Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eddy merckx emx1

KMCPro

Forum Bağımlısı
Tepki
305
İsim
Kadir KAMACI
Bisiklet
Diğer
EDDY MERCKX EMX1 Kadro belçikadan gelmedir..
Set Campagnolo Veloce
Aynakol : FSA KForce 110BCD Carbon
Jant Seti : American Classic Carbon 58 x 38 Tubular : 1170 GR çifti.
Bisiklet total olarak pedallar dahil 7.210 gr
Bisiklette replica hiç birşey bulunmamaktadır..
Bülent Özer abime desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum...
(link)

Scudo
Çok iyi gözüküyor. Kazasız belasız güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: KMCPro
Cok guzel gorunuyor. Gule gule binin :)

Telefondan yaziyorum. Hatalar icin ozur dilerim.

• Beğen
çok güzel oldu kadir, daha öncede dediğim gibi gidonu biraz aşağı eğ (senin tabirinle :)) artık yarışlara girme zamanında geldi gibi :) güzel günlerde binmeni temenni ederim.

• Beğen
bisikletinizin çok güzel görünüyor.iyi günlerde kullanın :)

• Beğen
Takım kurma aşamasındayız Bülent abi takımı bi kuralım bir daha ki sene için inşallah. ..

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
hayırlı olsun kadir güle güle bin bitmeden görmüştüm ama tekrar hayırlı olsun..

Saolasın Deniz abim birşeyler yapmaya çalıştım beğendiysen ne mutlu bana...

• Beğen
Tepkiler: inbox
Bisikletiniz hayırlı olsun.Daha detaylı fotoğraflar bekliyoruz.

• Beğen
ağzım açık kaldı :alkis:

• Beğen
@Kadir KAMACI

Harika bir duruma gelmiş emeğinize sağlık Belçika'dan orjinal olduğuna birebir şahidim ;)bisiklet seven birinde ne hale geldiğini görmek sevindirici emeği geçen dostlara selamlar

Düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum Cevdet abi sağ olsun Bülent abinin emeği ve güveni çok ultra light birşeyler yapmaya çalıştık Veloce Campagnolonun ağır setlerinden olmasına rağmen pedallar ile bu ağırlık çok çok iyi diye düşünüyorum kaldı ki maşa ağırlığı 580 gr sele 225 gr bunları düşürme çalışmasına girecek olursam yarış standartlarının altına inmiş olur şimdilik tüm parçalar nerede ise sıfır kondusyonunda ALLAH herkese istediği bisikleti nasip etsin.. İyi forumlar....

@Kadir KAMACI

Rica ederim ne demek bisikleti harika hale getirmişsiniz Bülent Bey in de eline sağlık :) Veloce'ye rağmen bu kiloysa daha hafif setlerle 6 li rakamları görmek haydi haydi mümkün olacaktır kazasız belasız keyifli pedallamalar

• Beğen
Jant seti çelik tel olmasına rağmen 1170 gr geliyor kilonun düşük olma sebebiyeti buna dayalı.Kadro çok sağlam bir kadro sert kullanıcılar için fazlası ile ideal bu neden ile 1180 gr geliyor maşa 580 gr maşanın ağır olma sebebi sanırım aero yapısı ve çok kemikli lif kullanılmış olması bu gün bundan hafif alu maşalarda mevcut ama yinede tercihim bu maşadan yana olacaktır sağlamlık herşeyden önce geliyor benim için...

Çok güzel bir bisiklet ortaya çıkmış.İyi günlerde keyifle kullanın.
Jantlara söylenecek söz yok.Çok yakışıklı duruyor.

• Beğen
Geri