Scudo Sports

Edirne - Dedeağaç(Alexandroúpoli) - Kavala - Selanik(Thesaloniki) - Üsküp(skopje)

b-cagri

Üye
Tepki
107
Turumuz 25 haziran 1 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleşti. Toplam 9 bisikletliydik. Aşağıda fotoğraflar ve kısa bilgiler bulabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

Bilge Çağrı GÜNAY

(link)

Saat 11 gibi sınırda son vedaların bitmesini ve turun başlamasını beklerken berker kartel'in gözüyle :)

(link)

Türkiyeden çıkmadan önce ki son foto. tura katılacak arkadaşlar ve yuakınları

(link)

Sınırı geçtikten sonra ki ilk yerleşim birimi olan kastanias ta tabela önlerinde poz vererek diğer arkadaşların işlemlerinin bitmesini beklerken geçen boş zamanı değerlendiriyoruz

(link)

Dimetoka kavşağında diğer arkadaşları beklerken boş kalmayalım dedik

(link)

dedeağaç'a çok az kala gurup çalışması

Scudo
(link)

nihayet ilk günün sonunda dedeğaça vardık. çok geç yola çıkmamızdan, yolda çok zaman kaybetmemizden dolayı dedeağaça gece ulaştık ama sorunsuz ve güze3l bir gün geçirdiğimiz için mutluyuz :)

(link)

Akşam Ahmet ve ben geceyi ana caddenin kenarına kurdugumuz bir çadırda geçirdik diğer arkadaşlar otelde konakladı. Sağ olsunlar gece duş almamız için arkadaşlar odalarını kullanmamıza musade etti. akşam çok güzel bir yemek yedik deniz kenarında. menüde yunan salatası kalamar başka bir salata daha, yeşil salata balık ve daha bir sürü şey vardı elbette mide fesadı geçiriyorduk. dedeağaç akşamları dedikleri kadar varmış sokaklar çok kalabalıktı deniz ürünlerinin fiyatlarıysa uygun. 2. gün ise hedefimiz fanari kasabasına ulaşmak

(link)

günm boyunca mütiş yamur yağdı. öylen komotinide yemek yedik buda oradan bir fotoraf

(link)

berker ile birlikte kavala sapağı

(link)

santi kavşağı

(link)

geceyi Ergun abi Ali abi ve Bektaş hocda hariç herkes kampta geçirdi gecelik 10 euro'ydu fotoda sabah kahvaltısı yapıyoruz akşam yağmur yağmış ve berker ve ben uyanmadık ve ustumuz açıktı sağ olsun nevzat abi üstümüzü kapamış ta çok fazla ıslanmaktan korumuş bizi ama alttan çok ıslandık özellikle berker kalktıgında kucuk bir gölün içinde uyandı :) hayatta geçirdiği en güzel gece olmasa gerek b urdan hedefimiz asprovalta olacak
Bir açıklama ekle

(link)

ag. marina doğu bakısı ve gene yağmur

(link)

pansiyonumuzun dıştan görünümü. çok çok eylenceli bir gece yaşadık mütiş bir geceydi. panmsiyon sahipleri çok konuksever ve eylenmeyi ve eylendirmöeyi seven inmsanlar ve çat-pat türkçe biliyorlar gecelik 10 euro olmasına karşın çok konforlu bir pansiyon yarın ki hedefimiz ise selanik

(link)

selanik yollarında

(link)

stivos ta öyle yemeği

(link)

yolculuğa devam

(link)

selaniğe 5 km kala ekibi beklediğimiz tabela

(link)

gurup olarak pozumuz bu gün bize özgen hanımda pedallarla eşlik etti ve turun bundan sonra ki bölümünde bizimle olacak

(link)

Selanikten hem greve yakalanmamak hemde 1 gün kazanıp kosovayıda görebilmek için selanik polikastro arasını son anda otobusle gecmeye ve aynı gece ne olursa olsun makedonyaya giriş yapmaya ve geceyi makedonya da geçirmeye karar verdik. polikasttroya indiğimizde ise bizi kötü bir süpriz bekliyordu. benim bisikletin ön tekerini tutan vida düşmüştü. ahmet le birlikte polikastro sokaklarında umutsuz bir şekilde çözüm ararken ( tamirci, bisikletçi bağlı ve vidası çalınmaya uygun bir bisiklet vb. ) adamın biri bir probleminiz mi var dedi ben yok dedim ama adam biraz uzaklaşınca evet var dedim nerelisiniz dedi türküz diyince bizi türkçe bilen bir badi salonu sahibinin yanına götürdü onunla anlaşarak sivil giyimli polis iddasında bulunan arkadaşa derdimizi anlattık beklememizi söyledi ve 20 dakika sonra elince kopmple sistemle yanımızdaydı :) teşekkürler dualar ve yolaçıktığımızda saat 1i geçmişti

(link)

gmakedon gençlerle foto

Sonuç olarak:
bol bol yorulduk
bol bol tartıştık
yedik
içtik
güldük
gördük
tanıdık
şimdi arkama bakıp o kısacık 10 günü düşündüğümde beni derinden etkilediğini bana haşam tecrübesi kattığını ve ileriye dönük fikirlerimin olgunlaşmasında bana yardımcı olduğunu anlıyor ve özlüyorum

bu tura katılmış tüm arkadaşlara burdan anılar için teşekkür ederim. saygılarımı sunarım

Bilge Çağrı GÜNAY ,

ayaklarınıza sağlık...ne güzel,darısı başımıza,selamlar... :)

Geri