumda da ptt ile muhattap olacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
@ebayusuff diger yorumlari okuma firsati olmadi da dediginizle ilgili birsey soyleyeyim. Takip no suz bir urun almistim ben de. Hatta gidip pttde bu isten sorumlu kisiyle konuatum gelirse ara diye tel de verdim. Bir ay olup gelmeyince satici ile meaajlastim. Geleck emin olun vs. Dedi ben umudu kesmistim ama toplam 60 kusuruncu gunde ptt den aradilar geldi urununuz diye. Yani geliyor gelmesine de cok gec geliyor kil oluyorsunuz umidi kesiyorsunuz bir yerde. Takip edememenin de verdigi rahatsizlik var benim o site ile ilgili oyle bir deneyimim oldu. Icimden soylemek geldi belki bir yarari olur:kötü:

• Beğen
@kadir karakaya teşekkür paylaşım için. Bu satıcı takip no veriyorum diyor. Takip no ile en azından geç gelecek olsa bile rede olduğunu biliriz.

@kadirhan singapurpost imiş anlaşılan.
New message from: (link) (link)
Dear customer,

Thank you for your purchase. Yes, all shipments are carefully packed by hand. Our processing time is within 1 business day of the purchase date, and the tracking number will be added to your eBay order details once available, and you will be able to keep track of the delivery with the tracking number at (link) (for the specific period between postage and when the item departs the port in Singapore bound for the destination country) and (link) (for after the items departs the port in Singapore bound for the destination country).

@ebayusuff Hayırlı olsun. Kargoya yarın teslim ederse, Singapur Post da kargoyu hemen çıkarırsa 1 mayıs gibi ürün elinizde olur. Çoğu zaman ürün kargoya teslim edilse ve takip no verilse bile hemen yola çıkmıyor ve 1 hafta kadar da ürün takip edilemiyor.

• Beğen
Ben de ebay dan paypal kullanmadan sipariş verdim bekleme sürenin sonuna geldim. Sanırım 5 mayıs. Bir ürün takipli, bir ürün takipsizdi. Takipli ürünün takip numarası yanlış çıktı. Bir kaç defa satıcıyla gorustuk fakat hala doğru numarayı vermedi. Bakalım hayırlısı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim sorunum bugün sonuçlandı ve parayı tamamen geri aldım paypalı aradım sorunumu anlattım ebayın paypalın pos makinasını kullandığını söylediler ve brosedür başladı 10-11 gün sonra benim haklı olduğum çıktı bugünde hesabıma geri geldi para tavsiyem paypalı arayın derdinizi anladın hemen yardımcı oluyorlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler hepinize.

Hong Kong, Hong Kong dan almş olduğum sbh54 turkiye satış fiyatının (380-400 arası) IMG-20160429-WA0010.jpg yarısına 18 günde elime ulaşmış bulunmakta. hepinize tşk.

Yeni konu açmamak için bu konunun altına yazıyorum. Salı günü sipariş verdim fotoğraftaki adrese. Hala ulaşmamış. Bir de kargo takip numarasına tıklayınca sıfır bilgi. Bir sorun mu var yoksa beklemeli miyim?

image.png

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    63,9 KB · Okunma: 47
Geri